Nagyon várom a vasárnapi meccset, remélem brazilok próbálnak támadni és a spanyolok sem hátul akarnak gurigázni és akkor jó meccs lehet. Amúgy a piros lap benne van. D.Luiznál leginkább

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 28., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 28., péntek 13:09
Nekem sincs bajom vele, egyáltalán. Csak a nehézségét látjuk másnak.L.Miki írta:Ez van, ilyen a csapatsport. Lásd tegnap. Ezért is jó ez a módszer. Persze lehet cifrázni mindenféle opcióval, de nekem személy szerint ez fekszik.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 28., péntek 13:06
&RealRaúl77 írta:Nem egyszerű, de mindenkinek egyformán nemegyszerű. Szóval ezzel nincs baj. Mindenkin egyformán ott a nyomás, a tét, a fáradság etc.
Nem igazán értem, mi a bajuk vele. Szerintem tökéletes.
De egyszerű, abban az értelemben, hogy csak 11 méterről kell begurítani, berakni a hálóba. Egy játékos és egy hálóval körülvett kapu van előtted, számtalannyi lehetőséggel, hogy hova rúgd. Ki kell játszani a kapust. Meg kel találni a legjobb helyet 11 méterről.pátkán írta:Minden csak nem egyszerű...
Eleve 120 perc van benne sokaknak a lábában, eleve a tét...(már ha van )
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 28., péntek 13:01
Azért az teljesen más, ha elpattan az agya az idegtől meccs közben, vagy ha összeszarja magát a stressztől és a nyomástól egy 11-esnél. Köze nincs a kettőnek egymáshoz.'shutterisland írta:e említhetném ramost is, aki full ideggyengének tűnik, aztán bepanenkázta az eb-n is.
Nincs nagyon megengedve neki szerintem, hogy egyáltalán próbálkozzon. Énn em emlékszem legalábbis oylanra, hogy túl sokszor előtte volna. Poolban lőtt nagy gólokat. Szerintem elég jó technikája lehetne ilyenhez.hehe írta: amióta madridban van az ember, kaput még nem talált a lövése.
szóval én nem remegek az idegtől, hogy ő valaha gólt fog lőni realmezben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 28., péntek 13:01
amióta madridban van az ember, kaput még nem talált a lövése.pátkán írta:akkor Xabi Alonsot el ne adjuk...hehe írta:vmi tornán volt már nemtom hol meg mikor (de ismert játékosokkal), hogy félpályáról úgy kellett berúgni üres kapuba, hogy a gólvonal előtt nem pattanhatott le a cucc.
az se rossz
admin lennék, ki se nyitnám a topikotaz a döntő de jó buli lesz itt.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 28., péntek 12:59
igen, de akik jobban bírják a nyomást, jobban hozzá vannak szokva, szerintem egy fokkal esélyesebbek.ez pedig elég nagy nyomás tud lenni abban a pillanatban, amikor el kell lőni a bogyót.
ez örök igazságnak számít, de annyiban javítanám azért, hogy a tökéletesen rúgott 11-est képtelenség védeni, viszont ha csak simán jól rúgják, sarokra (lásd tegnapi sorozatban is volt 2-3 ilyen) akkor ha egy tizedmásodperccel hamarabb megy buffon vagy iker, megfogja, mert rajta voltak keményen.illetve teljesen mindegy, hogy ki áll a kapuban, tizit védeni nem lehet, csak rosszul rúgni.
az a döntő de jó buli lesz itt.a spanyolok 08-ig egyfolytában összeestek fejben, kikaptak állandóan. ott az olaszok ellen átlendültek, azóta nem veri meg őket senki nagy tornán, kivéve most vasárnap.
a mennyei bajnokság félidejében is volt ilyen.vmi tornán volt már nemtom hol meg mikor (de ismert játékosokkal), hogy félpályáról úgy kellett berúgni üres kapuba, hogy a gólvonal előtt nem pattanhatott le a cucc.
az se rossz
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 28., péntek 12:57
akkor Xabi Alonsot el ne adjuk...hehe írta:vmi tornán volt már nemtom hol meg mikor (de ismert játékosokkal), hogy félpályáról úgy kellett berúgni üres kapuba, hogy a gólvonal előtt nem pattanhatott le a cucc.
az se rossz
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 28., péntek 12:55
Nem egyszerű, de mindenkinek egyformán nemegyszerű. Szóval ezzel nincs baj. Mindenkin egyformán ott a nyomás, a tét, a fáradság etc.L.Miki írta:gyszerű a feladat
Az vicces volnahehe írta:vmi tornán volt már nemtom hol meg mikor (de ismert játékosokkal), hogy félpályáról úgy kellett berúgni üres kapuba, hogy a gólvonal előtt nem pattanhatott le a cucc.
az se rossz
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 28., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 28., péntek 12:50
Minden csak nem egyszerű...L.Miki írta: Egyszerű a feladat, be kell lőni 11 méterről.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 28., péntek 12:47
a nagyobb csapat játékosai lehet jobbak, de pont azért szopás is nekik, mert ha így kiesnek, akkor az marad meg, hogy vmi senkiháziak ellen sikerült kiesni. ez pedig elég nagy nyomás tud lenni abban a pillanatban, amikor el kell lőni a bogyót.mondjuk én sosem tartottam 50%-nak, mert egyrészt nem mindegy, hogy casillas vagy balajcza áll a kapuban, másrészt minél rutinosabb, profibb, képzettebb játékosok állnak oda 1-1 csapatnál, annál nagyobb az esélyük.
ha csak 51% is így a nagyobb csapat javára, akkor is.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 28., péntek 12:44
Mondjuk nem értem, hogy miért kellene másik módszer a meccs eldöntésére. Ha nem képesek 90, plusz kétszer tiznenöt perc alatt eldönteni a meccset, akkor igen, jöjjön a drámai fordulat, a tizenegyespárbaj az idegek harca. Akkor így jártak. Egyszerű a feladat, be kell lőni 11 méterről.Pipita írta:Már egy ideje tervben van, de remélem nem lesz belőle semmi. Az az érv hogy nem érdemli meg a győztes csapat, mert csak a szerencse dönt...aha, abszolút nem az idegek harca.
Amúgy ilyen próbálkozások voltak már, pl. 1v1-es rávezetésekkel akarták helyettesíteni, mint a hokiban, mondjuk nekem az is bejönne.de maradjanak csak szépen a büntetők.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 28., péntek 12:43
izgalmas lenne, de az sem igazságosabb, mint a tizik.Amúgy ilyen próbálkozások voltak már, pl. 1v1-es rávezetésekkel akarták helyettesíteni, mint a hokiban, mondjuk nekem az is bejönne.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 28., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. június 28., péntek 12:38
Érdemes lenne megfontolni, hogy a kieséses rendszerben a meccs a 11 párbajjal kezdődjön. A meccs és x esetén a hosszabbítás meg mehet továbbra is, de legalább lenne hajtás!Már egy ideje tervben van, de remélem nem lesz belőle semmi. Az az érv hogy nem érdemli meg a győztes csapat, mert csak a szerencse dönt...aha, abszolút nem az idegek harca.
Amúgy ilyen próbálkozások voltak már, pl. 1v1-es rávezetésekkel akarták helyettesíteni, mint a hokiban, mondjuk nekem az is bejönne. de maradjanak csak szépen a büntetők.
Amúgy nagyon örülök hogy végre összejött egy spanyol-brazil, ráadásul döntő is...bár nem várok túl jó meccset, sőt.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 28., péntek 12:29
Már egy ideje tervben van, de remélem nem lesz belőle semmi. Az az érv hogy nem érdemli meg a győztes csapat, mert csak a szerencse dönt...aha, abszolút nem az idegek harca.Beszélte a kommentátor a meccsen, hogy ki akarnak találni valamit a 11-esek ellen. 1 az, hogy mégis mit? Másik meg, hogy miért? Szerintem jól van ez így.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 28., péntek 12:23
A hosszabbításban.besteve7 írta:Ahhoz képest csak ők támadtak már a hosszabbításban
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 28., péntek 12:11
Ahhoz képest csak ők támadtak már a hosszabbításbanhehe írta:várom a döntőt, a spanyolok a végére már lépni se bírtak, ettől függetlenül őket várom győztesnek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 28., péntek 11:23
azért ez nem igaz.a spanyoloknak sansza nem volt.
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 28., péntek 10:02
28 játékos vette a seggén a levegőt, viszont az más kérdés, hogy Fernando Torres, fél métert nem futott a labdával.pátkán írta:én annyit láttam h 70. perc után már a seggén vette a levegőt... nem hiába kellett Giaccherinit a hosszabításban visszanyomni balbunkóba. Navas ott futotta szét a szerencsétlent ahogy akarta. Egyszer sikeresen közelkerült hozzá a karvaly az alapvonalnál, akkor egyből felcsaptaTriumvirate98 írta: Chiellini pedig bebizonyította, a világ három legjobb védőjében ott van.Jó védő de TOP3-hoz nincs sok köze
)
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem