Aztán odaírtam helyettük egy másikat.
Szerinted. Szerintem meg nem. Mást se olvasok, mint, hogy a Barca igy xar, úgy xar, minden játékosunk a megye 2-be való, egyedül az első 3as focizik, a többi csak csocsó bábu. Ehhez jön, mikor itt vki nekünk esik, hogy egy Real-os mindig elismeri ha a másik nyer vagy jobb. Hát most is pont az ellenkezője bizonyosodik be. Persze nekem ezzel a részével semmi gondom, egyszerű szurkolóként az érdekel, hogy a csapat milyen játékot mutat, nem az, hogy a másik szurkoló vagy játékos mit mond. Főleg a játékosok. Agyon vannak fizetve, jó dolgukban már azt se tudják mit csináljanak.nmate írta:Piké mentalitása visszajön a drukkereken keresztül is, nem para.
De leírtam a véleményem, hogy 3 játékos miért nem való szerintem a top védők közé és már támadva is vagyok.
Igen tudom, hogy többször szerepel ott, ebben igazad van. De ő egy tehetség szerintem továbbra is mert ideje sem volt megmutatni, amit tudhat. Ezért nincs helye szerintem a top listán. (még)Mi sem bizonyítja, hogy többször berakják jobbhátvédnek is, mert középen játszatni kell Luizt.
Vagy ilyen csak Madridban fordulhat elő?
...jogosan jöhet a kérdés, hogy akkor Varane-t miért írnám oda? Mert anno ahogy berrobant Messi ellen vagy az a fajta érett játék amit mutatott már az első meccsein. Véletlenül így nem lépsz fel a Real színpadára. nem is nagyon szoktak. Oké, azóta voltak megingásai de ez szerintem normális az elején és egy ilyen kezdés után.