köszi

muszáj volt szavaznom, ekkora trollkodást, 99%-al vezet

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:40
köszi
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:37
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:33
Én meg pont ezért utálom őket, 10 éve egy rakás örökvesztes gyülekezet, mégis akkora az arc mintha leesett volna vagy 5 BL.Még mielőtt rámragasztaná valakin,nem utálom az arsenalt,csak nem értem azt a hurrá optimizmust,ami itt megy,tegnap nyertek egy szaros gólal
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:32
linket plsBBeno írta:már van a reading elleni meccsről is MotM szavazás. 99%on áll bajner. 2500 körüli szavazata van. a második legtöbb 7-nél jár
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:24
Nyugi, ne legyél már ennyire frusztrált...Aztán a 35. percben kapott a senal egy gólt,biztos mert bealudtak az időhúzástól...Ja,és mielőtt még elfelejteném,hogy képzeli bárki is,hogy betömörüljön,uram bocsá húzza az időt egy arsenal ellen,idegenben...
Még mielőtt rámragasztaná valakin,nem utálom az arsenalt,csak nem értem azt a hurrá optimizmust,ami itt megy,tegnap nyertek egy szaros gólal,holott osztálykülönbség volt a két csapat közt,meg vagy 150 millio font...ami a játékos állományt illeti...Képtelenek felállt védelem ellen játszani,megáll a tudomány,oszt jön az ívelgetés mint vmi falusi csapatnál....pedig az állomány alapján lehetne máshogy.
Lenèzitek a spurst,pedig tegnap ugyan olyan játékkal nyert mint ti,ja,csak épp egy órát játszott 10 emberrel,egy erősebb csapat ellen,idegenben...
Na befejeztem,nyerjétek csak meg a PL-t,a BL-t,meg a f...om tudja mit,ha mégsem sikerülne,az azért lesz,mert xy húzta az időt,vagy hülye volt a bíró,vagy mert gömbölyű volt az a rohadt labda...mert a csapat,A CSAPAT,az nem hibás soha,semmiben...szerintetek legalább is...
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:11
"Bajner fan" Trollkodni jóFuentealbilla írta:Behalok.BBeno írta:No bajner no party![]()
Mindenki Bajner Fan lett?
Mi ez országos kezdeményezés megszavazni azt , hogy kezdő legyen az Ipszvicsben?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 17., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:53
Behalok.BBeno írta:No bajner no party![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:45
Aztán a 35. percben kapott a senal egy gólt,biztos mert bealudtak az időhúzástól...Ja mert pl a Real szarrá veri az összes kis csapatot... :lol: Tényleg pariban voltak, végig 11 emberrel védekeztek és az első félidőben már húzták az időt... :)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:31
Ja mert pl a Real szarrá veri az összes kis csapatot...Azt a palace-t szarrá kellett volna verni,de végig,VÉGIG pariba voltak a nagy arsenalal...a rangadókon megint bukta lesz,csak szólok...márha nem kapja össze magát a gárda...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 17., vasárnap 12:25
Azt a palace-t szarrá kellett volna verni,de végig,VÉGIG pariba voltak a nagy arsenalal...a rangadókon megint bukta lesz,csak szólok...márha nem kapja össze magát a gárda...BBarni írta:Bajnokcsapat...![]()
![]()
![]()
![]()
Szar Ramsey megint rúgott egyet....![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 17., vasárnap 10:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 16., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 20:34
Na igen, meg szakadhatna már a sor...danianevem írta:Ramsey gólt szerzettRossz előérzetem van...
Szerintem teljesen rendben volt. Aktív volt, mindenhol ott volt, voltak megindulásai, lövései, cselei.Drake írta:Alexis még egy kicsit megvolt illetődve,de ez az 1. PL meccse úgyhogy ez elnézhető neki.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 16., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 16., szombat 20:22
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem