megkapja dimariát.cart írta:Szerintetek Van Gaal mennyi idő múlva fog rájönni, hogy egy Robben nélkül nem sokat ér ez a taktika?

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 16., szombat 15:02
megkapja dimariát.cart írta:Szerintetek Van Gaal mennyi idő múlva fog rájönni, hogy egy Robben nélkül nem sokat ér ez a taktika?
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 16., szombat 15:01
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 16., szombat 14:50
vidal, de jong, khediraGéci írta:Remélem most jönnek rá a MU-nál, hogy Khedira minden pénzt megér. Vagy DM
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 16., szombat 14:49
Calma, jön Nani.valencia hiányzik amúgy, az a gond...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 16., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 16., szombat 14:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 16., szombat 14:47
Pontosan.Olyan mint Solskjaer volt anno,csak a norvég legalább visszaért védekezni.Valamelyik nap írtam,hogy Benzema mögé lehet hogy jó lenne.Visszavonom... :Đő is tipikus csereember, esetleg rövidebb távon, de csak jó helyezkedéssel és közepesnél kicsit jobb helyzetkihasználással manapság sokat már nem lehet elérni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 16., szombat 14:44
egyébként ő még passzolna is ebbe a felállásba, az oldalvonalhoz ragasztva, fel-le robotolni és beadni elöl, felrúgni hátul..az az ő focija..van aki ezt szereti, és van a többi 99%wxyz írta: Pedig hát ott van a van Gaal kezei alatt újjászületett Young
Hernandezt ugyanúgy gondolom, mint te
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 16., szombat 14:41
Pedig hát ott van a van Gaal kezei alatt újjászületett Youngziro4vr írta:valencia hiányzik amúgy, az a gond...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 16., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 16., szombat 14:40
ő is tipikus csereember, esetleg rövidebb távon, de csak jó helyezkedéssel és közepesnél kicsit jobb helyzetkihasználással manapság sokat már nem lehet elérniwxyz írta:Most focizni is kellene, nem csak befejezniDrake írta:Hernandez hogyan épült le ennyire?Még a 10/11-es szezonba elég jó kis játékos volt...Most meg kb nani is jobb nála.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 16., szombat 14:39
Mehet oda DM, meg Vidal is, meg Ronaldo is... a védelem akkora hulladék, hogy nem fognak elérni semmit. Minimum 2 értelmes hátvédet kéne igazolniuk még. Shaw meg kiesett 1 hónapra.morientes írta: Nem rád gondoltam.Ez a manchester meg nem az a manchester még.Ha ok lesznek a hiányzók,meg még erősítenek(fognak még),pláne ha DM is odamegy...akkor ott lehetnek simán...
Az előszezonból valóban nem lehet sok mindent levonni,ahogy 1 meccsből sem.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. augusztus 16., szombat 14:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 16., szombat 14:38
Most focizni is kellene, nem csak befejezniDrake írta:Hernandez hogyan épült le ennyire?Még a 10/11-es szezonba elég jó kis játékos volt...Most meg kb nani is jobb nála.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 16., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 16., szombat 14:37
Na igen! DM és más minőségi játékosok érkezése esetén már lehetne tőlük várni valamit. Viszont nem adok erre sok esélyt. Szerintem jön még 1-2 ember, ami még kevésmorientes írta:Nem rád gondoltam.Ez a manchester meg nem az a manchester még.Ha ok lesznek a hiányzók,meg még erősítenek(fognak még),pláne ha DM is odamegy...akkor ott lehetnek simán...wxyz írta:morientes:
Én nem sajnáltam le a Liverpoolt. Tavaly az első meccsükön Suarez nélkül látni lehetett rajtuk, hogy jók lesznek
Arsenalnál mindig ez megy. A szurkolóik mindent a lehető legpozitívabban állítanak be. Náluk még Khedira is klasszis igazolás lenne
A United gyenge, középszer középszer hátán. Felkészülési meccseken az új edző és a bizonyítani akaró játékosok miatt voltak jók
Az előszezonból valóban nem lehet sok mindent levonni,ahogy 1 meccsből sem.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 16., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 16., szombat 14:36
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem