Real Madrid vs. Barcelona
- RealMadridFanatic
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Fèlek, Flick jobb edző ennèl, de nagyon remèlem, hogy a Bayern elleni feltolt vèdekezèssel jönnek. Megfelelő koncentracióval rengeteg kontránk lehetne, de ma a közepère nagyon kell egy jól passzoló ember. Sok esetben Militao es Rüdiger mèlysègi indìtásai is meglepően jók, de alapvetően nem ezekre kellene èpìteni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A Barca simán veri a Realt? | Freddie, Egri, Benito | Dilemmázó#18
Nem mennek bele olyan mély elemzésekbe, mint a másik csatornákon, de ezerszer inkább őket hallgatom, mint a nagyobb szagértőket..
Nem mennek bele olyan mély elemzésekbe, mint a másik csatornákon, de ezerszer inkább őket hallgatom, mint a nagyobb szagértőket..
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Messi CR óta nem vártam ennyire classicot.
Talán azért is mert a Barca is kezd csapattá alakulni igy igazi kiélezett harc lehet.
Talán azért is mert a Barca is kezd csapattá alakulni igy igazi kiélezett harc lehet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az majd akkor lesz, ha Zsamal labdába ér, jó?realbeckham írta: Fotbalünnep van ma![]()
Pont ezzel?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Tudtok ajánlani olyan budapesti meccsnézős szórakozóhelyet, ahol érkezési sorrendben van az asztalfoglalás, vagy ahová valószínűleg még most is lehet asztalt foglalni?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Remelem jol megszoritottak nekiRemy írta: Lamine felkészült![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Eskü téged megszokásból diszlájkolnak... hát mi ez, ha nem egy kibaszott nagy plusz1?!Remy írta: Lamine felkészült![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
Nem tudom minek ultok fel egy olyan ember velemenyere, aki nincs is a Barcanal.
Szurkoloi velemenynek meg belefer.
Szep lesz ez a Klasszikus, az biztos, hogy nagyon elhiszik most. Veszitenivalojuk nem sok van egyebkent, ha kikapnak is ra lehet fogni, hogy meg csikocsapat (ami igaz is). Persze ez nem jelenti azt, hogy a jovoben esetleg jobbak lesznek, vagy hogy tobb potencial lenne a klubban mint a Real Madridban, mivel objektiven mindennel jobban allunk. Vezetoseg, stadion, jatekosok, penzugyek stb.
Mintha iden kevesebbet pofaznanak a Realrol, nem? El tudom kepzelni, hogy Flick utasitasa. Bar lehet csak azert mert jonnek az eredmenyek.
Szep lesz ez a Klasszikus, az biztos, hogy nagyon elhiszik most. Veszitenivalojuk nem sok van egyebkent, ha kikapnak is ra lehet fogni, hogy meg csikocsapat (ami igaz is). Persze ez nem jelenti azt, hogy a jovoben esetleg jobbak lesznek, vagy hogy tobb potencial lenne a klubban mint a Real Madridban, mivel objektiven mindennel jobban allunk. Vezetoseg, stadion, jatekosok, penzugyek stb.
Mintha iden kevesebbet pofaznanak a Realrol, nem? El tudom kepzelni, hogy Flick utasitasa. Bar lehet csak azert mert jonnek az eredmenyek.
- realbeckham
Erre várunk fasz tudja hany éve amugy, ezek kozbe igazoltak kozel 1 milliard euroert, stadiont huznak fel, reinstallálták a lamasiat es nyomjak a torkokon le annak értékét.Kercsó írta: egyszer úgyis
4 et guritanak a bayernnek, mindezt negreira case "nyomása" alatt, meg nuevo era sorozatuk van streamingen. Messi miatt vilagbajnokok is, meg most friss europa bajnok is klub léttére.
A sajtó pedig asszisztál mindehhez.
Elég buzis egy világ ez
Csak egy Messi visszatérést várok még. Bármilyen formában es akkor megvagyunk.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Aki a kicsit nem becsüli...dzsi91 írta: Hihetetlen amúgy mennyit szenvedhettek, hogy ennyire ráfüggtek ezekre a pillanatnyi örömökre. Bármilyen apró sikert úgy ünnepelnek mintha a világ tetején lennének.
csak tudnám, miért kell minden alkalommal egyet köpni a Real Madrid felé
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Eletemben nem láttam jatszani.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
Az a baj, hogy nehéz eldönteni kire gondolhatott. Annyian vannak.
Kimmichet is kerdezik, hogy
- mit gondol casadorol?
-Semmit. Eletemben nem láttam jatszani.
Amúgy ennek az egész folyamatnak a prototípusa, az első létrehozott modern kori messiast, fatit... meg 3perces cserenek hasznaljak, aki olyan tekintetet vág, mint akit kikuldtek setalni az udvarra, valami munkataborban, kutyakkal, fegyveresekkel körbe.
Kimmichet is kerdezik, hogy
- mit gondol casadorol?
-Semmit. Eletemben nem láttam jatszani.
Amúgy ennek az egész folyamatnak a prototípusa, az első létrehozott modern kori messiast, fatit... meg 3perces cserenek hasznaljak, aki olyan tekintetet vág, mint akit kikuldtek setalni az udvarra, valami munkataborban, kutyakkal, fegyveresekkel körbe.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Végre legyőzték a bayernt, még többen kezdenek beszélni sületlenségeket. Az egész klub egy fertő, de nem baj, élvezzék. Remélem (irónia) nyernek szombaton, mindenki elélvez rá, szezon végén meg szart sem érnek el
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Javitom.Pad'em írta: Toni Freixa (former Barça presidential candidate): "I sense a bit of sadness. Real Madrid have suffered a lot in the 15 years Messi was at Barça and now they are realizing that another 15 years may come."
![]()
![]()
![]()
"Real Madrid sokat szenvedett az elmult 15 evben, ameddig fizetni tudtuk a birokat."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elmúlt 10 évben több BLt nyertünk, mint a Barcelona az egész történelme során, nagy szenvedés volt na...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hihetetlen amúgy mennyit szenvedhettek, hogy ennyire ráfüggtek ezekre a pillanatnyi örömökre. Bármilyen apró sikert úgy ünnepelnek mintha a világ tetején lennének.
Én ha barszás lennék még kb a trófea megszerzése után is várnék egy napot, hogy tényleg biztos-e amilyen pofára esések voltak itt az elmúlt években. nuevo era
Én ha barszás lennék még kb a trófea megszerzése után is várnék egy napot, hogy tényleg biztos-e amilyen pofára esések voltak itt az elmúlt években. nuevo era
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams