Őőő. Hát jó.gunner írta:rágyújtana egy bőrszivarra.Remy írta: PEAKY BLINDERS: 1-4 évad maga a tökéletesség, azonban az 5. évadra mintha elfogyott volna a korábbi lendület. Való igaz, hogy a léc rettentő magasan volt, de a hiányérzet az utolsó évad végére megmaradt.![]()
Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát én akkor is nézném ezt a sorozatot, ha Shelby csak a dolgozószobájában ülne és rágyújtana egy bőrszivarra.Remy írta: PEAKY BLINDERS: 1-4 évad maga a tökéletesség, azonban az 5. évadra mintha elfogyott volna a korábbi lendület. Való igaz, hogy a léc rettentő magasan volt, de a hiányérzet az utolsó évad végére megmaradt.
"And my heart will leave you never."
-
Professore
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
FAUDA - Netflix sorozat 3 évad. Izraeli-palesztin konfliktusra épül a sztori de azért van némi mélysége is nem egy sima akciósorozat. Annak aki szereti a politikai elemeket is tartalmazó filmeket valószínű tetszeni fog. Annyi hogy felirattal kell nézni mert sokszor arabul nyomják a szöveget (palesztinok).
-
Professore
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Megvolt. Egész jó a sorozat szerintem... A british fuck-ozas megunhatatlanTheBull6 írta: Volt itt szó még pár hónapja a White Lines c. Netflixen nézhető sorozatról.
Két részt néztem meg eddig, de egész jónak tűnik. Gondolom idővel majd szépen kerülnek elő a dolgok, aztán még jobb lesz. Legalábbis remélem.![]()
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Orange jó volt, teszek ezzel a spanyol verzióval is egy próbát.
Viszont van egy spin-off sorozata is:
Viszont van egy spin-off sorozata is:
+ ott van még a Wentworth is, 8+ évados női börtönösAmikor megtudtam, hogy a Vis a Vis, azaz a Locked Up 4. évadját egy utolsó, mindent lezáró spinoff (az eredeti történettől független sorozat) fogja követni (ami most érkezett meg itthonra is a Netflixre, mint Bebörtönözve 5. évad), határtalan öröm töltött el.
Volt itt szó még pár hónapja a White Lines c. Netflixen nézhető sorozatról.
Két részt néztem meg eddig, de egész jónak tűnik. Gondolom idővel majd szépen kerülnek elő a dolgok, aztán még jobb lesz. Legalábbis remélem.
Két részt néztem meg eddig, de egész jónak tűnik. Gondolom idővel majd szépen kerülnek elő a dolgok, aztán még jobb lesz. Legalábbis remélem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remy írta: PEAKY BLINDERS: 1-4 évad maga a tökéletesség, azonban az 5. évadra mintha elfogyott volna a korábbi lendület. Való igaz, hogy a léc rettentő magasan volt, de a hiányérzet az utolsó évad végére megmaradt.
Csabi tudja a tutit
Bytheway elkezdtem nézni a Vis a Vis-t. Orange is the new black spanyol módra. Egyelőre maradok, egész korrekt munka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem meg az utolsó éved volt kummajó.
(ehhez sem ért
)
(ehhez sem ért
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
PEAKY BLINDERS: 1-4 évad maga a tökéletesség, azonban az 5. évadra mintha elfogyott volna a korábbi lendület. Való igaz, hogy a léc rettentő magasan volt, de a hiányérzet az utolsó évad végére megmaradt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Allitolag nagyon jo. Meg is rendelem majd az uj konyvevel egyutt.
- Mester77
Én a Harry Hole-okat olvastam/ olvasom. Azok nekem nagyon bejönnek. Ezt a The Son-t nem ismerem.
De biztos vevő leszek rá!
Ha nem a spurs-ös Son ról szól, akkor jó lehet. ( bocs
)
De biztos vevő leszek rá!
Ha nem a spurs-ös Son ról szól, akkor jó lehet. ( bocs
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Még nem.
Melyikbol?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Denis Villeneuve Jo Nesbø regényből csinál sorozatot az HBO-ra, amiben Jake Gyllenhaal lesz a főszereplő. Jöhet.

Végül én is ledaráltam most a napokban. Asszonnyal elkezdtük nézni az esernyő akadémiát, aztán nem volt időm erre.dzsi91 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is ledaráltam. Összességében nagyon tetszik,de kezd egyre kuszább lenni az egész, túl sok megválaszolatlan kérdés van még.Remélem azért a második évadban arra fókuszálnak,hogy ezek meglegyenek válaszolva és nem fognak egyre jobban belekavarodni a dolgokba.A 2 droid alakítása eddig parádés,Ragnar jól indult de kicsit kezdett elveszni az évad végére. Annyi utalás volt az alien/prometheus franchise-ra,hogy a végén azért egy kicsit csalódtam amikor nem egy xenomorph mászott ki motherbőlKAG írta: Most fejeztem be.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vege szerintem kifejezetten gyengere sikerult. Ez a vonal sem tetszik, hogy vannak ott mas emberek is. A visszafejlodott nepesseg meg okes lett volna egyebkent.ez a lebegő vizisíkló azért annyira nem volt para.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem is bejött összességében. De valóban nagyon izé volt már a vége. Annyi minden történést és "csavart" raktak bele az utolsó részekbe, hogy néha már követni is alig tudtam.
Az elso negy volt a legjobb, az otodik is jo volt, a hatodik olyan so-so, viszont az utolso kettobol egyedul Yvonne Strahovskit lehet ertekelni.
Emlekszem, hogy az utolso evadbol a reszek ugyanazon a napon jottek ki a Breaking Badtol meg a Dextertol is, a Dexternel minden resz utan azon gondolkoztam, hogy lehet-e meg ennel szarabb, a BB-nel meg hogy lehet-e meg ennel jobb.
Emlekszem, hogy az utolso evadbol a reszek ugyanazon a napon jottek ki a Breaking Badtol meg a Dextertol is, a Dexternel minden resz utan azon gondolkoztam, hogy lehet-e meg ennel szarabb, a BB-nel meg hogy lehet-e meg ennel jobb.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nekem a 6. évad is nagyon tetszett még.Fieldvik írta: És milyen jól tetted. Utána elindult a lejtmenet. Az 5. évad még úgy ahogy nézhető is,de a többi az botrány. Főleg az utolsó.
Nekem is az az egyik legjobb évadzáró epizód.

-
Fieldvik
[/quote]
Annyira teljes volt az a befejezes, hogy azota sem kezdtem el az 5. evadot.
[/quote]
És milyen jól tetted. Utána elindult a lejtmenet. Az 5. évad még úgy ahogy nézhető is,de a többi az botrány. Főleg az utolsó.
Annyira teljes volt az a befejezes, hogy azota sem kezdtem el az 5. evadot.
[/quote]
És milyen jól tetted. Utána elindult a lejtmenet. Az 5. évad még úgy ahogy nézhető is,de a többi az botrány. Főleg az utolsó.
- h3x0r
Annyira teljes volt az a befejezes, hogy azota sem kezdtem el az 5. evadot.soadroli írta: az eredeti vezető producer, Clyde Phillips is visszatért aki az első 4 évadban volt. jó előjel.
uh az a 4. évad befejezés, a mai napig kiráz a hideg tőle. 10/10![]()