Mondjuk azt megnézném, hogy a harmadosztályba elmegy focizgatni..h3x0r írta:eddig ez a legjobb.transfer ban.
az.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 1., szerda 20:59
Mondjuk azt megnézném, hogy a harmadosztályba elmegy focizgatni..h3x0r írta:eddig ez a legjobb.transfer ban.
az.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 1., szerda 20:18
Ha nem elég körbeállni a bírót, cipővel is meg lehet dobálni.morientes írta:Milyen taktikai repertoárt?Jó hát paraszt, de a munka nem büdös neki, sztem ha esetleg Lucho kérte, akkor a taktikai repertoárt szeretné bővíteni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 1., szerda 19:59
eddig ez a legjobb.Drake írta:Turan asked Atletico for transfer fee to be maximum 35-36M. Player willing to play at Barcelona B or on loan at Galatasaray until Jan.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 1., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 1., szerda 18:40
Csak a 'Sport" szerint van megállapodás, összes többi lap szerint csak annyiban egyeztünk meg a Juvéval, hogy csak jövő nyáron adják el. Marrotta le is nyilatkozta, hogy kaptak egy 80 milliós ajánlatot, de nem adják el.mohaola írta:Ha minden igaz akkor egy szóbeli megállapodást sikerült elérniük a Juventus-al Pogba ügyében, aki 2016 nyarán csatlakozna a Barcelona-hoz, a választások után írhatják alá a papírokat, vételárról nem írtak, valószínűsíthető 80 millió eurót fizetnek, ami a bónuszokkal elérheti a 90 milliót is, fizetése 12 millió euró lehet nettóba.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 18:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 18:19
Kód:
1. Cristiano Ronaldo bruttó 35.3 millió euró (nettó 17 millió)
2. Gareth Bale 22.8 millió euró (nettó 11 millió euró)
3. Iker Casillas 12.4 millió euró ( nettó 6 millió euró)
4. Xabi Alonso 12.4 millió euró (nettó6 millió euró)
5. Sergio Ramos 11.4 millió euró (nettó 5.5 millió euró)
6. Karim Benzema 11.4 millió euró (nettó 5.5millió euró)
7. Luka Modric 9.3 millió euró (nettó 4.5 millió euró)
8. Marcelo 8.3 millió euró (nettó 4 millió euró)
9. Pepe 7.9 millió euró (nettó 3.8 millió euró)
10. Ángel Di María 7.2 millió euró (nettó3.5 millió euró)
11. Fábio Coentrao 7.2 millió euró (nettó 3.5 millió euró)
12. Álvaro Arbeloa 5.8 millió euró (nettó 2.8 millió euró)
13. Asier Illarramendi 5 millió euró (nettó 2.4 millió euró)
14. Sami Khedira 4.1 millió euró (nettó 2 millió euró)
15. Isco 4.1 millió euró (nettó 2 millió euró)
16. Diego López 4.1 millió euró (nettó 2 millió euró)
17. Raphaël Varane 2.5 millió euró (nettó 1.2 millió euró)
18. Casemiro 2.5 millió euró (nettó 1.2 millió euró)
19. Jesé 2.5 millió euró (nettó 1.2 millió euró)
20. Daniel Carvajal 2.5 millió euró (nettó 1.2 millió euró)
21. Nacho Fernández 2.5 millió euró (nettó 1.2 millió euró)
22. Álvaro Morata 1.7 millió euró ( nettó 0.8 millió euró)
23. Jesús Fernández 1.03 millió euró (nettó 0.5 millió euró)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 1., szerda 18:15
Khedira, hogy a redvában kapott ennyit? Ő elment, Casillas meg Bale fizujával is rengeteget lehetne még felszabadítani vagy átcsoportosítani.palesz77 írta:Nemrég pont írtam egy hsz-t EB-n erről, bemásolom az összes fizetéses linket amit ott írtam, hátha az is érdekel..ziro4vr írta:Nekem továbbra sem az átigazolási díjak a gyanúsak, hanem hogy a fizetésekkel hogy vannak meg úgymond. Xavi most kiesett, de Alves maradt pl, Pogba fizuja sem lenne akármi. Valaki tudna nekem linkelni egy listát a fizetési rangsorról?
Barca
Chelsea
Real Madrid
MU
Juventus
Liverpool
Man City
Bayern
PSG
Itt meg egy cikk, hogy átlagosan ki fizet legtöbbet egy játékosnak hetente.
Pogbával amúgy az a baj pont, hogy megborítaná az eddigi fizetési rendszert. De Laporta nagyon őt akarja, emiatt kezdek eléggé félni a választásoktól, egyik esélyest se akarom már, hogy nyerjen..
szerk.: Annyiban rossz a cikk emlékeim szerint, hogy azóta Messi is többet keres, meg Busi is talán. De ebbe most nem vagyok 100%-ig biztos..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 18:01
Háá hogy hogy? Hiszen két éve lett leigazolva.Neymarral most lesz hosszabbítás majd elvileg ja
Na baxxxegg...pont előbb mondtam.szerk.: Annyiban rossz a cikk emlékeim szerint, hogy azóta Messi is többet keres
Húúú vazzeg...akkor mennyi lehet valójában???valószínűsíthető 80 millió eurót fizetnek, ami a bónuszokkal elérheti a 90 milliót is, fizetése 12 millió euró lehet nettóba.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2015. július 1., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 1., szerda 15:53
Neymarral most lesz hosszabbítás majd elvileg ja. Alba is mintha most hosszabbított volna most hogy így mondod, meg mondom, Messi és Busi is valamivel többet keres már emlékeim szerint. De ez a legfrissebb fizetéses lista amit találtam a neten..ziro4vr írta:Alba azóta hosszabbított nem? Elég kevésnek tűnik az övé, ahogy pl Rakiticé is, pláne ha megnézzük a bagós mennyit keres.Neymar is többet akar majd lassan gondolom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:49
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 1., szerda 15:44
Nemrég pont írtam egy hsz-t EB-n erről, bemásolom az összes fizetéses linket amit ott írtam, hátha az is érdekel..ziro4vr írta:Nekem továbbra sem az átigazolási díjak a gyanúsak, hanem hogy a fizetésekkel hogy vannak meg úgymond. Xavi most kiesett, de Alves maradt pl, Pogba fizuja sem lenne akármi. Valaki tudna nekem linkelni egy listát a fizetési rangsorról?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 15:43
Ja hogy Aleix Vidal?Úgy már okeA chilei Vidal igen, a spanyol Vidal meg a bárszellónáé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:40
A chilei Vidal igen, a spanyol Vidal meg a bárszellónáé.morientes írta:Most Vidal nem úgy van hogy megy Wengerbához?
Ha igen,nagy berúgások lesznek londonban,ha összeáll a Wilsher/Özil/Vidal trio
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 15:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 1., szerda 15:34
Mondjuk számomra még mindig hihetetlen lenne, hogy Pogba így bevállalja, hogy csak 2016-ban csatalakozik. Bár ellébecol ő még 1 évet ott gondolom nyugodtan, de ez akkor is fura - meg Barca részről logikátlan is, ha berobban Samper pl, akkor csak azért kikerül 2016-ra a kezdőből, mert a 90 milliós Pogbának kell a hely?M1Ö írta:De hozzájuk nem igazolna top játékos, csak ilyen Vidal félék vállalják be a fél évet játék nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 1., szerda 15:33
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem