city ellen biztos lesz egy kis szórványos fütty.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 21., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 21., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. augusztus 21., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 21., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 21., csütörtök 0:27
Jason Itfc Pilbury Cant beat them, join them! lolBBarni írta:Just a few days after we lost the Greatest of Danes, Nicklas Bendtner, it seems we have a new cult hero in English football. Balint Bajner - the Hungarian Bendtner.![]()
![]()
Puding írta:Van ilyen is:
https://www.keepcalm-o-matic.co.uk/prod ... -no-party/![]()
![]()
Remélem Bajner menedzsere utalja majd a lóvét a trollfocisoknak...![]()
Az Ipswich facebook oldalán már az angol szurkolók is ezt nyomják!![]()
![]()
Bajner legenda lett!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 21., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 20., szerda 18:55
Just a few days after we lost the Greatest of Danes, Nicklas Bendtner, it seems we have a new cult hero in English football. Balint Bajner - the Hungarian Bendtner.
Puding írta:Van ilyen is:
https://www.keepcalm-o-matic.co.uk/prod ... -no-party/
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. augusztus 20., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 20., szerda 18:47
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 20., szerda 18:42
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 20., szerda 18:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 20., szerda 18:33
BBarni írta:Nem hiszem el...![]()
![]()
![]()
Már a mirror is lehozta, hogy NO BAJNER NO PARTY![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 20., szerda 18:28
When Ipswich Town boss Mick McCarthy subbed off Hungarian striker Bajner Balint, he had NO idea what he had started
In the greatest social media story since the one about Puma earlier this week, Hungarians have stormed Ipswich Town's Facebook page
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 20., szerda 14:26
Nem utálom.Csak leIrtam hogy törökországban nem könnyű,s hogy nem rossz az az X.Nekem amúgy nincs junajtedem,mert csak 1 csapatnak szurkolok,majd ha kicsit felnősz,akkor gondolom te is eldöntöd majd hogy akkor barca vagy az arsenal vagy mittomén...Drake írta:Jajj,istenem,süt rólad,hogy utálod az Arsenalt.De amíg a junájtided a középmezőnyben vergődik tucatjátékosokkal meg kupák nélkül,addig én ezen csak nevetni tudok.morientes írta:Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
Mikor személyeskedtem én veled?Maradj a témánál,ha meg nincs mondanivalód ne pocsékold a karaktert...BBarni írta:Kicsit sem érzed szánalmasnak amit csinálsz?Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.Mert akkor nagy a baj!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 14:06
Az, hogy a PL topikban semmi köze az egészhez Navasnak és Ikernek főleg nincs Mourinho nyilatkozatának, de biztos bennünk van a hiba.BBeno írta:mi ezzel a probléma?
nálunk az van hogy ancselotti fosik padra tenni végleg ikert és ő lesz az elsőszámú míg josé a chlseaben, ahogy nálunk is simán padra tette az évek óta stabil elsőszámú cech-t nálunk ikert. ennyi a történet. nem kell itt semmiféle segítség csak érteni kéne a mondandót.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 20., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 13:42
berögződés, azért segítsünk BBenonak: Mourinho nyilatkozta a Courtois-Cech párharcra.Rasta írta:Azt hiszem, cseppet elnézted a topikotBBeno írta:na ezzel ennyi volt. navas ül.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 13:35
Azt hiszem, cseppet elnézted a topikotBBeno írta:na ezzel ennyi volt. navas ül.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 20., szerda 13:33
na ezzel ennyi volt. navas ül.Már eldöntöttem, hogy ki lesz az első számú kapus, de nem mondom el.”
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 20., szerda 13:23
Kicsit sem érzed szánalmasnak amit csinálsz?Gratulálok a csapatnak,a 0-0 idegenben szerintem fantasztikus teljesítmény.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem