OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem emlékszünk.dannen írta:miért nem mesélt senki izgalmas/vicces újévi bulis sztorikat? csapassátok már, hogy ne unatkozzak melóban

Ami biztos, hogy szemét sport ez a ping-pong, pláne ha a labdamenet vesztesének meg kell húznia a szörpöt. Az elsőt aki elveszti annak annyi. Nyilván elvesztettem.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Életembe először mentem el erre a nagy nádudvari batyus buliba, mert minden szilveszter után azt kell hallgatnom, hogy de miért nem mentünk...
A saját asztalomig nem tudtam elsétálni, de már mindenki huzgált a saját asztalához, hogy de most kostóljam meg milyen fasza pálinkája van...
Ja... Volt egy olyan amit amikor felhörpintettem azzal a lendülette visszatessékeltem a pohárba olyan borzasztóan szar volt. Gondolom tipikus pálinkák egyike volt, ilyen minden ami a portán fellelhető és érintkezett gyömülcsel. Mint például gumicsizma, vagy valami rossz törlörongy...
Na mire leültem már volt bennem vagy 4-5 curka, és itt kezdtem bele a szendó zabálásba, mert tudtam, hogy ha ez igy megy tovább akkor egy óra múlva úgy állok mint a jancsiszeg a colosdeszkában.
Na de végül okosan csináltam és csak oda mentem inni ahol már ittam és tudtam, hogy nincs rossz cuccos, plusz ugyebár tömtem a fejem kajával ahogy az illik. Igy zártam szinten a reggelt and have a happy new year :Đ
Hát szerintem ebbe semmi extra sincs... Biztos volt itt olyan akit az árokból cibásztak alő

Hát szerintem ebbe semmi extra sincs... Biztos volt itt olyan akit az árokból cibásztak alő

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Géci kontra miro vs LG

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ez a story tuti benne lesz a best of-ban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Megittam vagy 20 felest meg bevertem legalább annyi szendvicset, így kb semmi bajom nem volt. Jó hangulat megvolt, de a fejem se fájt... Nem egy olyan szilveszter volt amire évek mùltán is emlékezni fogok. Tök átlagos este volt.dannen írta:miért nem mesélt senki izgalmas/vicces újévi bulis sztorikat? csapassátok már, hogy ne unatkozzak melóban

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki mesélhetne, még próbálja összerakni a részleteketdannen írta:miért nem mesélt senki izgalmas/vicces újévi bulis sztorikat? csapassátok már, hogy ne unatkozzak melóban

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egy az egyben peter a csávó..Puding írta:Áh, ezek szerint nem csak nekem lett a kedvencem a vidám fej pufifánk Bunting.Bírom a formát, ahogy örül minden dobásának, le is mentettem egy képet, ha szar kedvem elég csak 1x megnézni.
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/141231/123456789 ... es.hu_.jpg

BÚÉK.

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek! Na meg egészség legyen, az a legfontosabb.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amit kertem hogy hanyagoljunk....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Boldog új évet mindenkinek!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
késelésektől mentes, kupákban és örömben gazdag 2015-t mindenkinek!!!!!!!!!!444 <3
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Isten éltesse az összes fórumozó kollégát egészségben, békességben, köszönjük ezt a nagyszerű oldalt, hasonlóan eredményes évet kívánok, Hala Madrid!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
BUEK!

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou