Divat
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Divat
ha elalszom akkor 1 perc, bevizezem és leállítom de ha nem aludtam el akkor fél perc be vizezem a kezem oldalra fésülöm a kezemel
és ennyi
Ebben a hajjal való szenvedésben az a legjobb, h csúnya vagy, nem segít, ha helyes, akkor nincs rá szükség. Vicces, de így van.
(nekem a hajmosáson kívül nincs rá gondom, mert megtehetem) :P
(nekem a hajmosáson kívül nincs rá gondom, mert megtehetem) :P
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lányok...lányok...lemosom zuhannyal, megtörlöm félszárazra, beállítom, ahogy akarom, és lefújom lakkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Nekem vannak olyan napjaim,amikor lusta vagyok megcsinálni,olyankor előveszem a fullcapet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem ilyen 5-7 perc, persze amikor bad hair day (
) van, akkor több.
lemosom zuhannyal, megtörlöm félszárazra, beállítom, ahogy akarom, és lefújom lakkal.
lemosom zuhannyal, megtörlöm félszárazra, beállítom, ahogy akarom, és lefújom lakkal.
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ti egyébként mennyi időt szántok arra,hogy a hajatokat beállítsátok?Nekem általában 15-20 perc szokott lenni és rohadtul idegesít
Felkenni a hajfixálót,beállítani,aztán beszárítani,sokszor hülye picsának érzem magamat a tükör előtt.
ezzel sikert arattál volna a humor topikbanniden6 írta:Ezt rendeljétek!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Honnan tudhatom azt,hogy mekkora fullcap kell fejemre? (Hol kell körbemérni?)
Mert unokatesóm USAba van,aztán kértem hogy hozzon NewEra fullcapet Celticseset vagy Patriotsosat.Csak nem tom mekkora kell
Ja és,ezeket hogy kell tisztítani? Mert olyan sapkám van,amibe elől volt papír (nem tom mi annak a sapkastílusnak a neve) és amígy ez benne volt (meg az első mosaásig) tartotta magát,de utánna beesett. Vagy ezeket nem szabad mosni? Vagy hogy
Mert unokatesóm USAba van,aztán kértem hogy hozzon NewEra fullcapet Celticseset vagy Patriotsosat.Csak nem tom mekkora kell
Ja és,ezeket hogy kell tisztítani? Mert olyan sapkám van,amibe elől volt papír (nem tom mi annak a sapkastílusnak a neve) és amígy ez benne volt (meg az első mosaásig) tartotta magát,de utánna beesett. Vagy ezeket nem szabad mosni? Vagy hogy
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ___Samy___
egyébként most én is vmi nyári sérót szándékozok vágatni, mert már felgyúlok
bár még konkrét elképzelésem nincs, csak annyi, hogy jó rövid legyen, azt sem bánom ha látszik a fejbőröm is
bár még konkrét elképzelésem nincs, csak annyi, hogy jó rövid legyen, azt sem bánom ha látszik a fejbőröm is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugyanezt a CR képet mutattam a fodrásznak, de mondom még vannak vizsgáim nem vállalom be, elég a Reus most, majd nyáron lesz ez a Cé mókaaccel írta:én pont ilyesmi hajat vágattam pár nappal ezelőtt, most nagyon jól megcsinálta nekem a fodrász. csak oldalt vágattam bele egy csíkot olyan ronaldosan de maga a haj az ilyen, amit linkeltél. oldalt is és felül is.Victor írta:EZ vajon hányas lehet oldalt? 5-6?![]()
nekem nagyon bejön, csak ajánlani tudom.
csak annyit mondtam neki, hogy oldalt olyan legyen, hogy a fejbőröm színe ne látszódjon, de jó rövid is legyen ott a hajam. felül meg legalább olyan hosszú, mint ami az általad linkelt képen is. szerintem 6-ossal vághatta. 
de ha beviszed neki ezt a képet, akkor megcsinálja ilyenre szerintem. legalábbis én sokszor kép alapján vágattam és mindig jó lett.
de ha beviszed neki ezt a képet, akkor megcsinálja ilyenre szerintem. legalábbis én sokszor kép alapján vágattam és mindig jó lett.
én pont ilyesmi hajat vágattam pár nappal ezelőtt, most nagyon jól megcsinálta nekem a fodrász. csak oldalt vágattam bele egy csíkot olyan ronaldosan de maga a haj az ilyen, amit linkeltél. oldalt is és felül is.Victor írta:EZ vajon hányas lehet oldalt? 5-6?
nekem nagyon bejön, csak ajánlani tudom.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
köszönöm a segítségeket skacok, szerintem majd azt mondom neki, (viszem az Abatés képet is) hogy kb 5-6-ossal tolja fel oldalt és hátul, tehát rövid legyen, de még látszódjon a haj, ne a fejbőr. felülre pedig még mindig fingom nincs, hogy mekkorát vágassak hozzá
[quote]( http://www.youtube.com/watch?v=Aj_0loapHUk )
[/quote]
a zene meg a klip is 0 amúgy, meg a gondolkozásmód is, ha még van benne igazság, akkor is. off vége.
[quote]( http://www.youtube.com/watch?v=Aj_0loapHUk )
[/quote]
a zene meg a klip is 0 amúgy, meg a gondolkozásmód is, ha még van benne igazság, akkor is. off vége.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- ___Samy___
6Victor írta:bocsánat a dupláért, abba hagyom a buzgóságomat, de végre találtam képet, kb mekkora hajacskát akarok oldalt
EZ vajon hányas lehet oldalt? 5-6?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"