Ez meg sarga sem volt talan.
Hogy nektek miert mindig a sajat jatekosaitokkal kell a legszigorubbnak lenni
Szar belepo volt, agyonrugta, elnezest kert, majd a social mediaban is. Perez is felhivta Portut.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 2., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 2., hétfő 12:10
Harom kijar neki.el magico írta: Azért több volt, mint szimpla lerúgás. Iszonyat csúnya mód, ugorva tartott rá a lábára.
Egy szava sem lehet, ha 3-4-5 meccset kap érte.
Aki szerint túlzás, azért mondja, mert még sosem kapott hasonló belépőt futballpályán.
Hülyeség volt, megkapja érte a büntit. Ő is emberből van, mindenki hibázik.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. október 2., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 2., hétfő 11:41
If the foul in question is dissent, it will normally be a two-match ban.Galacticos írta: Szerintem meg semmi csodalkozni valo nincs benne, iszonyat hentes belepo volt es melle teljesen felesleges is, kaputol is messze volty ido se volt hatra sok es mentunk harommal. Az o rutinjaval azert ezt nagyon nem igy kellett volna megoldani.Pedig megneznem valamelyik fiatalt inkabb.Pad'em írta:Mendy vagy Tchouameni lehet a kezdő CB.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. október 2., hétfő 11:38
Pedig megneznem valamelyik fiatalt inkabb.Pad'em írta:Mendy vagy Tchouameni lehet a kezdő CB.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 1., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 1., vasárnap 21:04
Nevetseges. Sima piros,semmi tobb.Pad'em írta: Nem értem azt írják 1-4 meccset kaphat, de Portu sérülésének súlyosságától is függWtf
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 1., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. október 1., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 1., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. szeptember 30., szombat 20:08
Lehet érdemes lenne ott hagyni a franciát megint, mert gatya a védelem és balbunkóba Camavinga a legjobb opció.Pad'em írta: Camavinga megint balhátvéd![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. szeptember 30., szombat 18:31
Alaba sérült, nincs ott a padon.Pad'em írta: Camavinga megint balhátvéd
Alaba, Modric, Rodrygo padon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 30., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2023. szeptember 28., csütörtök 14:46
Jelenleg sztem Nacho a legbiztosabb CB. Valahogy nála nem izgulok. Kőkemény a srác és ahhoz képest, hogy már ő sem huszonéves pokolian gyors. Jól helyezkedik és tekintélytparancsoló belépőket is lazán meglépi. Emellett 1vs1-ben is pokolian jó. Óriási kincs a csávó és valahol most érthetetlen is számomra, hogy mért nem kezdő.ateeemadrid írta:Ha csak védőmunkát nézünk lehet, de támadásépítésben katasztrófa, Alaba egy kis pressingtől nem fossa össze magát. De hiányzik Ramos btw, ebben is top1 volt.wZoLee7 írta:
Szerintem Rüdiger jelen pillanatban jobb mint Alaba
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:42
Valverdet sztem nagy hiba lenne kihagyni jelenleg. Viszont a 442nk tényleg fos, nehéz kérdés viszont, hogy a kpról kit hagysz a padon.Yazid írta: Vini visszajön állnék vissza a 433ra
Vini-joselu-rodry(brahim)
Cama(kroos)-tchou-jude
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. szeptember 28., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 27., szerda 19:08
Ha csak védőmunkát nézünk lehet, de támadásépítésben katasztrófa, Alaba egy kis pressingtől nem fossa össze magát. De hiányzik Ramos btw, ebben is top1 volt.wZoLee7 írta:Szerintem Rüdiger jelen pillanatban jobb mint Alabaateeemadrid írta:
Mondjuk Rüdigernél sztem semmivel nem gyengébb Nacho. De legalább Lucas helyett végre ő van.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 27., szerda 19:04
Szerintem Rüdiger jelen pillanatban jobb mint Alabaateeemadrid írta:Mondjuk Rüdigernél sztem semmivel nem gyengébb Nacho. De legalább Lucas helyett végre ő van.Jim írta:
Nacho kéne középre, mert igaz hogy nem Ramos és Hierro vezetői képességű, de talán jobban összefogná a védelmet mint Alaba vagy Rüdiger![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 27., szerda 19:00
Mondjuk Rüdigernél sztem semmivel nem gyengébb Nacho. De legalább Lucas helyett végre ő van.Jim írta:Nacho kéne középre, mert igaz hogy nem Ramos és Hierro vezetői képességű, de talán jobban összefogná a védelmet mint Alaba vagy RüdigerSzB írta: Amíg Militao vissza nem jön, teljesen mindegy ki játszik hátul, mindig benne lesz a gól. És szerintem is kínosak a szélsővédőink, de belül is nagy a baj, mert Rüdiger meg Alaba felváltva irányítja a védelmet, és egyik sutább mint a másik.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 27., szerda 18:01
Nacho kéne középre, mert igaz hogy nem Ramos és Hierro vezetői képességű, de talán jobban összefogná a védelmet mint Alaba vagy RüdigerSzB írta: Amíg Militao vissza nem jön, teljesen mindegy ki játszik hátul, mindig benne lesz a gól. És szerintem is kínosak a szélsővédőink, de belül is nagy a baj, mert Rüdiger meg Alaba felváltva irányítja a védelmet, és egyik sutább mint a másik.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem