Nagy Ádi tudta vállalni.
Hajrá!
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. szeptember 9., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. szeptember 2., hétfő 13:57
Simán Messi fogja kapni.kodo írta:'shutterisland írta: zsori golja a puskas award top3-ban.
gondolom sponsored by trollfoci.![]()
Es ugye Mo Salah ota a vegso gyoztest nem a szurkolok valasztjak ki. Szerintem eselyes a gyozelemre.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 2., hétfő 13:36
'shutterisland írta: zsori golja a puskas award top3-ban.
gondolom sponsored by trollfoci.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. szeptember 2., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. szeptember 1., vasárnap 23:38
Így legyen.sebydani írta: DAC-Slovan 5-2Na valami hasonlót majd két hét múlva is
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. szeptember 1., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 1., vasárnap 10:35
tippemre nem sok, a DVSC-ben sem játszott túl sokat.'shutterisland írta: zsori danielt bejelentette a vidi.
azon a golon kivul tobbet nem lattam meg belole, nem tudom, mekkora szeletet kap majd a tortabol ott.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. szeptember 1., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. szeptember 1., vasárnap 10:07
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. augusztus 30., péntek 23:07
Kulfoldon is tomik oket penzzel. Talan meg tobbel is, mint itthon. Akkor mi a gond? (A kerdes koltoi, mert nekem is vannak elkepzeleseim).Realista24 írta:Szerintem rosszul látod.kierkegaard írta: Nagyon rossz koncepció az, hogy a fradiba verni kell a dellát meg a többi zsákfos magyar csapatba. Ebből tökéletesen látszik az, hogy 1. valójában nem érdekük felvirágoztatni a magyar focit/magyar bajnokságot 2. nem értenek a focihoz.
Tök egyértelmű mit kell csinálni. Főnix akadémiai koncepciót bevinni az utánpótlás csapatokba és meglesz a jutalma később. Addig is marad a milliók elszórása fekákra meg a balkániakra.
Rengeteg pénz megy az utanpotlasba, remek akadémia vannak, parádés tehetségekkel.
A gond ott van, hogy hamar elkezdik tömni őket pénzzel, az ügynökök ott nyomulnak és nem mellékesen ott is tucatszam sikkasztjak el a lóvét.
Szóval jelenleg - egy két kivételtől eltekintve - az igaz, amit először írsz, hogy nem érdekli őket hogy mire jutnak a játékosok és a csapatok, mert a pénzük meglesz.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. augusztus 30., péntek 15:13
Fradi = ukrán csapat (Trollfoci), erre gondolt.Toti írta:hát de nincs is ilyen csoport'shutterisland írta: nem ugy volt, hogy orosz es ukran csapat nem lehet egy csoportban ?
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. augusztus 30., péntek 15:04
hát de nincs is ilyen csoport'shutterisland írta: nem ugy volt, hogy orosz es ukran csapat nem lehet egy csoportban ?
HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 30., péntek 14:46
Konkrétan. Jobban járt volna a Fradi egy Arsenallal, mert a vereség bőven benne van a Moszkvától is. Masszív csoport, mindenki kaparni fog a továbbjutásért az utolsó fordulóig, a nulla pont is benne van.btw sikerult egy kevesbe erdekes/kozonsegcsalogato csoportot osszehozni ami meg igy is baromi nehez.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. augusztus 30., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. augusztus 30., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. augusztus 30., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: géza » 2019. augusztus 30., péntek 11:23
Az atlag emberek profitalnak szerintem is, de kerdes hogy a magyar foci fejlodni tud-e? Jonnek a jegyeladasok, a premium, de ezzel csak azt erjuk el, hogy meg tobb ukran, brazil, szlovak legiost vegyunk, mert ez tunik mukodokepes modellnek jelenleg.Galacticos írta: Szeribtem egyertelmuen profitalunk. Az egesz nemzet klubhovatartozastol fuggetlenul ki van ehezve ezekre.
Nezzetek meg majd a jegyvasarlasnal, allitom a jegyek 4xeset is siman elvinnek.
Tavaly bealltam fel orara a jegypenztar nyitasanal az ulloin a sorba es mae odajott a biztonsagi fonok h ha a chelsea miatt jottem akkor sorba se alljak mert 10perc alatt elvittek mindent.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. augusztus 30., péntek 11:15
Szeribtem egyertelmuen profitalunk. Az egesz nemzet klubhovatartozastol fuggetlenul ki van ehezve ezekre.géza írta: Amennyire utalom ezt az egesz helyzetet, ami MO.-t es a foci kapcsolatat jellemzi, annak azert orulok, hogy zsinorban ket eve sikerul eljutni Europaba. Viszont kerdes, hogy a magyar foci mennyit profital megis ebbol? Velemenyem szerint tok jo lenne, ha minden evben lenne egy magyar csapat Europaban, mert a jatekosok nagyobb szinvonallal is megismerkednek, jobba valhatnak, es ezaltal a valogatott teljesitmenye is nohet. Viszont ugy nehez lesz, ha csak ugy sikerul kijutnunk az EL-be, hogy a kornyezo orszagok feltehetseges jatekosait felvasaroljuk, meg kioregedett brazilokat veszunk, es van netto 2 magyar a csapatban.
HozzászólásSzerző: géza » 2019. augusztus 30., péntek 10:58
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 30., péntek 9:23
Ez még ide tartozik.valóban focista akar lenni, mit feláldoznak és 14-17 évesen mennek "világgá", neves klubok akadémiáira.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem