EB - 2016
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: EB - 2016
Hat lehet, h Kleininek sem artana egy kis pihi.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha nyernek a portugálok akkor meg izland makkolhat ki egy 1-0-at az osztrákok ellen és elkerülhetnek.Minden jó nekünk, leginkább egy döntetlen, de az osztrákok nem nyerhetnek.
Fölösleges matekozni még, jók lehetünk x-re egy ilyen középszer portugálok ellen, Nikot kezdetném meg Némót talán, velük lehetne kontrázgatni. Labdakihozatalaink nagyon rendben vannak, pláne ausztria ellen nagyon ment az egyérintős.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Most komolyan Ádit sértegeted ezzel?hehe írta:gago az argentin nagyádiikarus93 írta:Nagy meggyőzött jöhet a madridba

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk portugálok ellen jobban be leszünk tolva a kapu elé, ilyen szempontból valóban jó lehet ez. Stiebernek is több helye lesz, jó lesz ő.
Elek, Nagy, Klein/Gera - Dzsu, Stieber, Priskin
Elek, Nagy, Klein/Gera - Dzsu, Stieber, Priskin
lefoglaltam avatarnak dzsudzsákot
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2016. június 18., szombat 20:16-kor.
egyértelmű, ajánld fel neki a bokádnmate írta:Jó nem 5, Guzmó a magyar Varane.Kerlon írta: 5? Gera nem bírja ez látszik, illetve most alapból csak kontrára leszünk jók szerintem. Bese-t meg ki kellett volna próbálni...
Portugal XI: Rui Patricio; Vieirinha, Pepe, R Carvalho, Guerreiro; Quaresma, W Carvalho, Joao Moutinho, Andre Gomes; Nani, Ronaldo #PORAUTDe sokat lassítana szerintem. Fiola kéne.
Kádár sem olyan lassú, átlagos. Meg amúgy Gera sem a sebességéből él már..
Nagy-Elek
Kleini
Lov-Dzsu
Böde
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagy meggyőzött jöhet a madridba
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- nmate
Jó nem 5, Guzmó a magyar Varane.Kerlon írta:5? Gera nem bírja ez látszik, illetve most alapból csak kontrára leszünk jók szerintem. Bese-t meg ki kellett volna próbálni...nmate írta:Gera - Elek cserével egy baj van, az már 5 lassú védekező szellemű játékost jelent.
Portugal XI: Rui Patricio; Vieirinha, Pepe, R Carvalho, Guerreiro; Quaresma, W Carvalho, Joao Moutinho, Andre Gomes; Nani, Ronaldo #PORAUT

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egy a halálosan fontos most. Ausztria nem nyerhet.
Minden jó nekünk, leginkább egy döntetlen, de az osztrákok nem nyerhetnek. Akkor nagy szarban leszünk.
Minden jó nekünk, leginkább egy döntetlen, de az osztrákok nem nyerhetnek. Akkor nagy szarban leszünk.
5? Gera nem bírja ez látszik, illetve most alapból csak kontrára leszünk jók szerintem. Bese-t meg ki kellett volna próbálni...nmate írta:Gera - Elek cserével egy baj van, az már 5 lassú védekező szellemű játékost jelent.
Portugal XI: Rui Patricio; Vieirinha, Pepe, R Carvalho, Guerreiro; Quaresma, W Carvalho, Joao Moutinho, Andre Gomes; Nani, Ronaldo #PORAUT
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mekkora kalap szar ez az Izland. Ugy szereztek 1 pontot hogy SEMMIT nem csinaltak. Takarodjanak mar.
2/2 meccsen is jobbak voltunk, mint az ellenfel. Ez a kemeny.
2/2 meccsen is jobbak voltunk, mint az ellenfel. Ez a kemeny.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Gera - Elek cserével egy baj van, az már 5 lassú védekező szellemű játékost jelent.
Én már meccs előtt is amondó voltam, hogy Balázska takarodjon a bal oldalra, mert ott legalább a beadásai ülnek. Portugálok ellen egyértelmű, hogy ő meg Lovrencsics legyen a két szélső szerintem. Gera-Elek csere és Szalait visszarakni esetleg Bödét. Niko gólpassz ellenére is kuka, Priskin meg egyszerűen csalódás eddig.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudom a címét megkerestük volna.hehe írta:ziro micsinál a haverod?
kikapat minket?
Szép volt fiúk Böde megtartott minden labdát dzsudzsit meg balosra Innentől. Jobbosra némi.
Nem illik.
- numberone1
A higgadt kulcspasz nagyon adta.MesQueUnClub írta:Nagy Ádám szerintem egy top csapatban is elférne, hihetetlen mit tud 21 évesen.
Viszont Kleininek fejben kell higgadnia, kulonben nem lesz hosszu palyafutasa a bundasban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- nmate
Teljesen mindegy mi lesz a másik meccsen, Izland - Ausztria abszolút lutri. Portugálok ellen nem tudom mire vagyunk jók.
ziro lemondhatIkerCasillas írta:Máté, most bemásoljam én is, hogy a tükörszélsők visszacseréje jót tett?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nagy Ádám szerintem egy top csapatban is elférne, hihetetlen mit tud 21 évesen.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Máté, most bemásoljam én is, hogy a tükörszélsők visszacseréje jót tett?

- numberone1
Hat nem most fogok leszokni....
Nehez mint mondani, kiszenvedttuk. Par jatekos nagyon gyenge volt par pedig nagyon faradt....de van/volt tartasa a csapatnak.
Izlandbol ket meccs eleg is, huzzanak haza, oruljenek, h itt lehetnek(es, h valsagban volt a holland foci).
Nehez mint mondani, kiszenvedttuk. Par jatekos nagyon gyenge volt par pedig nagyon faradt....de van/volt tartasa a csapatnak.
Izlandbol ket meccs eleg is, huzzanak haza, oruljenek, h itt lehetnek(es, h valsagban volt a holland foci).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2016. június 18., szombat 19:56-kor.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou