a nagy álmom pedig egy nissan sunny gti hatchback kivitelben. sajnos amiket lehet találni azok vagy teljesen megvannak ölve, vagy jobbkormányosak.
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 3., szombat 11:55
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 3., szombat 11:19
Köszönöm!pátkán írta:Mazda MX5. Magyarországon nem lehet találni normálisat. Haverom már mindet megnézte kb az országban..miro írta:Tudnátok nekem mondani olyan típusú autókat mint az Audi TT?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 3., szombat 11:07
A cél elvileg az volt, hogy ezen adók mértékét csökkentsék, majd csináljanak egy olyan rendszert, ahol a megtett kilométerek alapján arányosan fizetünk (a rendszer kiépítésének első lépéseként legyenek az elkerülők is fizetősek).peadani írta:Az utak javítására már van egy adó.Teljesítményadónak hívják de az utak javítására és fenntartására szolgál a pénz.Az már egy másik dolog, hogy nem erre költik.nmate írta:A bevezetés jogos, valamiből fenn kell tartani illetve fel kell újítani az utakat. Kérdés, hogy a beszedett pénzt sikerül-e erre a célra felhasználni, vagy máshova vándorol.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 3., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. január 3., szombat 10:35
Az utak javítására már van egy adó.Teljesítményadónak hívják de az utak javítására és fenntartására szolgál a pénz.Az már egy másik dolog, hogy nem erre költik.nmate írta:A bevezetés jogos, valamiből fenn kell tartani illetve fel kell újítani az utakat. Kérdés, hogy a beszedett pénzt sikerül-e erre a célra felhasználni, vagy máshova vándorol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 3., szombat 10:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 3., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 3., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. január 3., szombat 9:27
Mazda MX5. Magyarországon nem lehet találni normálisat. Haverom már mindet megnézte kb az országban..miro írta:Tudnátok nekem mondani olyan típusú autókat mint az Audi TT?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 3., szombat 6:46
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 3., szombat 0:34
Nincs külön sztori, csak sokszor beírtam korábban egy-egy rövid történetet bulikról, ünnepekről, meccsekről, tanulásról, néhány helyi történésről, amit én érdekesnek gondoltam, ocsmányság nem volt közte. Volt, amikor többen folytatták, főleg még a másik oldalon, beírták a hasonló történetüket, de pár embernek nem tetszett, megkaptam, hogy vezessek inkább blogot, nem ide való...és inkább csak olvasgatom a ti történeteiteket.Kerlon írta:na jó, mi az a story, mert én nem vagyok képben
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 3., szombat 0:25
40km-re vagyok tőled... Kimentem fáért aztán majdnem toltam papucsban egy spárgát.ikarus93 írta:Itt Debrecenbe olyan ónos eső esik, ha így folytatja reggel lehet lemegyek a 4-es főútra korizni.![]()
Nálatok mi a helyzet?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 3., szombat 0:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 21:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 2., péntek 21:06
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 2., péntek 20:33
Itt Győr környékén is cudar világ van, csúszósak az utak mint az állat, úgyhogy sok Axe-ot kell használnom sajnos, annyira megfeszülök séta közben..Kerlon írta:Budapest detto, bár a csuklya kicsit szétborzolta.Realista24 írta:Fehervar, sima eső, a hajam meg tart.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 2., péntek 20:28
Budapest detto, bár a csuklya kicsit szétborzolta.Realista24 írta:Fehervar, sima eső, a hajam meg tart.ikarus93 írta:Itt Debrecenbe olyan ónos eső esik, ha így folytatja reggel lehet lemegyek a 4-es főútra korizni.![]()
Nálatok mi a helyzet?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 2., péntek 20:10
és azonos neműre?Casso írta:párt cseréltetek?dannen írta:s hát nekiláttunk aminek ilyenkor szokás
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 2., péntek 19:45
Fehervar, sima eső, a hajam meg tart.ikarus93 írta:Itt Debrecenbe olyan ónos eső esik, ha így folytatja reggel lehet lemegyek a 4-es főútra korizni.![]()
Nálatok mi a helyzet?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 2., péntek 19:44
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem