te vagy mérnök vagy vagy közgazdászZsombor írta:csak hát náluk van az összes pina.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 3., szombat 16:15
te vagy mérnök vagy vagy közgazdászZsombor írta:csak hát náluk van az összes pina.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 3., szombat 16:14
Ennyire ők sem faszok szerintem. Egyszerűen csak felületes gyakorlati kivitelezésről van szó, szarnak ők a pórnépre, majd valahogyan megoldják. De már megszokhattuk ezt Magyarországon szerintem, szóval kár meglepődni.Kerlon írta:Úgy olvastam, hogy ja, mivel nem tudsz lejönni úgy a hídról, hogy ne kerüld el a fizetős út szakaszt. Jól kitalálták vityáék, hogy rohadna meg az összes.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 3., szombat 16:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 16:12
Úgy olvastam, hogy ja, mivel nem tudsz lejönni úgy a hídról, hogy ne kerüld el a fizetős út szakaszt. Jól kitalálták vityáék, hogy rohadna meg az összes.nagyi írta:És az milyen már,hogy a hídon van a megyehatár és 2 matrica kell?????
Dunaújvárosi vagyok hétfön jönnek akik arra járnak kiváncsi vagyok mit mondanak....
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 3., szombat 16:11
mondjuk ez nem távolság függőericco írta:Hiába mondják azt, hogy a szerelem legyőzi a távolságot. ideális világban talán, ebben a reálisban mindenki meg akarja dugni a barátnődet, és onnantól csak a csajon múlik, nem rajtad...
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 3., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 16:08
én csak jó szándékkal, jó tanácsokat osztogatok, te meg széttrollkododh3x0r írta:Kerlon írta:soha, de soha, de tényleg SOHA ne, NE kezdjetek ki olyan lánnyal, aki 1000kmrel arrébb él. soha.
gg Kerlon, rábasztál.
Szeretnem jelolni Kerlont isRealista24 írta:Géci kontra miro vs LG
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 3., szombat 16:06
Aztán elkezd nyomozni, kombinálni, utánad járni. Nem lehet ezt jól optimalizálni.ericco írta: Legjobb a szomszéd faluból szerezni valakit. Nem látja, ha kocsmázol
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 3., szombat 16:04
Ez alap. Hiába mondják azt, hogy a szerelem legyőzi a távolságot. ideális világban talán, ebben a reálisban mindenki meg akarja dugni a barátnődet, és onnantól csak a csajon múlik, nem rajtad...Kerlon írta:soha, de soha, de tényleg SOHA ne, NE kezdjetek ki olyan lánnyal, aki 1000kmrel arrébb él. soha.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 3., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 3., szombat 15:49
Kerlon írta:soha, de soha, de tényleg SOHA ne, NE kezdjetek ki olyan lánnyal, aki 1000kmrel arrébb él. soha.
gg Kerlon, rábasztál.![]()
Szeretnem jelolni Kerlont isRealista24 írta:Géci kontra miro vs LG
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 3., szombat 14:08
És akkor a fizetős M0-ról (szintén rengetegen szívnak miatta) még nem is beszéltünk....h3x0r írta:[...]
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 3., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 3., szombat 13:18
Pontosan. Az a resze teljesen rendbe van, hogy aki hasznalja az utakat, az fizessen is ertuk. Mint ahogy az se rossz otlet, hogy aki a szomszedos varosba megy dolgozni az ne fizessen annyit mint aki egesz nap az orszagot jarja.tucsoki írta:Érdemes végig elolvasni a cikket, ez hatalmas kicseszés nagyon-nagyon sok ember számára. 2015-ben is lesz miért tüntetni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 3., szombat 12:38
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 3., szombat 12:31
Érdemes végig elolvasni a cikket, ez hatalmas kicseszés nagyon-nagyon sok ember számára. 2015-ben is lesz miért tüntetni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 3., szombat 12:26
Akkor csak megkaptad a szokásos szeretetet a fórumtól.lordgabi írta:Nincs külön sztori, csak sokszor beírtam korábban egy-egy rövid történetet bulikról, ünnepekről, meccsekről, tanulásról, néhány helyi történésről, amit én érdekesnek gondoltam, ocsmányság nem volt közte. Volt, amikor többen folytatták, főleg még a másik oldalon, beírták a hasonló történetüket, de pár embernek nem tetszett, megkaptam, hogy vezessek inkább blogot, nem ide való...és inkább csak olvasgatom a ti történeteiteket.Kerlon írta:na jó, mi az a story, mert én nem vagyok képben
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 3., szombat 11:55
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 3., szombat 11:19
Köszönöm!pátkán írta:Mazda MX5. Magyarországon nem lehet találni normálisat. Haverom már mindet megnézte kb az országban..miro írta:Tudnátok nekem mondani olyan típusú autókat mint az Audi TT?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem