Premier League
Re: Premier League
szerintem DM árát ma vissza tipszmikszelte a MU, ez az egyetlen ésszerű magyarázat erre

- Fuentealbilla
Szerintem nemrég írta alá a szerződését és a fizetését (öröm)könnyezte meg

- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
és akkor ugyanúgy röhögtek rajtunk,ahogy most mi rajtukrevolver írta:pár éve még minket alázott szét hasonlóan egy harmadosztályú csapat...Szét alázzák Van Gaal csapatát![]()
Öröm nézni
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem van egy olyan érzésem, hogy bőven ott lesznek a bajnoki arany közelében.'shutterisland írta:most a 4-0 mellett hülyén hangzik, de én azért annyira nem írnám le őket, hogy az első 4-re is esélytelenek.
Azért náluk is nagy a felfordulás tavaly nyár óta, egy kis nyugodtság kell, Van Gaal jó edző, hamarosan összeáll ez a csapat, szerintem faszák lesznek. A többi csapat pedig tavaly is bizonyította, hogy nagyon ingatagok (City, Chelsea), bár a Chelsea eléggé megerősödött most a nyáron.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
pár éve még minket alázott szét hasonlóan egy harmadosztályú csapat...Szét alázzák Van Gaal csapatát![]()
Öröm nézni
![]()

és ezt lehet folytatniziro4vr írta:PL 5-6. hely. az a védelem nem valami acélos, Carrick vén, Herrera semmit nem bizonyított még..Caraway írta:Azért egy ilyen csapat eléggé ütne:
DDG
Rafael - Evans - Rojo - Shaw
Carrick
Herrera - Di Maria
Januzaj - Rvp/Rooney - Mata
Matanak nem való az a poszt, Januzaj a 2 gólja óta szinte semmit sem mutat, Rojo kerdőjeles
Ilyen marhaságot nem fáj amúgy leírni, de komolyan? Azért mégis a legeredményesebb angol csapatról van szó...Remy írta:Megy oda vissza a MU, ahová való. Everton, Spurs, szint. Ahol SAF előtt is voltak. Nem baj, jól mutat az EL serleg is, bár azért még attól is messze vannak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most a 4-0 mellett hülyén hangzik, de én azért annyira nem írnám le őket, hogy az első 4-re is esélytelenek.
lvg most kezdte a munkát, úgy tűnik, mellényúlt a taktikával, de bőven van ideje rajta csiszolni, esetleg változtatni, illetve azért di maría szerintem könnyen lehet a mérleg nyelve például egy 4. és 5. hely között.
ha be tud integrálódni a csapatba és a ligába úgy, ahogy kell, sokat fog jelenteni, pont az elképzelés és a váratlan hiányzik sokszor a játékukból.
én is arra fogadnék inkább, hogy nem csúsznak be a 4-be, de azért sansztalannak nem mondanám őket.
lvg most kezdte a munkát, úgy tűnik, mellényúlt a taktikával, de bőven van ideje rajta csiszolni, esetleg változtatni, illetve azért di maría szerintem könnyen lehet a mérleg nyelve például egy 4. és 5. hely között.
ha be tud integrálódni a csapatba és a ligába úgy, ahogy kell, sokat fog jelenteni, pont az elképzelés és a váratlan hiányzik sokszor a játékukból.
én is arra fogadnék inkább, hogy nem csúsznak be a 4-be, de azért sansztalannak nem mondanám őket.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Szét alázzák Van Gaal csapatát
Öröm nézni

Ezt már nem hiszem el...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
PL 5-6. hely. az a védelem nem valami acélos, Carrick vén, Herrera semmit nem bizonyított még..Caraway írta:Azért egy ilyen csapat eléggé ütne:
DDG
Carrick
Herrera - Di Maria
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megy oda vissza a MU, ahová való. Everton, Spurs, szint. Ahol SAF előtt is voltak. Nem baj, jól mutat az EL serleg is, bár azért még attól is messze vannak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Januzaj miért ütne?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azért egy ilyen csapat eléggé ütne:
DDG
Carrick
Herrera - Di Maria
Legalábbis a mostanihoz képest sokkal jobb lenne, és Di Maria is a 433-as rendszerbe illik bele.
DDG
Carrick
Herrera - Di Maria
Legalábbis a mostanihoz képest sokkal jobb lenne, és Di Maria is a 433-as rendszerbe illik bele.
Igen, nagyon komoly munkát végzett, de tudta ő mikor kell lelépni.
Ezt a mostani keret pedig az ő hibája is
Ezt a mostani keret pedig az ő hibája is
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
továbbra sem értem miért nem egy(inkább kettő) klasszis belső védővel, meg egy top kkp-val kezdtétek az átigazolási szezontCaraway írta:Ha van Gaal nem felejti el ezt az 5 védős rendszert, akkor itt 7. helynél ne számítson senki jobbra.
Nem illik.
Utolsó éveire már Fergie is belefásult a dologba, de itt lehet látni, mekkora brutális edzőzseni volt az alkesz; kihúzta a ManUtd a középszerből, majd miután elment, megint lesüllyedtek oda.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.