Premier League
Re: Premier League
Nem szúrtam ki senkit. Mata szerintem túlértékelt. Elég csak megnéznem a spanyolokat, Silva és Isco jobb nála egyértelműen, lehet Cazorla is
Aki ezzel nem ért egyet cáfoljon rám érvekkel a parancsolgatás helyett
Aki ezzel nem ért egyet cáfoljon rám érvekkel a parancsolgatás helyett
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem az "ülj le egyes" kicsit húzós volt egy RM oldalon MU szurkolóként, de kinek mi ugyebár.coolrob írta:Boky írta: tökéletes első hozzászólás.![]()
úgy érzem sokkal több nem lesz.
Nem mintha számítana egy ban, de nem érzem hogy bármi rosszat mondtam volna.
Ez hogy nektek megy a szekér, és akkor kiröhögjük azt akik lehet most x évig gödörbe lesznek, ez sztem nem menő..

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szeretem a mu drukkereket, elég jól el tudják adni és megmagyarázni a semmit, tisztelet a kivételnek
na megyek visszaszállok a kanapéra a mu meccsre

na megyek visszaszállok a kanapéra a mu meccsre
Nem illik.
Boky írta: tökéletes első hozzászólás.![]()
Nem mintha számítana egy ban, de nem érzem hogy bármi rosszat mondtam volna.
Ez hogy nektek megy a szekér, és akkor kiröhögjük azt akik lehet most x évig gödörbe lesznek, ez sztem nem menő..
Megláttad mit írtam és azért regisztráltál?wxyz írta:
Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrted![]()
Valószínűleg ezért lett 2 évig az év játékosa a Chelseanél, meg az Mu-nál is mióta megérkezett, kiemelkedik mindenben.
Erre most van egy új taktika, amiben mind a 10 mezőnyjátékos fogalmatlanul tébolyog, és te közlöd hogy Mata xar![]()
Üllj le, egyes.

Chelseaben sem volt nagy szám[/quote]
Hónapok óta olvasom az oldalt, de most válaszolni akartam ja, mert a biztosítékot instant kiverted

Értem én hogy most nálatok az ég is kékebb, 8 gólokat rugdostok majd meccsenként, de azért a földön kéne maradni, meg átlátni a dolgokat.
Akik jelenleg a legrosszabb playerek (lásd, Valencia, Young, Cleverley, stb..), azokkal Fergie leigázta a világot gyakorlatiag. (BL, sok bajnoki cím stb.. )
Mióta elment vmi elpattant, és nyögni fogjuk qrvasokáig.
Ennek ellenére ez a taktika amit LVG erőltet egy xar. Hátul nem vagyunk elegen, elöl meg volt hogy érkező labdánál 3 emberünk volt 5 négyzetméteren.. Majd rájön hogy ez angolhonban, és ezzel a kerettel xart se ér, változtat és megindulunk.
Nem mellesleg 10 sérültünk van....
Szóval ki lehet itt szúrni Matát, de semmi gond nincs vele, sőt ilyen csupaszív játékosok kellenének mindenhova. (Nálam Hernandez is hatalmas kedvenc, a gyengébb képességei ellenére is)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem szar Mata, de semmiben nem emelkedik ki. Ebben a Unitedbe még jó is lehet.
Di Maria csináld csak ezt tovább, jól van

Di Maria csináld csak ezt tovább, jól van

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
tökéletes első hozzászólás.coolrob írta:Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Majdnem olyan jó üzlet volt az eladása, mint Özilé. Pedig mennyit szidták miatta Mourinhot
Olyan ez meccs mintha két kiesés ellen menekülő játszana![]()
Valószínűleg ezért lett 2 évig az év játékosa a Chelseanél, meg az Mu-nál is mióta megérkezett, kiemelkedik mindenben.
Erre most van egy új taktika, amiben mind a 10 mezőnyjátékos fogalmatlanul tébolyog, és te közlöd hogy Mata xar![]()
Üllj le, egyes.

Megláttad mit írtam és azért regisztráltál?coolrob írta:Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Majdnem olyan jó üzlet volt az eladása, mint Özilé. Pedig mennyit szidták miatta Mourinhot
Üllj le, egyes.

Azt írtam túlértékelt. Az tudomásom szerint nem szart jelent
Chelseaben sem volt olyan nagy szám amúgy
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. augusztus 30., szombat 14:55-kor.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem szar , csak szerencsere nem nalunk van.coolrob írta:Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Üllj le, egyes.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Olyan ez meccs mintha két kiesés ellen menekülő játszana

Erre most van egy új taktika, amiben mind a 10 mezőnyjátékos fogalmatlanul tébolyog, és te közlöd hogy Mata xar

Üllj le, egyes.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
már beszélgetős műsort se csinálnak ennek a munak minek
ez a taktika nem fog működni a pl-ben

ez a taktika nem fog működni a pl-ben
Nem illik.
Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
young olyan szintre ért el a folyamatos esései miatt hogy senki sem hisz neki semmit. amúgy nem is reklamáltak. PL-ben belefér.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Én nem szoktam nézni a Manu meccseket....szóval nem tudom, de ez tiszta tizi volt.Galacticos írta:most nem azért de én youngnak azt se fújnám be ha páros lábbal hátulról felrúgnák tiszta ziccerbe.realfan91 írta:Két kézzel fellöki Youngot és semmi. De mégcsak nem is reklamáltak.Sztem az tizi volt.
a barcát megszégyenítő módon színészkedik.
- Galacticos
most nem azért de én youngnak azt se fújnám be ha páros lábbal hátulról felrúgnák tiszta ziccerbe.realfan91 írta:Két kézzel fellöki Youngot és semmi. De mégcsak nem is reklamáltak.Sztem az tizi volt.
a barcát megszégyenítő módon színészkedik.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Két kézzel fellöki Youngot és semmi. De mégcsak nem is reklamáltak.
Sztem az tizi volt.

- Galacticos
mata istenem.
kerlon te ezt nézed?
nem is értem..végre van egy játékos akivel talán tudna játszani ennek ellenére vagy az alibi vagy a beívelés középre.
dimaria meg nem szarozik, nem ijed meg ezektől a bengáktól. milyen fájó lehet hogy nálunk már két gólpassza lenen és el lenne döntve a meccs..

kerlon te ezt nézed?

nem is értem..végre van egy játékos akivel talán tudna játszani ennek ellenére vagy az alibi vagy a beívelés középre.
dimaria meg nem szarozik, nem ijed meg ezektől a bengáktól. milyen fájó lehet hogy nálunk már két gólpassza lenen és el lenne döntve a meccs..
hát épp ez az, egy pontos passz alig van, meg normális labdaátvétel főleg ettől a két futóbolondtól youngtól meg valenciától és young ellenünk DUPLÁZOTTBoky írta:úgy, h a 3 gólból 2 casillas lepke volt.

- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Katasztrófa ez a meccs, ha ma a manchesterieknél De Gea, DM, meg 9 bábu állt volna fel, kb ugyanez lenne a játék képe...

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kergetik a labdát beszarok...
A falusi csapat meg ollezik...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Borosoket csak ugy osztogatjak

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou