Pipita írta:Ezt írtad. Mire reagáljak? Számonkéred hogy miért legális a sajtószabadság, hibáztatod az áldozatokat, mit vegyek ki ebből? Magyarázd már el akkor hogy milyen mély tartalom bújik meg itt ami elkerülte az én buta agyamat légy oly kedves.
Húha,megpróbálom,de félek nehéz lesz,pedig itt elég sok embernek eddig leesett amiről írtam,még ha nem is egyezett mindenkivel a véleményünk,de megértették.
Egyáltalán nem a sajtószabadság ellen vagyok,sőt,kell a szabad elvűség,minden embernek jogában áll.
Egy idézetet viszont erre írtam,neked még egyszer bemásolom:
" Azt gondolom, hogy a liberális gondolkodásnak is vannak határai. Ha az valakit sért meggyőződésében, vallásában, akkor azt nem teszem meg, mert tudok annyira liberálisan gondolkodni "
Ezt a Sebestyén Balázs mondta a Morning showban,és ezzel értek egyet.
Nekem az a problémám,hogy tudják jól milyen az terrorista gondolkodás,azzal is tisztában vannak,hogy Franciaországban rengeteg a muzulmán,de erre fel még heccelik is őket,és engem kurvára nem érdekel hogy a keresztényt is,itt az a probléma,hogy pl az a rendőr az utcán akit lelőttek,ennek itta meg a levét,hogy pár idióta ilyennel humorizál.
Azt is elhiszem,hogy ezeknek mind1,mert bármiért ölnek,de akkor sem kell baszogatni őket.
Elviekben ez az ok volt olaj a tűzre,és most meghalt több mint 1 tucat ember.
Nem a sajtószabadsággal van a bajom,az jó hogy van.
De ha neked adnak egy pisztolyt,nálad lehet,ott lehet a zsebedben,sőt akár a kezedben is lehet az utcán,jogod van a tartásához,Te lelőnél valakit vele?
Nem.
Az hogy van valamire jogod,nem kell hogy más felé negatívan irányuljon,úgy gondolom hogy egy kevés ésszel ezt fel lehet fogni,azért nem értem hogy ezt a lapot ott engedik.
Egy óriási közhely,ha játszol a tűzzel,idő kérdése hogy mikor égeted meg a kezed.
Nekem ez az egésszel a bajom,mindenki üti a terroristákat teljesen jogosan,de azért beszólogatnak neki.
Ezt írtam az előbb is,más szavakkal,ebből hogy jöttek le neked dolgok,azt nem tudom.