OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: OFF

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. január 10., szombat 13:00

Sziasztok,

Légyszíves szavazzatok az alábbi linken egyik legjobb barátomra, Volner Gábor néven találjátok meg itt a felső csoportban, a Győriben. Fogadást kötöttem vele, azt mondta hogy nem lesz bent a legjobb 3-ban a Győri osztályban, szóval most kampányolok érte. Már egy 10-15 szavazatot összeszedtem, de sajnos a többiek jobban kampányolnak. :-( :mrgreen: :D Köszi szépen. :mrgreen:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. január 10., szombat 12:48

Vallási háború az, amikor emberek azért ölik egymást, hogy kiderüljön kinek van jobb képzeletbeli barátja...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 10., szombat 12:47

Közben Nigériában 2000 főt öltek meg terroristák. :|

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. január 10., szombat 12:30

Visszaolvasgatva kicsit elég szánalmasnak találom, hogy vannak akik egy szaros újságot okolnak az egész miatt. Nem is értem mit gondoltok páran, senkiházi terroristák ártatlanokat legyilkolnak pár rossz vicc miatt, és akkor kit hibáztassunk? A szerkesztőket, mert meggondolatlanok voltak.

Na mind1, a vallás egyébként is kényelmetlen téma nekem, hihetetlen, hogy pár ember képzeletbeli barátja iránt tanusított fanatizmusa miatt ilyen eseményekre van példa...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 10., szombat 11:16

Tegnapi vallásos kérdéshez már csak annyit, hogy milyen vallásos ember az, aki öl? Mert gondolom mindenhol a főbűnök között van. Nagyon nem érdekelnek a vallások, nem néztem utánuk, én sem gyakorlom a sajátom, de gondolom mindegyik lényegében magába formálja. Szerintem ez a francia dolog inkább csak egy szálat indított el a háttérben és rákenték erre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 10., szombat 10:34

Hátha nem csak engem érdekel: 15 percen belül indul Musk "újrahasznosítható" rakétája. http://www.spacex.com/webcast/

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 10., szombat 10:32

Hát figyelj,nem azt mondom hogy hülyeség,de nehéz rá véleményt formálni!

:mrgreen: :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 10., szombat 10:29

Este hozza akartam szolni a temahoz, de ugy nez ki ez lett belole B-)

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 10., szombat 10:27

Csak ugye ennek az egésznek azok isszák meg a levét akiknek nem feltétlenül kellene. Inkább ez a tragikus számomra.
:salute:

Igen,erre akartam én is kilyukadni,pontosan erre gondoltam.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2015. január 10., szombat 10:24

Még magától az áldozattól egyet azért idéznék: "A ceruza nem fegyver, csak egy önkifejezési eszköz."
És mi a helyzet azzal a több ezer tonnányi bombával amit a franciák ledobtak az arab világra? :) Nem tizenvalahány civilt öltek meg azok a bombák. Szóval volt ott fegyver is és magyarázd meg egy muzulmánnak hogy a fentiek ellenére azok a karikatúrák nem ellenséges szándékból készültek. A radikálisabb és egy kicsinyke önérzettel rendelkező muzulmánoknak ez nyilván nem tetszett, aztán ott ütöttek vissza ahol tudtak. A Charlie Hebdo meg már szinte kérte az ostort.

franciaországban akarsz élni? vetkőzz le öreg.....ha nem tetszik,menj a pitsába.
Az európai muzulmánokról annyit, hogy túlnyomó részük akkor telepedett le Franciaországban amikor annak még gyarmatbirodalma volt. Érted, amikor a franciák csak oda nem tették be a lábukat ahova az angolok miatt nem tudták. Ők vajon levetkőztek akkor? Vagy akkor épp a franciák békés szándékkal zsákmányoltak ki és lehetetlenitettek el komplett országokat? :)

Nekem ennyi zárszónak elég is lesz; szóval a franciák külpolitikájánál nem sok agresszivebb van -és ez mindig is igy volt- egyáltalán nem csoda hogy ők is kapnak a jóból, megdolgoztak érte. Aztán meg azt hivjuk terroristának aki visszaüt. Csak ugye ennek az egésznek azok isszák meg a levét akiknek nem feltétlenül kellene. Inkább ez a tragikus számomra.

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. január 10., szombat 10:01

Minden "persze elítélem, meg nem érdemelték meg, meg meg meg, de..."-érvelés centire ugyanaz mint a nemi erőszak esetén az áldozat felelősségét feszegetni. Nyilván ha nem öltözött volna kihívóan, urambocsá el se ment volna otthonról, akkor jó eséllyel elkerülhette volna az erőszakot. De ettől még az egyetlen elítélendő személy az elkövető. Ugyanez itt is. Ha nem rajzoltak volna provokáló karikatúrákat, akkor valószínűleg még mindig élnének, de akkor lett volna más 12 ember, akit azért mészárolnak le azok az állatok, mert 42-es lábuk van. Európában élünk, szólásszabadság van. Ha ilyne képeket akarnak közzétenni, akkor ilyen képeket tehessenek közzé. Az én ízlésemnek is sok volt a karikatúrák többsége, de ha nekik ez a véleményük, akkor csinálják. A korábbi fegyveres hasonlat meg azért nem jó, mert ott a fegyver viseléséhez van jogod, nem ahhoz, hogy a járókelőket lelövöldözd, míg a szólásszabadságnál az a lényeg, hogy kimondhasd azt amit gondolsz, még akkor is, ha az másnak nem tetszik.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 10., szombat 9:19

sebydani írta:
miro írta:Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.
Nem igazán akarok ebbe belefolyni, Pipita véleményével értek egyet röviden tömören, de csak pár gondolat erre amit írtál, nem támadó jelleggel természetesen:
"A karikatúra olyan humoros vagy gúnyos célú képi ábrázolás, főként rajz vagy lenyomat, amely egy ember jellegzetes vonásait vagy valamilyen jelenetet szándékosan túlzó módon, torzítva mutat be. Célja az ártatlan szórakoztatáson kívül lehet a kinevettetés, fenyegetés, figyelmeztetés és bírálat. Gyakran megbélyegzi az emberi gyarlóságokat vagy valamilyen társadalmi, politikai stb. jelenség sötét oldalát."
A cinizmusnak is ugyanúgy megvan a társadalmon segítő, társadalmat felébresztő hatása,nem egyértelműen rossz dolog az. Egyébként meg persze, természetes, hogy nem lősz le valakit csak azért mert lehet fegyevered, és akár magaddal is viheted mindenhova. Szimpla intelligencia és normális emberi viselkedés Aki ebbe a lapba rajzolt vagy írt, megtehette, hogy kritizáljon,gúnyoljon, joga volt rá, de nem lősz le valakit csak mert bírál/gúnyol vagy bármilyen formában kifejti a véleményét vallásról/politikáról. Ez a két dolog olyan mértékben nincs egy súlycsoportban, hogy erre bármilyen formájú magyarázat fölösleges.
Azt is elhiszem,hogy ezeknek mind1,mert bármiért ölnek,de akkor sem kell baszogatni őket.
Elviekben ez az ok volt olaj a tűzre,és most meghalt több mint 1 tucat ember.
Mint ahogy írtad, tényleg mindenféle indokkal gyilkolnak, ráadásul ártatlan embereket is, akiknek az őket "sértő vagy bántó" dolgokhoz abszolút semmi köze, de mivel ez teljesen elfogadott viselkedés mert ismeri már mindenki őket, mindenki gondolkodjon előre, terroristákról, vallási fanatikusokról vagy jót vagy semmit, különben meghal egy tucat ember mert őket baszogatták :hmmm:
Egy óriási közhely,ha játszol a tűzzel,idő kérdése hogy mikor égeted meg a kezed.
Igen, csak ha meg se próbálod eloltani a tüzet az bizony ég amíg van ami táplálja és tud tovább terjeszkedni, és az, hogy ki milyen eszközökkel játszik a tűzzel szintén nem mindegy. Ennek a tűznek pedig nem biztos, hogy égnie kell,sőt..
Ezekeben mind igazad van,és egyet is értek félig-meddig vele.
Csak a tüzet akkor oltsák el,de ne egy újság szerkesztő próbálja,vannak azt hiszem befolyásosabb emberek is a világban akik megpróbálhatnák.. :)

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 10., szombat 6:11

sonic írta:Ha teremcipoben a 8 es feles jo volt, akkor hogyhogy futocipoben egy szammal nagyobbat rendeltel? Szamitottal ra? :D
Mert tetszet es nem volt mas meret.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 10., szombat 2:56

miro írta:Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.
Nem igazán akarok ebbe belefolyni, Pipita véleményével értek egyet röviden tömören, de csak pár gondolat erre amit írtál, nem támadó jelleggel természetesen:
"A karikatúra olyan humoros vagy gúnyos célú képi ábrázolás, főként rajz vagy lenyomat, amely egy ember jellegzetes vonásait vagy valamilyen jelenetet szándékosan túlzó módon, torzítva mutat be. Célja az ártatlan szórakoztatáson kívül lehet a kinevettetés, fenyegetés, figyelmeztetés és bírálat. Gyakran megbélyegzi az emberi gyarlóságokat vagy valamilyen társadalmi, politikai stb. jelenség sötét oldalát."
A cinizmusnak is ugyanúgy megvan a társadalmon segítő, társadalmat felébresztő hatása,nem egyértelműen rossz dolog az. Egyébként meg persze, természetes, hogy nem lősz le valakit csak azért mert lehet fegyevered, és akár magaddal is viheted mindenhova. Szimpla intelligencia és normális emberi viselkedés Aki ebbe a lapba rajzolt vagy írt, megtehette, hogy kritizáljon,gúnyoljon, joga volt rá, de nem lősz le valakit csak mert bírál/gúnyol vagy bármilyen formában kifejti a véleményét vallásról/politikáról. Ez a két dolog olyan mértékben nincs egy súlycsoportban, hogy erre bármilyen formájú magyarázat fölösleges.
Azt is elhiszem,hogy ezeknek mind1,mert bármiért ölnek,de akkor sem kell baszogatni őket.
Mint ahogy írtad, tényleg mindenféle indokkal gyilkolnak, ráadásul ártatlan embereket is, akiknek az őket "sértő vagy bántó" dolgokhoz abszolút semmi köze, de mivel ez teljesen elfogadott viselkedés mert ismeri már mindenki őket, mindenki gondolkodjon előre, terroristákról, vallási fanatikusokról vagy jót vagy semmit, különben meghal egy tucat ember mert őket baszogatták :hmmm:
Egy óriási közhely,ha játszol a tűzzel,idő kérdése hogy mikor égeted meg a kezed.
Igen, csak ha meg se próbálod eloltani a tüzet az bizony ég amíg van ami táplálja és tud tovább terjeszkedni, és az, hogy ki milyen eszközökkel játszik a tűzzel szintén nem mindegy. Ennek a tűznek pedig nem biztos, hogy égnie kell,sőt..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 10., szombat 2:02

szerkeszteni már nem tudom.

Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.
Ezt nyilván múlt időbe gondoltam,de késő van már.. :hmmm:
És hozzáteszem,senkinek nem jár a halál,Ők sem érdemelték meg,de hülyeségeket csináltak..

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 10., szombat 1:48

Pipita írta:
És akkor te hol húznád meg a határt? Hogyha sok muzulmán él egy városban akkor a keresztény nők még öltözhetnek úgy ahogy akarnak vagy nekik is csak a szemük látszódhat ki? Alkoholt lehet még nekünk inni? Arab országok neveit ki lehet ejteni a szánkon / le lehet írni? Nehogy provokálásnak vegyék szegény pici terroristák ezt a mocskos európai ultraliberál fertőt.
Jééé,ezt is leírtam korábban:

Az hogy valakihez igazodsz,vagy egyszerűen az hogy nem szégyeníted őket,azért egy kicsit más tészta..

Még magától az áldozattól egyet azért idéznék: "A ceruza nem fegyver, csak egy önkifejezési eszköz."
Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.
Cinikusnak könnyű lenni.
Innentől azt hiszem kiszálltam. :roll:
Hagyjuk ezt inkább,ebben igazat adok neked.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 10., szombat 1:28

Nekem az a problémám,hogy tudják jól milyen az terrorista gondolkodás,azzal is tisztában vannak,hogy Franciaországban rengeteg a muzulmán,de erre fel még heccelik is őket,és engem kurvára nem érdekel hogy a keresztényt is,itt az a probléma,hogy pl az a rendőr az utcán akit lelőttek,ennek itta meg a levét,hogy pár idióta ilyennel humorizál.

És akkor te hol húznád meg a határt? Hogyha sok muzulmán él egy városban akkor a keresztény nők még öltözhetnek úgy ahogy akarnak vagy nekik is csak a szemük látszódhat ki? Alkoholt lehet még nekünk inni? Arab országok neveit ki lehet ejteni a szánkon / le lehet írni? Nehogy provokálásnak vegyék szegény pici terroristák ezt a mocskos európai ultraliberál fertőt.
De ha neked adnak egy pisztolyt,nálad lehet,ott lehet a zsebedben,sőt akár a kezedben is lehet az utcán,jogod van a tartásához,Te lelőnél valakit vele?
Nem.
Az hogy van valamire jogod,nem kell hogy más felé negatívan irányuljon,úgy gondolom hogy egy kevés ésszel ezt fel lehet fogni,azért nem értem hogy ezt a lapot ott engedik.
Jó, kész, soha nem fogom felfogni ezt.

http://444.hu/2015/01/07/inkabb-allva-h ... lve-eljek/

Innentől azt hiszem kiszálltam. :roll:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 10., szombat 1:10

Pipita írta:Ezt írtad. Mire reagáljak? Számonkéred hogy miért legális a sajtószabadság, hibáztatod az áldozatokat, mit vegyek ki ebből? Magyarázd már el akkor hogy milyen mély tartalom bújik meg itt ami elkerülte az én buta agyamat légy oly kedves.
Húha,megpróbálom,de félek nehéz lesz,pedig itt elég sok embernek eddig leesett amiről írtam,még ha nem is egyezett mindenkivel a véleményünk,de megértették.

Egyáltalán nem a sajtószabadság ellen vagyok,sőt,kell a szabad elvűség,minden embernek jogában áll.
Egy idézetet viszont erre írtam,neked még egyszer bemásolom:

" Azt gondolom, hogy a liberális gondolkodásnak is vannak határai. Ha az valakit sért meggyőződésében, vallásában, akkor azt nem teszem meg, mert tudok annyira liberálisan gondolkodni "

Ezt a Sebestyén Balázs mondta a Morning showban,és ezzel értek egyet.
Nekem az a problémám,hogy tudják jól milyen az terrorista gondolkodás,azzal is tisztában vannak,hogy Franciaországban rengeteg a muzulmán,de erre fel még heccelik is őket,és engem kurvára nem érdekel hogy a keresztényt is,itt az a probléma,hogy pl az a rendőr az utcán akit lelőttek,ennek itta meg a levét,hogy pár idióta ilyennel humorizál.

Nem a sajtószabadsággal van a bajom,az jó hogy van.
De ha neked adnak egy pisztolyt,nálad lehet,ott lehet a zsebedben,sőt akár a kezedben is lehet az utcán,jogod van a tartásához,Te lelőnél valakit vele?
Nem.
Az hogy van valamire jogod,nem kell hogy más felé negatívan irányuljon,úgy gondolom hogy egy kevés ésszel ezt fel lehet fogni,azért nem értem hogy ezt a lapot ott engedik.

Nekem ez az egésszel a bajom,mindenki üti a terroristákat teljesen jogosan,de azért beszólogatnak neki.

Ezt írtam az előbb is,más szavakkal,ebből hogy jöttek le neked dolgok,azt nem tudom.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 10., szombat 0:51

Arra lennék kíváncsi hogy miért engedték ezt éveken keresztül hogy ilyen képeket adhatnak ki.
Tuti elővenném onnan is az embereket,mert lehet hogy nem Ők öltek,de a "miért-je" ez volt az egésznek,innen kezdve ez már nem játék.Emberek haltak meg kurva nagy poénok miatt..
Ezt írtad. Mire reagáljak? Számonkéred hogy miért legális a sajtószabadság, hibáztatod az áldozatokat, mit vegyek ki ebből? Magyarázd már el akkor hogy milyen mély tartalom bújik meg itt ami elkerülte az én buta agyamat légy oly kedves.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 10., szombat 0:46

Pipita írta:
Emberek haltak meg kurva nagy poénok miatt..
Nem bazmeg, nem a kurva nagy poénok miatt haltak meg emberek, hanem a terroristák miatt.

Azt hittem csak a megerőszakolt nőket divat hibáztatni, de akkor már értem, a terrorizmus áldozatait is. Jólvan. Nagyszerű.

Én esküszöm nagyon sajnállak hogy ezt tudtad kivenni a mondandómból! :(

Vissza: