A háromgyerekes anyákra már idén októbertől vonatkoznak a kedvezmények, a nyugdíjasok áfavisszatérítését szintén az év második felére tervezik bevezetni - amihez nyilván az infrastruktúrát is le kell fejleszteni. Jól ismerve a rendszert, azt is valami havercég fogja csinálni, jóval piaci ár felettEl Sie7e írta:a durva módosítás alatt pontosan mit értesz? jobban szeretem a konkrét számokat, a költségvetési főösszeg hány %-ának megfelelő számodra ami durva? 5? 10? konkrét számot mondj, és akkor lehet érdemben is beszélni a témáról, mert ennek a bejelentésnek az idei évre vonatkozóan nincs nagy hatása, ha te a 2026-tól kezdődő további intézkedésekre gondolsz, akkor azok pedig a 2025. évi költségvetést értelemszerűen nem érintikElfogadtatni egy racionálisnak tűnő költségvetést, majd azt két hónappal később durván módosítani
ezt senki nem is kérdőjelezte meg, a cikk állítása amire reagáltam, annyi volt, hogy semmilyen háttérszámítás nem készült ezekhez a bejelentésekhez kapcsolódóan, az élet ezt cáfolta megPontosan tudom, miért. Mert simán hazudhatnak reggel és este, az ilyet a választók az urnáknál szoktak megbüntetni egy jól működő demokráciában, de nálunk a csúszka már régen az autokráciához van közelebb.![]()

Ne csináljunk már úgy, hogy ez csak 1 apró tollvonás a költségvetésben, amikor nyilvánvalóan nem.