OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tucsoki

Re: OFF

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 13., kedd 12:34

Próbálj egy DNS gyorsítótár ürítést. Paranccsorba: ipconfig /flushdns (utána egy újraindítás)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 12:31

Nekem rohadtul nem segít semmi, és kezdem eldobni a láncot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 13., kedd 12:19

Remy írta:Nálam gépen nem működik rendesen a facebook. 2 napja, csak akkor kapom meg az üzenetek 90%-át, ha nyomok egy frissítést, vagy újra belépek a facebookba. Mutatja a chat ablak, hogy írnak, de nem érkezik semmi.
revolver írta:Ezek ellen nem lehet semmit tenni kb, max. reportolhatod a bugot. Nekem az szokott lenni, hogy ilyen 1-2 percig kapcsolódik és utána tölti le a frissebb üzeneteket.
Ilyenkor érdemes csinálni a böngészőben egy teljes előzmény, gyorsítótár, cookie, webhely beállítás, stb. törlést (a mentett jelszavakat nem kell), sok esetben orvosolja a problémát.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 12:14

revolver írta:Ezek ellen nem lehet semmit tenni kb, max. reportolhatod a bugot. Nekem az szokott lenni, hogy ilyen 1-2 percig kapcsolódik és utána tölti le a frissebb üzeneteket.
Vágom, volt már ilyen max 1 napig, most már háromnál járok. Utazásszervezés közepén...remek. :cens:

A cukrosnak meg már írtam annyi reportot, hogy lassan ki is vág :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 13., kedd 12:10

Szokott ilyen lenni, nekem volt hogy fél napig nem ment az a szar, de úgy hogy be sem tudtam lépni. Szobatársaimnak meg simán ment.

Átvizsgálnak, aztán jön az FBI ha rossz voltál :mrgreen:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. január 13., kedd 12:09

Ezek ellen nem lehet semmit tenni kb, max. reportolhatod a bugot. Nekem az szokott lenni, hogy ilyen 1-2 percig kapcsolódik és utána tölti le a frissebb üzeneteket.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 13., kedd 12:07

Nálam gépen nem működik rendesen a facebook. 2 napja, csak akkor kapom meg az üzenetek 90%-át, ha nyomok egy frissítést, vagy újra belépek a facebookba. Mutatja a chat ablak, hogy írnak, de nem érkezik semmi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 12:05

Persze, meg gépen is ugyanez van.
Beléptem asszonypajtiéval, nála minden jó, enyémbe vissza, fos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 13., kedd 11:55

Realista24 írta:Valaki segítsen, mert szétkúr az ideg.
3 napja ezt tolja az arcomba a face meg a messenger
http://kepfeltoltes.hu/150113/IMG_4252_ ... es.hu_.png
Ez mobilon van. Gépen betöltenek az üzenetek, vasárnapiakat látom, írni nem tudok senkinek és én sem látom, ha írnak nekem...valaki valami ötlet?

http://kepfeltoltes.hu/150113/IMG_4253_ ... es.hu_.png
Ez szintén mobilon, ennyi az összes lehetőségem, a teljes bal oldali menü hiányzik, ha gépről belépek.
Gondolom a program torlese, majd ujboli telepitese mar megvolt.

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. január 13., kedd 11:54

szerintem egy face és messenger app törlést mindenképp megpróbálnék. újratelepíted őket és reménykedsz hogy megjavulnak. kb ennyi amit tehetsz.
halálomig madridista leszek

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 13., kedd 11:49

én nem tudom, de miss u László! :-(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 7:49

Valaki segítsen, mert szétkúr az ideg.
3 napja ezt tolja az arcomba a face meg a messenger
http://kepfeltoltes.hu/150113/IMG_4252_ ... es.hu_.png
Ez mobilon van. Gépen betöltenek az üzenetek, vasárnapiakat látom, írni nem tudok senkinek és én sem látom, ha írnak nekem...valaki valami ötlet?

http://kepfeltoltes.hu/150113/IMG_4253_ ... es.hu_.png
Ez szintén mobilon, ennyi az összes lehetőségem, a teljes bal oldali menü hiányzik, ha gépről belépek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 12., hétfő 19:20

http://divinity.szabadosadam.hu/?p=12569

A terrorista ügyhöz.
Teljesen egyetértek.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 12., hétfő 11:59

A nap kérdése: palesz vagy GT? :mrgreen:

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. január 11., vasárnap 1:24

Szerintem sem maga a Hebdo volt az oka, "csak" rajtuk csattant az egész, mert ők képviselik az iszlamista fanatikusok szemében a nyugati demokráciák egyik alappillérét. Az, hogy Mohamed karikatúrák meg az ISIS vezetőjéről jelent meg karikatúra, szerintem már kevésbé fontos (pláne, hogy az ISIS vezér rajza a támadás előtt talán egy órával ha megjelent, és nem hiszem, hogy annyi idő alatt eltervezték volna az egészet, plusz oda is érnek meg el is tévednek egyszer legalább). Ezek az emberek, akik áldozatokká váltak, inkább szimbolikus jelentőséggel bírhattak a támadóknak, és rajtuk keresztük a szabad sajtót támadták meg - ami ugye a nyugati civilizációkra jellemző inkább, keletebbre már ritkább jószág, csak példaként gondoljunk Kínára, Észak-Koreára az iszlám országokon kívül.
Ez egyébként az egyik oka annak, hogy bennük miért váltanak ki hevesebb érzelmeket a gúnyrajzok. Egyszerűen náluk nem hogy nem megszokott, hanem sokszor tilos is, és ezért félreértik, támadó szándékúnak hiszik. Ehhez hozzájön az a tény is, hogy a dán Mohamed karikatúra botrány hátterében egy imám szándékosan eltorzított jelentése az iszlám helyzetéről óriási szerepet játszott (pl. egy disznófej-álarcos férfi fotóját Mohamed-gúnyolásaként tüntette fel, holott egy gasztronómiai fesztiválon készült képről volt szó). Színtiszta manipuláció, amit bekajáztak a fanatikusok, és ez váltotta ki az azóta tartó ilyen cirkuszokat. Mert egyébként előtte párszáz évig a kutyát nem zavarta, hogy Mohamedet hogy ábrázolják (Dalít sem kritizálták, pedig ő az egyik képén kibelezve ábrázolja ha jól tudom).

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 10., szombat 19:13

erre kérhetnék egy lájkot?
nem, nem én vagyok rajta :Đ
Kép

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. január 10., szombat 19:11

MesQueUnClub írta:Vallási háború az, amikor emberek azért ölik egymást, hogy kiderüljön kinek van jobb képzeletbeli barátja...
ez nem pontosan így van. 1. nem tudjuk tisztán kijelenteni hogy léteznek e felsőbb természetfeletti hatalmak vagy sem. az igen van, és a nem, nincsent is lehet cáfolni, aztán ellehet dönteni ki melyiknek hisz.

Viszont ezek a faszarcú muszlimok teljesen más tészták. leragadtak a sötét korban. elég csak ha a nőkre gondolunk, mennyi jogot is kapnak. de a legrosszabbak ezek a fanatikusok, akik allah nevében gyilkolnak. Az istenük közös a keresztény istenével, viszont ők elnevezték allahnak. A különbség pedig az hogy a keresztények leszoktak arról hogy az istenük nevében gyilkoljanak. A koran amúgy tisztán leírja hogy ne ölj te fasz. Nem tudom hogy akkor még is mit képzelnek. A másik beteg dolog hogy pont a franciáknál kellett ezt csinálni?? Ahol már akkor utcákat tesznek a földel egyenlővé ha száraz a baget. Na mindegy ebből lassan lesz egy szép faji háború megint. a cigányok se okosabbak, a négerek egyre több galibát okoznak a franciáknál, svédeknél. cigányok mindenhol, muszlimok meg robbantgatnak, ölnek kényük kedvére.

ja, amúgy nem vagyok rasszista, a négereket imádom, csak pont nem az efféléket, mármint akik európában randalíroznak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 10., szombat 19:04

Marky írta:csak ugye a francia-amerikai büszkeség ezt nem engedi.
Főként az amerikai... kár, hogy mindent megakarnak oldani, és ennek köszönhetően egyre több fát dobnak a tűzre...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 10., szombat 18:58

már ezer éves hagyománya van a dzsihádnak, nem új probléma ez európában, elég csak a török megszállásra gondolni az 1500-600-as évekből, igaz annak bőven voltak politikai céljai is. egyszerűen az ő mélyen vallásos kultúrájuk ebben csírázik. mi ezt keresztény fejjel nehezen tudjuk felfogni, hiszen mi ebben nőttünk fel, a kultúránk is ebből alakult ki. ezeket a különbözőségeket elsimítani nagyon nehéz dolog lenne és a nagyhatalmak pontosan az ellenkezőjét csinálják annak, amit kéne.
szerintem ki kéne vonni minden megszálló csapatot a térségükből, hagyni, hogy éljék az életüket, hagyni, hogy saját maguk rendezkedjenek be politikailag, még akkor is, ha egy terrorszervezet feje kerül hatalomra. ha az egész világ hátat fordítana nekik és figyelmen kívül hagyná még a létezésüket is, előbb utóbb megunnák a folyamatos támadásokat... csak ugye a francia-amerikai büszkeség ezt nem engedi. :roll:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 10., szombat 15:35

MesQueUnClub írta:Vallási háború az, amikor emberek azért ölik egymást, hogy kiderüljön kinek van jobb képzeletbeli barátja...
Szívemből szóltál! :)

Vissza: