Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 14., csütörtök 11:08

Decemberig olyan szép volt a szezon, minden klappolt, bárki jött szembe velünk, megvertük. Aztán jöttek a sérülések, és ami a legfontosabb, hogy nem Bale sérült le... :roll: A csapat összezuhant, Carlo meg nem tudott mit kezdeni ezzel a helyzettel. Hibáztatom is érte, viszont nem tudom kit lehetne hozni a helyére, szóval 1 évet még adnék neki.

Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.

Hülyén hangzik, de ezt a szezont már csak a Bilbao és a Juve tudja valamelyest megszépíteni, de ahhoz le kell győzniük a katalánokat. Bár ez a tényen nem változtat, a szezon 0 kupás lesz, viszont a rivális csapat se tudna triplázni. És igen... most már csak ebben tudok bízni.

Nyáron nagyon sok meló lesz. CR-t pihentetném, akár októberig is, csak jöjjön helyre a térde.

Bale-t meg el kell adni!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 10:49

Én nem a Barcának fogok, hanem az olaszok ellen :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 10:48

Barcának szurkolni? Na azt soha, semmilyen körülmény között.
A Juve szidását meg be lehet fejezni...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 14., csütörtök 10:21

Olyan lesz a döntő, mint a 2012-es EB döntő. Meglepetésre bejutnak az olaszok a döntőbe, aztán ott jól kiszopnak a spanyoloktól. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. május 14., csütörtök 10:17

egy futóstatot tud valaki dobni a meccsről??
Toti írta:mindenesetre semmiképp sem szeretném, h a barcelona nyerje meg a bl-t, nem is értem akik nekik szurkolnak madridistaként.
én pedig fordítva vélekedek.. a spanyoloknak fogok szurkolni. egy ilyen genoa ne legyen már BL győztes.. és igen minket elvertek,tudom..
joabulicsak

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 8:19

nos, a döntő számomra totál semleges lesz, nem érzek ellenszenvet a juve ellen, mi basztuk el az egészet, h nem tudtunk helyzetet kihasználni.

mindenesetre semmiképp sem szeretném, h a barcelona nyerje meg a bl-t, nem is értem akik nekik szurkolnak madridistaként. ebbe egy kicsit gondoljatok bele mélyebben, meg mikor esetleg majd azt látjátok, h magasba emelik a bl serleget júniusban.

szóval szurkolni én nem fogok egyik csapatnak sem, ha választani kell nyerjen a juve, és igen, pusztán azért, h ne a barcelona. sztem nincs ebben semmi meglepő, fordítva ők is így vélekednének, ebben biztos vagyok. már aki nem álszent és lemeri írni. ennek ellenére azt gondolom, h hármat közéfog baszni a barca berlinben.

ez a bl címvédésből meg olyan legendát csináltak már szerte a világon.. olyan lehetetlen küldetést.. h ezért nem sikerül már senkinek. olyan lassan mint a lottó, tudod, h papíron kihúzhatják jövőhéten is ugyanazokat a számokat, de közben azt is tudod, h úgysem fog megtörténni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 14., csütörtök 0:27

Nem lehetne bannolni a kövi szezonig shuttert? már a faszom kivan vele őszintén szólva, a nagyokos közhelyeivel. tényleg, ki csinál ilyet, hogy idejön ilyenkor okoskodni? eszemfaszommegáll

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:26

De most ki kíváncsi az okoskodásodra? Menjél már haza vagy csak úgy random kiraklak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:26

Prométheusz írta:te jól vagy? akit nem motivál az, hogy a Real Madrid játékosa, vagy elnöke, és hogy a Föld bolygó negyedének az ikonja meg a kedvence, akkor mi a lóphasz motiváljon?
Igen, láthatjuk mennyire motiválja ez a játékosainkat úgy 2004 óta. :lol: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 14., csütörtök 0:25

áprilisban írtam ide a bl topicba :
kicsit közhely, mert a döntő szinte sose könnyű, az mindig kicsit más meccs, de szerintem a juventus tipikusan az a csapat, aki ellen kifejezetten nehéz lenne.

stabilak, szervezettek, és ha annyira nem is, mint a matracosok, de le tudják parkolni a buszt és tördelni a játékot, ha kell.
e mellé megvan az a pár sztárjuk (pogba, vidal, tevez, vagy éppen egy utolsó nagyot villantó pirlo) akikben benne van a plusz.
úgyhogy bárki ellen is döntőznének, biztos nem legyintenék rájuk.

oda-visszavágós párharcban nagyobb eséllyel jön ki a különbség, ott azért más a szituáció.

csak tartom a véleményem, és szerintem túlzó, hogy már mindenki elkönyveli a barca bl győzelmet.
nincs ebben semmi.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 14., csütörtök 0:23

Én nem lepődök meg, de azért kell ahhoz egyfajta szellemi korlátoltság, hogy miután kiesett a kedvenc csapatunk és ezt dolgoznánk fel, idejön, és finomkodva elemzi a saját csapata(legnagyobb riválisunk) esélyeit a döntőben. Őőő
Miért?
Oké.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:21

Mit vagytok meglepődve? Álszent shutter újra lecsap :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 14., csütörtök 0:21

'shutterisland írta:
Nincs az az isten, hogy ne jöjjön ki a két csapat közti osztálykülönbségek.
annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.

a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.

egy taktikus, kevésbé látványos, relatíve alacsonyabb színvonalú döntőt várok, ahol remélhetőleg egy msn-nel jobbak leszünk.

ne. kérlek ne gyere ezzel a jópofa okoskodással. most ne. ne hergelj légyszi, mert qrva ideges vagyok. menj szépen most kérlek.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 14., csütörtök 0:19

'shutterisland írta: annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.

a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani és a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű meccs, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.

egy taktikus, kevésbé látványos, relatíve alacsonyabb színvonalú döntőt várok, ahol remélhetőleg egy msn-nel jobbak leszünk.
Kíváncsi vagyok a haveroknak is így elemzel-e. Komolyan ez az óvatoskodó stílus... :shutup: Na mindegy, gondolom ezt is beszólásnak veszed.
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 14., csütörtök 0:17

Nincs az az isten, hogy ne jöjjön ki a két csapat közti osztálykülönbségek.
annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.

a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 14., csütörtök 0:10

besteve7 írta:
Simi írta:csinálják ki a Barcát és mutassák meg, hogy nem csak ellenünk voltak nagylegények! (Ha nem ez lesz, akkor mocskosul ideges leszek.)
Akkor kezdj el hangolódni erre, mert őket a barca az alapjátékukból kiindulva megeszi. Ez a Juve közel nem jó annyira, hogy azt a nyomást, amire a barca képes, ha akar, és persze a döntőben nagyon is akarni fognak, kibírja.
Persze nem kell itt 3, 4 nullás simázásra gondolni, persze ez is benne van a pakliban, de az egész meccset kontroll alatt tartva egy 2:0 probléma nélkül meglesz.
tudom, hogy ez a papírforma. De a remény hal meg utoljára. Mondom, a szezon végére idézőjelesen Juve ultra vagyok, kezdem a BL döntő első másodpercében és egészen a lefújásig az is maradok. Aztán viszont szomorú búcsút veszek az olaszdrukkerségtől és visszatérek a való életbe. De addig is: zúzzák be a Barcát!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 0:08

te jól vagy? akit nem motivál az, hogy a Real Madrid játékosa, vagy elnöke, és hogy a Föld bolygó negyedének az ikonja meg a kedvence, akkor mi a lóphasz motiváljon?
Hiába...az idei csapatban akkor is benne volt a jóllakottság ami a szokásosnál is nagyobbra duzzasztotta az arcot.
De bayern verés ide vagy oda, decima ide vagy oda...5 elődöntő 4 kiesés. Ide orvosi papír nem kell...

Ebbők kettő dortmund és juve ellen, mindkettő sima kellett volna legyen.
Ezt nem lehet lenyelni, ez fejben gyengeség és szánalmas nagypofájú alázatmentes hozzáállás, hiába takaróznak egyesek a decimával, egy Real Madrid nem szophat ki ötből négyszer bl elődöntőkben basszameg. Nem nem és nem.
80-90-es években megérteném sokkal szorosabb mezőny volt, de most nem. elfogadhatatlan, szánalmas, nevetséges, vicc.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 14., csütörtök 0:07

Kár ezért a gyászos kiesésért. Idén is egy rém gyenge színvonalú bl döntő várható. Legalábbis nem döntőnek való. Jobb lett volna egy klasszikus. Olasz foci újabb 90 percig. Már rágondolni is rossz.
Taktikák alapján a Juve mindig azt játszotta eddig, amit tud. Ez feküdne a Barcelonának, főleg ha azok meg letámadnak. Realnak is csak ezt kellett volna tennie helyette hagyták érvényesülni az olaszokat.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 14., csütörtök 0:05

Simi írta:csinálják ki a Barcát és mutassák meg, hogy nem csak ellenünk voltak nagylegények! (Ha nem ez lesz, akkor mocskosul ideges leszek.)
Akkor kezdj el hangolódni erre, mert őket a barca az alapjátékukból kiindulva megeszi. Ez a Juve közel nem jó annyira, hogy azt a nyomást, amire a barca képes, ha akar, és persze a döntőben nagyon is akarni fognak, kibírja.
Persze nem kell itt 3, 4 nullás simázásra gondolni, persze ez is benne van a pakliban, de az egész meccset kontroll alatt tartva egy 2:0 probléma nélkül meglesz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:03

Simi írta:látni akarom, hogy a döntőben makkal vagy így-úgy, de húzzák be a Barca ellen!
Ha ezt a Barca valahogy elbukja, akkor nagyobb lúzerek, mint mi. :lol: Nincs az az isten, hogy ne jöjjön ki a két csapat közti osztálykülönbségek.

Vissza: