OFF
- realmadridfan
Re: OFF
ő már meg van, de 1000 km-re lakik tőlem...ziro4vr írta:Az főleg akkor jó, ha pl mobilneted van és spórolni akarsz.nmate írta:Bár nem vagyok androidos, de próbáld ki a 2-3 legtöbbet letöltöttet. Amúgy szerintem Opera Mini.
utána meg egy nem tucat nem kancsal csajt isKerlon írta:amint megtanulok programozni, írok neked jobbat

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Lol én a Böngésző nevű böngészőt használom. Az nem eszi az amúgy is kevés ( 512 mb) ramotnmate írta:Bár nem vagyok androidos, de próbáld ki a 2-3 legtöbbet letöltöttet. Amúgy szerintem Opera Mini.

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Opera.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az főleg akkor jó, ha pl mobilneted van és spórolni akarsz.nmate írta:Bár nem vagyok androidos, de próbáld ki a 2-3 legtöbbet letöltöttet. Amúgy szerintem Opera Mini.
utána meg egy nem tucat nem kancsal csajt isKerlon írta:amint megtanulok programozni, írok neked jobbat

Nem illik.
amint megtanulok programozni, írok neked jobbat

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
megmondtam, hogy örök élmény lesz, mit kell kötekedniziro4vr írta:Max a bokrokban bujkáló pár tucat szatír és/vagy csöves fog odamenni egyrészt melegedni, másrészt párforintértfőnökpls.Kerlon írta:vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára

természetesen a chromecsabi* írta:androidon ki milyen böngészőt használ? szerintetek melyik a legjobb?
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Chrome-ot, de eszi a RAM-ot meg az akksit, mint a picsacsabi* írta:androidon ki milyen böngészőt használ? szerintetek melyik a legjobb?

- ziro4vr
Max a bokrokban bujkáló pár tucat szatír és/vagy csöves fog odamenni egyrészt melegedni, másrészt párforintértfőnökpls.Kerlon írta:vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára

Nem illik.
vidd el lézer tegezni vagy piknikezni a margit szigetre, raksz tüzet, ha szerencséd van senkit sem zavar, örök élmény lesz a nőd számára
K
K
- ziro4vr
Nem is rossz, elviszem az asszonyt, véletlenül nem szabadítom ki aztán fütyörészve elsétálok.csababarca írta: Vannak ezek a szabadulós játékok most, nagyon terjednek,vannak jók,amiket dicsérnek,talán rápróbálhatnátok egyre.
Google kiad sokat, vagy facebook kereső is.

Ja még ajánlom a Széll Kálmán teret, az most különösen szép.

Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Vannak ezek a szabadulós játékok most, nagyon terjednek,vannak jók,amiket dicsérnek,talán rápróbálhatnátok egyre.Victor írta:Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki(mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).
Szinte bármi jöhet (múzeum, kiállítás, interaktív dolgok, romantikus dolgok, stb.) csak a sport nem - ezen a héten.
Google kiad sokat, vagy facebook kereső is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
Eléggé lelaktuk a nappalit, azt esetleg kifesthetitek, ha megfelel.Victor írta:Srácok, ki tudna ajánlani valami programot hétvégére? Budapesten belül kéne, asszonnyal mennék, szóval olyat találjatok ki(mozi, színház, korizás, Csodák Palotája kizárva).
Szinte bármi jöhet (múzeum, kiállítás, interaktív dolgok, romantikus dolgok, stb.) csak a sport nem - ezen a héten.

Amúgy itt van egy pár: http://www.budapest.com/szabadido/eseme ... %5B2%5D=01 gyermekvasút...

Nem illik.