Piké mentalitása visszajön a drukkereken keresztül is, nem para.ziro4vr írta:Fú de magas lovon ül itt valaki.Lesz még máshogy is, ne aggódj. De most addig élvezd ki nyugodtan, meg szólj le mindent és mindenkit aki nem ér fel szeretett csapatod szintjére.

Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hol írtam, hogy csak ellenünk vannak nagy meccsei? PL rangadókról is emlékszem botrány szar meccseire az elmúlt évekből, de ne kérdezd melyik "angol" csapat ellen. De azt tudom, hogy legtöbbször megkérdeztem magamtól, hogy mi a fenét esznek rajta, mert úgy fordul mint egy komphajó.nmate írta:Ja, mert csak a Barca ellen vannak igazán nagy meccsek (ahol egyébként nem mindegyiken volt flop). Én kérek elnézést.
Mi köze van Marquinhos-nak, Kompany-nak vagy Boateng-nek ahhoz, hogy a Barca nyert vagy nem? Ezt elmagyarázhatnád. Semmi Barca-s dolgot nem írtam.Lesz még máshogy is, ne aggódj. De most addig élvezd ki nyugodtan, meg szólj le mindent és mindenkit aki nem ér fel szeretett csapatod szintjére.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fú de magas lovon ül itt valaki.
Lesz még máshogy is, ne aggódj. De most addig élvezd ki nyugodtan, meg szólj le mindent és mindenkit aki nem ér fel szeretett csapatod szintjére.

Nem illik.
- nmate
Ja, mert csak a Barca ellen vannak igazán nagy meccsek (ahol egyébként nem mindegyiken volt flop). Én kérek elnézést.
-
Bocs de engem az nem érdekel, hogy a PL-ben mit csinál a kis és közép csapatok ellen, akik mind kiesnének a La Ligaból, mert a bajnok esélyesek se érnek semmit a BL-ben. Az érdekel, hogy az igazán nagy meccseken mit tud. Ott meg kb semmit.nmate írta:Nézzél több meccset, jobb védő mint a kis kisebbségi Pique. Testfelépítés, helyezkedés, szerelés...sorolhatnám.
Szaladgál össze-vissza és hibát hibára halmoz.
Ez meg csak duma. Ha annyira jó lenne ahogy leírod, akkor játszana folyamatosan. Ne gondold azt, hogy te a tv előtt látod a tehetségét, az edzők akik minden nap foglalkoznak vele meg nem. Biztos, hogy jó lehet, de jelenleg egy rutintalan játékos.Vak aki nem látja a tehetségét. Attól, hogy nem rutinos és nincs állandó lehetősége a vezetőség kiskedvence és a világ legjobb védője mellett, még kibaszott jó bekk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lesliejr 2015. augusztus 13., csütörtök 22:45-kor.
- nmate
Nézzél több meccset, jobb védő mint a kis kisebbségi Pique. Testfelépítés, helyezkedés, szerelés...sorolhatnám.lesliejr írta:Valakik beírják Kompany-t top védők közé? Melyik Kompany? Amelyiknek 35x csomót kötünk a lábára a Barca-City meccseken és azt se tudja sokszor merre van az előre?
Vak aki nem látja a tehetségét. Attól, hogy nem rutinos és nincs állandó lehetősége a vezetőség kiskedvence és a világ legjobb védője mellett, még kibaszott jó bekk.lesliejr írta:Marquinhos? Amelyik a PSG-ben sem stabil kezdő még? Kezdett a gyenge francia ligában talán 20x? Ez nem a Fifa15 emberek.
Jó napot.
-
Nem támadás, félre ne érts, de nyomasd csak, ha még nem unod. Tőled tavaly óta ilyeneket olvasok. Eddig szerencsét hozott, hátha idén is bejön.dzsi91 írta:Jelen pillanatban nem igazán érdekel a barca, erősek de közel sem annyira mint egy 6 kupás csapat szokott lenni.Most magunkal kell foglalkozni.

Valakik beírják Kompany-t top védők közé?

Marquinhos? Amelyik a PSG-ben sem stabil kezdő még? Kezdett a gyenge francia ligában talán 20x? Ez nem a Fifa15 emberek.
Varane? Érthető. Roppant tehetséges, bár azt még nem tudjuk mi lesz ha egész évben stabil kezdő lesz szinte az összes meccsen. De tény, az egyik legnagyobb jövő előtte lehet.
Viszont akkor miért nem írjuk le be Laporte nevét? Majdnem akkora tehetség, ha nem akkora. Csak ő a kicsi Bilbao-ban tolja, ahol nem Ramos van az oldalán és nem Kroos és Modric játszik előtte.
Még egy érdekes dologra lettem figyelmes. Boateng! Most top védő? Mikor ellenünk játszottak itt nyomta a legtöbb, hogy mit akar Pep ilyen Boatengekkel, könnyű nekünk mikor ilyen balfax Bayern védelemmel találjuk magunkat szembe. Na most meg top védő lett. Talán még volt is egy nyilatkozat a Bayern-től, talán Pep-től, hogy a világ egyik legjobb védője. Ezen kb 3 napig röhögtek itt jópáran. Azóta akkor fejlődött, mert most már bekerült a legjobbak közé.
Ezeket nem azért írtam, mert szerintem Piqué a világ legjobb védője. Őszintén...nem tudom mit csinálna egy másik csapatban. A lényeg, hogy olyan legyen tavasszal mint idén vagy mint Pep idejében az első két évben. Nekünk nem kell több. Egy fal legyen, akit nem tudnak lefejelni, aki becsúszva ment az utolsó pillanatban Mascherano-val együtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Ezt a cikket belinkelnéd? Érdekelne. Csak mert nem értem egy kicsit a hsz-ed, ha ott puta Barcáztak, akkor nyilván nekik szólt Piqué "beszólása", és ezért ferdítenek? Vagy nem derül ki, hogy van-e igazságalapja, és ezért írod a ferdítést?rb_lint írta:A legnagyobb spanyol focival foglalkozó magyar oldal úgy hozta le a piqués beszólást, hogy madridi szurkolói csoportok mentek ki a barca-sevilla döntőre, és elkezdtek puta barcázni. Ennek van igazságalapja, vagy csak szokásához híven ferdít az oldal, hogy a barca véletlenül se tűnjön fel rossz színben, a real meg igen. (Egyébként ez jó szokásuk)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A legnagyobb spanyol focival foglalkozó magyar oldal úgy hozta le a piqués beszólást, hogy madridi szurkolói csoportok mentek ki a barca-sevilla döntőre, és elkezdtek puta barcázni. Ennek van igazságalapja, vagy csak szokásához híven ferdít az oldal, hogy a barca véletlenül se tűnjön fel rossz színben, a real meg igen. (Egyébként ez jó szokásuk)
- Galacticos
azért ez elég durván erős kijelentés volt.Becksy23 írta:hanem nem csökkentem le arra.
varanenak volt egy brutál jó háromnegyed éve mourinhonál amikor tényleg hiba nélkül játszott, de azóta benne is benne van a hiba. csak ha ő hibázik akkor az semmi, ha meg ramos akkor ő a fejben gyenge, idióta, buta védő...
ettől függetlenül képességekben ez a kettős nem kérdés szerintem hogy a legjobb jelenleg.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én nem emelem Ramos szintjére, hanem nem csökkentem le arra. Varane az egyetlen védő, akiben 100%-ig meg tudok bízni, de akkor a legjobb, ha egy vezér van mellette, pl Ramos. Ezesetben ő az, aki átjátszhatatlan.MesQueUnClub írta:Amúgy érdekes, hogy sokan Varane-t már most Ramos szintjére emelik, de azért szerintem még nem releváns. Kétségtelen nagyon ügyes és tehetséges, de még azt a szerepet amit Ramos röhögve megtesz mégpedig hogy a védelem vezére, azért azt Varane még nem hozza.
Nekem pl ezért hiányzik Puyol, ő tényleg vezér volt.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Szerintem azt hogy Bartra jobb Varanenál.tucsoki írta:Konkrétan mit akarsz ebből kihozni?MesQueUnClub írta:Amúgy érdekes, hogy sokan Varane-t már most Ramos szintjére emelik, de azért szerintem még nem releváns. Kétségtelen nagyon ügyes és tehetséges, de még azt a szerepet amit Ramos röhögve megtesz mégpedig hogy a védelem vezére, azért azt Varane még nem hozza.

Amúgy első válaszomnál ezen a nem relevánson át is csúsztam, szerintem kérdezd meg erről Messit

Konkrétan mit akarsz ebből kihozni?MesQueUnClub írta:Amúgy érdekes, hogy sokan Varane-t már most Ramos szintjére emelik, de azért szerintem még nem releváns. Kétségtelen nagyon ügyes és tehetséges, de még azt a szerepet amit Ramos röhögve megtesz mégpedig hogy a védelem vezére, azért azt Varane még nem hozza.
- nmate
Nem lehet mindegyik védő vezér.
Varanetol ezt még el sem várja itt senki, ha nem Ramossal akkor épp Pepevel van a pályán, ők azért mégis csak rutinosabb védők. De a válogatottban meg magasan vezér a védelemben.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Amúgy érdekes, hogy sokan Varane-t már most Ramos szintjére emelik, de azért szerintem még nem releváns. Kétségtelen nagyon ügyes és tehetséges, de még azt a szerepet amit Ramos röhögve megtesz mégpedig hogy a védelem vezére, azért azt Varane még nem hozza.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Aljaember.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szarházi pondró.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A folso otot adom talán,bár nálam Pepe godin elott van mindenkèpp.Aztán a másik 5...azon lehet vitatkozni.Becksy23 írta:Top 10 CB?
1.-5.: Varane, Ramos, Hummels, Thiago Silva, Godín
6.-10.: Pepe, Gary Cahill, Boateng, Terry, Smalling
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Cahill is a jópofa. Miért gondolod, hogy ők top 10-esek? Én láttam őket játszani, de eszembe nem jutott a nevük amikor írtam ezt a listát.