Ide teszem,itt a közege:
numberone1 írta:
...addig a horvat egy gyenge INterben sem volt alap k
Évente 1x megyek át az agymosókhoz......ott kezdte el az egyik totál vakcsibe ezt.....hát ember,a hazugság az hazugság,akkor is ha egy barcás mondja....akkor még inkább.
Most hogy meg lett véve,egy a cél,kikezdeni a realt a horváttal....más nem lehet....ha a barca vette volna meg,akkor meg el lenne ismerve,és páran alsónadrágot cserélnének,hogy egy jövő top kp-a odament mint song......
Hagyjuk ezt már.....menjetek át,érdemes.....egy igazi fertő,a sok szamár,akik abban élik ki magukat hogy leszólják a real madridot a világ legnagyobb klubját,ezzel saját magukat még jobban leszólják,hiszen 1/2 osztállyal mindig alattunk voltak.....tegyék,mi szarok vagyunk,azok voltunk...azok is leszünk........ez van,mindössze 2x annyit nyertünk mint amazok.....de ez nem fontos,a lényeg,hogy jó magyarosan lehessen köpni másra,gennyet felköhögni....ez az életük....tegyék. Ilyen a többség,kevés a kivétel,azokkal nem is tudtam soha hogy mi a fene lehet.......
Mi meg szépen tegyünk a dolgunkat.....aztán majd 20 év múlva,amikor nekünk lesz 15 BL...nekik meg 9,akkor is férgesednek majd ránk......és el kell tudni ezt majd viselnünk....el kell fogadni,ezek ebben a patkány stilusba érzik jól magukat.
Pedig nem lenne nagy dolog intelligensen vitázni,elismerni és tiszteni a másikat
1999 óta vagyok real drukker,akkor szép sikereink voltak,nekik meg 0,mégsem velük foglalkoztam...... meg sem fordult a fejemben hogy köpdössem,leszóljam őket. Aztán eljött a sikerkorszakuk...és jöttek fel a alul lakók mint a f***gek,és megutáltam úgy ezeket mint a szaharában 23 napig napon érlelt nyers húst.... fejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
horda.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.