OFF
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: OFF
Valami eszméletlen hulladék az a műsor..
Egyébként hibátlan módon megvan az összes (szerintem) rendezve.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
rising star.
mekkora csalás volt te atyaisten.. ezt a senki hullahangú iszonyat fals czibit bevitték a döntőbe.. de h? .. elképesztő élő adásba ilyen csalást.
mekkora csalás volt te atyaisten.. ezt a senki hullahangú iszonyat fals czibit bevitték a döntőbe.. de h? .. elképesztő élő adásba ilyen csalást.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
De tényleg, neked mi tartozik a szánalmas kategóriába? Az elmúlt 15 poszt:Boky írta:azt azért tegyük hozzá, h a fb oldal posztjai elképesztően szánalmas színvonalat képviselnek, ezután nem is lehet mást várni a kommentektől.nmate írta:Mennyire könnyű manipulálni az embereket fb-n, hihetetlen. Ugranak egyből![]()
(Benzema - Ronaldo post)
1. Beszámoló a tegnapi meccsről,
2. kép Casillasról és Iscoról,
3. CR csel videó,
4. kép edzésről,
5. az ominózus Benzema>R9 poszt,
6. kép Ramosról,
7. kép Isco nőjéről és gyerekéről,
8. Beszámoló a Real kosármeccséről,
9. Ancelotti és a játékosok mérkőzés utáni nyilatkozatai,
10. hír Casillas rekordjáról,
11. Beszámoló a Castilla meccsről
12. Élő közvetítésre mutató link
13. Silva várható debütálásáról cikk
14. Statisztika a Real - Depor meccsekról
15. Beharangozó a Real - Depor meccsről
Amiket kiemeltem azokkal van munka is, lefordítani, megfogalmazni, megszerkeszteni, valami külsőt adni neki, képet keresni hozzá, stb. Ezeket csak nem tenném bele a "szánalmas posztok" kosárba. A maradék meg egyszerű képek (vagy ritkább esetben videók) összeszedve rengeteg különböző közösségi oldalról. Itt elválik, hogy ki mit tart érdekesnek, meghökkentőnek, arra érdemesnek, hogy foglalkozzon vele. Ha te tudod, hogy Benzema sosem lesz jobb, mint Ronaldo, hiába lőtt több gólt és a statisztika szerint teljesen helytálló az adott cím, akkor tovább kell görgetni, vagy mosolyogni a rengeteg ostoba hozzászóláson alatta. Egyébként ránk egyáltalán nem jellemző, hogy direkt félrevezető címmel lássuk el a cikkeket. (Ennél a posztnál egyébként még csak link sem volt, szóval nem kellett kattintanod és elolvasni egy közepesen hosszú cikket aminek a végén rájössz, hogy átb*sztak.)
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olvass utána a dolgoknak, és megtudod.realistahuni írta:Akkor miért ennyire fontos, hogy sok elérés legyen?Pont semmi köze ennek a felhívásomhoz.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Akkor miért ennyire fontos, hogy sok elérés legyen?Pont semmi köze ennek a felhívásomhoz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont semmi köze ennek a felhívásomhoz.realistahuni írta:Származik az oldalnak anyagi vagy bármilyen haszna, attól, hogy több lájkot gyűjt be a facebook oldal?Megfordítom a dolgot. Aki akar, lehet egy hónapra fb admin az oldalunkon, és ha hozza azokat az eléréseket, amiket most elérünk a vegyes tartalommal, akkor változtatunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Származik az oldalnak anyagi vagy bármilyen haszna, attól, hogy több lájkot gyűjt be a facebook oldal?Megfordítom a dolgot. Aki akar, lehet egy hónapra fb admin az oldalunkon, és ha hozza azokat az eléréseket, amiket most elérünk a vegyes tartalommal, akkor változtatunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megfordítom a dolgot. Aki akar, lehet egy hónapra fb admin az oldalunkon, és ha hozza azokat az eléréseket, amiket most elérünk a vegyes tartalommal, akkor változtatunk.
Jelentkezni itt vagy pü-ben.
Jelentkezni itt vagy pü-ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minden támadás nélkül kérdezem, és tényleg őszintén érdekel: hogy? vagy milyen ötleteid lennének? Komolyan érdekel a téma. Előre is köszi a választ. Jöhet pm-ben is.Zsombor írta:Nem is értem ezt a lázadozást. Mit vár itt akárki is, mikor R24 élménybeszámolójára jön pár lájk, CR használt alsónadrágájára meg 500? Ez nem csak a magyaroknál van így, globális probléma ez, elég megnézni a hivatalos facebook oldal posztjai alatti kommenteket.
Az hogy a minőség mennyivel magasabb volt régen, az véleményem szerint elég csalóka, most már szinte minden háztartásban van internet, könnyebben terjednek a dolgok, nem véletlen az esetleges hígulás.
Az meg a másik, hogy ezen az egészen az itt kritikát megfogalmazók simán tudnának változtatni.
Nem is értem ezt a lázadozást. Mit vár itt akárki is, mikor R24 élménybeszámolójára jön pár lájk, CR használt alsónadrágájára meg 500? Ez nem csak a magyaroknál van így, globális probléma ez, elég megnézni a hivatalos facebook oldal posztjai alatti kommenteket.
Az hogy a minőség mennyivel magasabb volt régen, az véleményem szerint elég csalóka, most már szinte minden háztartásban van internet, könnyebben terjednek a dolgok, nem véletlen az esetleges hígulás.
Az meg a másik, hogy ezen az egészen az itt kritikát megfogalmazók simán tudnának változtatni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ugy irod, mintha csak az lenne nekunk. 
Ja. Es ott is akad bőven olyan amit lehetne fikázni.

Ja. Es ott is akad bőven olyan amit lehetne fikázni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy másik madridos oldal facebook posztjai szerintem nem bulvár szintűek, mégis érkezik rá elegendő "lájk". Kétségtelen hogy "provokatív" stílusban nagyobb az aktivitás, de nyilván kinek mi számít.Realista24 írta:Kereslet-kinálat.
Minőségi posztok, 30-50 like, 0 hozzászólás. Olvasottság minimális.
Karim>R9 - láthatod. (Nincs közöm ehhez a poszthoz, hozzáteszem gyorsan)
Erre van igény, nekunk sem tetszik, ez van.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vagy a kellemesen nosztalgikus magyar életérzésé.sentry írta: De szerintem ez a globális elhülyülés része.
De amúgy igen, én danomics távozása óta érzem ezt.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezek a posztok mögé nem kell tobbet belelátni. Minden oldalon azt kapjak a userek, amire igényük van.Boky írta:mondjuk ez valamilyen szinten érthető és logikusRealista24 írta:Kereslet-kinálat.
Facebookon meg mindig Kakat kérik a kezdobe, Özil hianyzik, De Gea versenyezzen Pacechoval Navas mogott a második számú kapus posztert, stb. stb. Ez az igazi agyzsibbasztas, nem a Gotham.
Santi, hidd el hogy nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én nem is követem emiatt a mardidom facebook oldalát. De a fórumon más a színvonal. De ha már felhoztam, az tény, hogy az öreg motorosok tudják, hogy magasabb volt régen a minőség. De szerintem ez a globális elhülyülés része.Santi írta:Nem vagyok benne biztos, hogy a nézettségért 444 és hasonlók szintjére kellene süllyedni. Sztem több embert vesztünk vele, mint nyerünk. Sok normális ember biztos lelépett már miattuk, mert azt tapasztalja, hogy ez az oldal (facebook) is elbulvarizálódik.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem vagyok benne biztos, hogy a nézettségért 444 és hasonlók szintjére kellene süllyedni. Sztem több embert vesztünk vele, mint nyerünk. Sok normális ember biztos lelépett már miattuk, mert azt tapasztalja, hogy ez az oldal (facebook) is elbulvarizálódik.
Még egy példa: A Hányás.. izé... Szürke ötven árnyalata. Rakás sz
rkupac, mégis 100 milliót adtak el belőle. A buták meg azzal takaróznak, hogy de akkor mégse lehet olyan rossz..... de ugyan ez hollywood és a pénzorientáltság (és most ne hozzuk fel a kivétel filmeket, hanem beszéljük akkor mikor jön a 35423. rész és csak abból a célból hogy dőljön a lovéééé )
Ez okádék, és én megértem emiatt a dühöd Boky.
Még egy szó jutott eszembe: Nightcrawler
Nah de nem akarok itt mélyen belemenni ebbe, de jó sokat lehetne írni, csak az a legrosszabb, hogy lehet semmi nem változna.

Ez okádék, és én megértem emiatt a dühöd Boky.
Még egy szó jutott eszembe: Nightcrawler

Nah de nem akarok itt mélyen belemenni ebbe, de jó sokat lehetne írni, csak az a legrosszabb, hogy lehet semmi nem változna.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mondjuk ez valamilyen szinten érthető és logikusRealista24 írta:Kereslet-kinálat.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kereslet-kinálat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema