Zene
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Zene
jerevan chef - a szivem
ez ril.
ril nekem aki oszintebe adja, azt amit meg is él. baszta pl az egyik legnagyobb kamu kemenykedeseivel, meg stb, kozben minden szarert rendort hiv, meg eloben nem vallalja a bifet stb. killakat se nagyon hallgatok már mióta horrorcoret nyomatjak. és bár escot nem hallgatok, mert elég szar ő lehet, h real.. egyébként hallani, h ki hiteles, h tényleg megelte, tudja mirol van szó v csak fel akar vágni.
hitelesnek tartom az nkst, a makaronint (ok tenyleg elik a trapet), shukát és még sokakat
ez ril.
ril nekem aki oszintebe adja, azt amit meg is él. baszta pl az egyik legnagyobb kamu kemenykedeseivel, meg stb, kozben minden szarert rendort hiv, meg eloben nem vallalja a bifet stb. killakat se nagyon hallgatok már mióta horrorcoret nyomatjak. és bár escot nem hallgatok, mert elég szar ő lehet, h real.. egyébként hallani, h ki hiteles, h tényleg megelte, tudja mirol van szó v csak fel akar vágni.
hitelesnek tartom az nkst, a makaronint (ok tenyleg elik a trapet), shukát és még sokakat

Amit az elmúlt êvekben csinál az tényleg fos... Le is szoktam a hallgatásáról teljes mêrtêkben, viszont a régi szàmai számomra nagyon ott vannak és bármikor meghallgatom plusz a Suhancost is imádtam.csabi* írta:ferni, fanka is fos
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most kinek mi számít annak. Hogy azt csinálják amit akarnak,vagy mi? Mert nekem a ngyon keménykedős Killa se valami ríl az az igazság,de ez a stílusuk,elfogdom. Vagy hogy Dayék vs BSW témánál régebben feljött,h utóbbiak mér nem ugyanolyanok mint 10 éve. Pedig az lenne a baj ha ugyanazt tolnák. 10 év alatt fejlődik az ember,alakul,más lez sokszor a stílusa,mást szeret,satöbbi. Vagy azért nem lesz ríl,mert most Dayék épen eléldegélnek,meg a gyárban kell még mindig dolgozni,mert a zene nem elég? Bírom Dayt is,csak nem értem az ilyen ellenpólusokat a rajongóktól.csabi* írta:ezen jeles nap alkalmából inkább nem írok rá semmit. inkább hbd itt is![]()
egyébként kinek mennyire számít egy előadónál a hitelesség, a rílség? van aki leszarja, szimplán csak a zenet hallgatja és nem zavarja, hogy kamu a tag?
Most neked amúgy ki kamu meg nem ríl,és ki ríl? Most mondjam azt,hogy Escobar vagy a Wanted rílebb mer tényleg bűnözők,Mr. Busta meg nem?

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezen jeles nap alkalmából inkább nem írok rá semmit. inkább hbd itt is

egyébként kinek mennyire számít egy előadónál a hitelesség, a rílség? van aki leszarja, szimplán csak a zenet hallgatja és nem zavarja, hogy kamu a tag?

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Régi Fanka számok között akadnak jókcsabi* írta:ferni, fanka is fos

FankaDeli - Fekete leves (2006)
FankaDeli - A farmerem meg a mikrofon (2007)
FankaDeli - Ezt a dalt (2006)
A legjobb trekkje, az Álmodtam meg nincsen fent eredeti verzióban

Az lehet. Ő nagyon mélyről jött vissza, évekig a sötét oldalon volt, gondolom ez lehet az oka, hogy már nem az igazi. Meg hát nyilván mindenki öregszik, így ő is.Marci77 írta:Imádom őket,de ahogy láttam az utóbbi 1-2 év felvételét közel se kkora élmény mint anno lehetettDeryck hangja elfogyott ahogy hallottam.

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Imádom őket,de ahogy láttam az utóbbi 1-2 év felvételét közel se kkora élmény mint anno lehetettSierra írta:Sum 41-ra is mennék még nagyon

Axwell & Shapov - Belong Spoti lnk
Nem sajnos.Pipita írta:Remélem jössz a Szigetre

- Marci77
Skillet - Undefeated [Official Audio] (csatornájukon fent van minden szám)
Skillet - Unleashed (spoti album link)
Kijött az új Skillet album. Szerintem elég jó
Monduk a legjobb szám ez:
Skillet - "Feel Invincible" [Official Music Video]
Következő állomás a 11én megjelenő új Green Day szám
Skillet - Unleashed (spoti album link)
Kijött az új Skillet album. Szerintem elég jó

Monduk a legjobb szám ez:
Skillet - "Feel Invincible" [Official Music Video]
Következő állomás a 11én megjelenő új Green Day szám

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Supernem, AKPH, Tankcsapda
Manu Chao, Ska-P, Green Day
Manu Chao, Ska-P, Green Day
Remélem jössz a SzigetreSierra írta:Hazai kedvenc nincs
Kulfoldi: Architects, Northlane (regi), Parkway Drive

Erre mondják, hogy majd kinövöd...Úszómester írta:nem vicc, komolyan írtam, magyarázatot nem tudok rá adni egyszerűen tetszik, sajnálom nem vagyok művelt

Bustát én még a FankaDelis időkben hallgattam és igenis voltak jó számai, persze akkor se volt egy top3 az emberünk, de nem is vette ennyire komolyan magát, illetve nem sorozatgyártásban jöttek ki a számai, aminek a 90%-a instant tűzrevaló lenne.
Mai napig akadnak elvétve jó számai, amiket el lehetne hallgatni, de elvesznek a töménytelen fostengerben... Pedig voltak neki nem is egy, a Kamikaze se volt egy rossz formáció meg mondom, amíg nem lett ez a nagy RTM mánia nem volt ennyire vészes a helyzet.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
nem vicc, komolyan írtam, magyarázatot nem tudok rá adni egyszerűen tetszik, sajnálom nem vagyok művelt
Hazai kedvenc nincs 

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Essemm , Mr.busta , G.w.m.
Barbárfivérek, Antal&Day, Ak26
50 Cent
Barbárfivérek, Antal&Day, Ak26