Homeland 8.évad (vége)
Hát ez tényleg pöpec befejezés volt. Sajnálom, hogy Carrie kiszállt - mondjuk meg is értem, elég bonyolult szerepe volt, ezt eljátszani nem lehetett egyszerű.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk azért megnéztem volna még egy évadot egy új, orosz szállal. Az még úgy hiányzott a repertoárból.
Összességében is egy kifejezetten jó sorozat volt, korábban volt pár rész, ami idegesítő volt (anno a Brody családos részek), de azt leszámítva nem nagyon lehet belekötni. HIányozni fog.

Bár azt azért hozzátenném, hogy az korábbi évadok jobban tetszettek, mint pl az utolsó kettő.
Asszem kis idő múlva, mikor már hiányérzetem lesz, benevezek ennek az eredetijére:
A Hatufim az az izraeli sorozat, ami alapján napjaink egyik legjobbnak tartott drámája, a Homeland készült. A cím héberről lefordítva az ‘Elrabolva’-jelentéssel bír, de angolul Prisoners of War néven vált ismertté. A sztori megálmodója, Gideon Raff ma is részt vesz mindkét, jelenleg is futó produkció előkészítésében, így az izraeli és az amerikai verzió az első évadban számos hasonló elemet tartalmaz, mégis teljesen más élményt nyújtanak a néző számára.
Ennek okán a Homeland uccsó részének címe elég stílusosra sikeredett!