Süti írta:
Realista24 írta:
Amúgy az lenne még érdekes hogy a 105 golbol mennyi köszönhető Karim passzabol.
Összesen olyan 40-50 gólpassz adott Cenek, de a megoszlását nem tudom.
Nyilán nem komolyan írtam, nem akarom bántani Kerlon lelkét, pláne most hogy zöld.
Az is érdekes egyébként, hogy a franciának nem csak CR-el volt kiemelkedő chemistryje, hanem most Vinivel megvan ugyanez.
Sokat szidtam a franciát, mert idegörlő volt látni a kihagyott zicik mennyiségét, de jó látni hogy nem csak a kecskét tudta kiszolgálni kiemelkedő módon, hanem egy fiatal sráccal is megy a piszipaszi ezerrel.
Az lesz a remek, ha Vinicius elkezdi eltalálni a kaput.

Addig meg Karim továbbra is egy balfék lesz, mert nem szarik évente 35-40 gólt.
Közben meg milliószor leírtuk, hogy máshol is így van. A különbség, hogy ott a szélsők szolgálták ki a csatárt, itt meg a csatár a szélsőket. Plusz Karim szervezőkészsége rengeteget adott a támadó harmadban. Rengeteg elmozgás, területnyitás, kulcspasszok... Ezt azért egy Lewandowski stb vonaltól nem látod. Sőt talán Rooney volt az utolsó, aki még így melózott a csatárok közül. Bár Lacazette sem rossz, simán bepróbálnám őt is a nyáron egy Icardival szemben.
Szerk.: Firminot kifelejtettem, ő is remekül játszik ilyen szerepben!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K