MarioCirolo írta:
Mindenestre nagyon szarul allunk a vedelemben. Van egy 33 eves sulyosan serult Caravajalunk, egy 27 eves masodik sulyos serulesebol labadozo Militaonk, egy 33 eves sulyos serulesbol visszatero Alabank, egy 32 eves Rudigerunk, egy szinten aluli, posztjan kivul jatszo 34 eves Lucas Vazquezunk, egy botranyosan ugyetlen, megbizhatatlan, serulekeny 30 eves Mendynk. Ezek a jatekosok jo esetben ‘26-ban mar nem lesznek a Real Madrid jatekosai. Rajtuk kivul ott van meg Fran es Asencio, akik remek kiegeszito emberek lesznek. Ha minden poszra ket emberrel szamolunk, akkor masfel even belul 8 ember fog tavozni, 3 ert talan kapunk valamennyi penzt (Mendy, Rudiger, Militao), a tobbi vissza fog vonulni. Szerintem iden jon TAA ingyen es visszahozzuk Miguel Gutierezt, igy szuksegunk lesz majd 2 kezdo khv-ra (remelem Saliba lesz az egyik), illetve egy csere khvra (Mario Gila jot megy a Lazioban). Szoval lesz dolga Perezeknek.
Nem hinném, hogy reális, hogy ekkora jövés menés lesz.
8 ember nem fog távozni a kövi másfél évben a védelemből.
Rüdiger 33 éves lesz 2026-ban, ha teljesít és bírja a teste szerintem simán kapja majd az 1 éveket, ha maradni akar.
Militaonak 2028-ig van szerződése sztem vele nyugodtan számolhatunk addig. Jövőre visszatér, ha szar lesz két ilyen súlyos sérülés után senkinek nem fog kelleni, ha meg jó azért nem fogjuk eladni.
Tartok tőle Mendynek is a szolgálatait még 2 és fél évig élvezhetjük. Hiba volt elkapkodni azt a hosszabbítást, így szerintem rajtunk ragad 27-ig.
3/4. CBt kétlem vennénk a jövőben, itt van Joan Martínez akiben korszakos védőt látnak, itt van Asencio, Diego Aguado, Jacobo Ramón. Szerintem 2026-ban mikor Alaba kimegy akkor veszünk majd egy top nevet középre, vagy valakit befűzünk megint ingyen mint Alabát meg Rüdit.
2025 nyara: LV out, TAA in. Szerintem kb ennyi max Fran/Miguel csere, de ha Frannak jó tavasza lesz szerintem ő is maradhat, Miguelt meg eladjuk jó pénzért.
2026 nyarán top CB in, Alaba out. Carvajallal meglátjuk mi lesz, ha mondjuk visszavonul akkor vagy képbe kerül valaki addig vagy beépül egy ifi Trent mögé.
Aztán persze ha földbe állunk idén és bukjuk a lényegi kupákat akkor lehet radikálisabb változás majd de szerintem reálisabb az elmúlt 5-10 év alapján, hogy kifutó szerződések után fogjuk pótolni az embereket, vagy ha valaki kéri az eladását. De egy ilyen kilátásokkal rendelkező bandából ki akarna eligazolni?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"