Csak, hogy tudd idegileg tönkre tettél ezzel a játékkal!!pheco írta:Cé freekick játékot a döntőben buktam elViszont a BL-t megnyertem a Reallal. A bajnokságban viszont nem állok túl jól. Meglesem a többit is

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 3., kedd 11:34
Csak, hogy tudd idegileg tönkre tettél ezzel a játékkal!!pheco írta:Cé freekick játékot a döntőben buktam elViszont a BL-t megnyertem a Reallal. A bajnokságban viszont nem állok túl jól. Meglesem a többit is
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 3., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 3., kedd 9:47
na, mi játékot intéztem itt nektek.Sierra írta:Tényleg nagy debil és idegesítő játék, de már csak azért is tolom vele rohadjon meg.![]()
![]()
Nekem eddig sajnos csak elődöntő jött össze, az is Reallal.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 3., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 2., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. március 2., hétfő 21:33
Persze bárki csinálhatja, csak nem olyan intenzitással mint a srácok a képernyőn. Mint minden tornagyakorlatnál a hogyan a fontos és nem a mennyi. Magyarul az, hogy szépen kell kivitelezni őket. Inkább lassabban, kevesebb súllyal, kisebb intenzitással a saját edzettségi állapotod határán.Santi írta:Ezt az otthoni edzés dolog én is köszi, kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy nem néztem még rájuk, de ezeket ugye bármilyen fittségi szinten el lehet kezdeni tolni? Gondolok itt arra, hogy mondjuk nullához konvergál az edzettségi állapotom, ami mellé 120kg-al mérlegelek.Mindigis nagydarab voltam, de súlyosan megszaladtak a számok, mióta itthonülőst dolgozok.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 2., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 2., hétfő 21:07
Én is megnyertem a BL-t. Én is a Real ellen. Mondjuk én csak 2-1-re.Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-ra
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 2., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 2., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 2., hétfő 14:07
Pontosan. Ha ez se mukodik, akkor telepites idejere kapcsold ki a netet, masnak ez megoldotta a problemat.Sierra írta:Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez.![]()
http://kepfeltoltes.hu/150302/221958082 ... es.hu_.jpg
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 2., hétfő 14:04
Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez.![]()
http://kepfeltoltes.hu/150302/221958082 ... es.hu_.jpg
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 2., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 2., hétfő 11:48
Lenéztem egy közeli boltba, ahol meg van ez:Santi írta:Egérpad téma. Szétnéztem a környéken és ezeket láttam úgy normálisabbnak, kérnék róluk véleményt, hátha valaki ismeri a típust/márkát stb.:
CoolerMaster Storm Speed-RX
Zalman MP500
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 2., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. március 1., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 1., vasárnap 20:23
én meg még a vb-t issentry írta:Csabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-rapheco írta:Kibaszott BL csoportból harmadszorra sem tudtam továbbjutni![]()
Van print screen a hitetlenkedőknek.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 1., vasárnap 20:22
Csabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-rapheco írta:Kibaszott BL csoportból harmadszorra sem tudtam továbbjutni
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 1., vasárnap 16:09
Köszöntem!metalBOY írta:Szervusz lehet tudok segíteni, bármilyen program a Beachbody-tól megteszi. Kezdjuk, mondjuk a T25-val, ha komolyabban venné akkor a P90 (ez kezdőknek totálisan jó), vagy akár a P90X3 (rengeteg core gyakrolattal operál).tucsoki írta:Női (sportos) ismerősömnek lenne, szóval ne öljük meg!![]()
Köszi, meglesem
Remélem tudtam segíteni.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. március 1., vasárnap 15:53
Teljesen mindegy, az osszesben egy csal a gep. Egyszeruen eszmeletlen, hogy mennyire szopat folyamatosan...lordgabi írta:Pontosan melyikről is van szó? :ĐCsabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem