Mondjuk részemről az utolsó bekezdésed megkönnyítti, hogy nem érted ezt az érzést. Nem kéne ennek erről szólnia, de én is csak röhögök ezeken a szerencsétleneken, és örülök minden bekapott gólnak, ami a jelenlegi finanszírozás ún. legitimációját ellensúlyozza. Egészséges gondolkodás? Cseppet sem, elismerem, de sajnos nem tudok elvonatkoztatni, ezek a botlábú faszok és az egész hóbelebanc ne jusson semmilyen siker közelébe, így is végtelen+1 forint áll rendelkezésükre nulla teljesítménnyel. Megváltozik ettől a gondolkodástól bármi? Dehogy.Steve írta:Csak egy ártatlan kérdés, így a beröffentés után:Drake írta: Fradi![]()
![]()
![]()
Komolyan mondom ha ezek ellen kiesnek bontsák le a grupit,a helyet meg hintsek ne sóval.
Akkor jobb lesz Neked? Boldogabb leszel tőle?
Én elhiszem, hogy nagy Arsenal és Barcelona szurkoló vagy, de jobb lesz akkor ha kiesnek? Jó lenne kárörvendeni?![]()
Én nem is Magyarországon élek közel tíz éve. Nincs lehetőségem meccsekre járni, mégis csak örülnék a magyar sikereknek európai szinten..legyen az bármelyik csapat. Ha a válogatott veszít, szintén bosszant.
Mindegy, fura nekem ez a stílus.

A válogatottra világ életemben szartam, lehet antimagyarozni vagy bármi, nekem a focit mindig is a Real Madrid jelentette, a többi hidegen hagy.