MesQueUnClub írta:Azért, azt tudod, hogy most hülyeséget beszélsz ugye? Épp erre céloztam, hogy ez 1900as évek elején egy identítás volt egy kiút a sz*r mindennapokból, hogy egy csapat képviselte Katalniát, ebbe nekem ne akard a médiát belemagyarázni mert most nagyon mellé lőttél.R.M.C.F írta: Ez a több mint egy klub eléggé "több értelmű",gondolom szándékosan...mert egyébként is mindig mindenben többnek akartak látszani mint valójában.
A média mindig korrekten mutatta be a klubot,a barcát is és a realt is...ez tiszta számomra,nem is vitázom,mindig is korrekt volt a két klub megítélése.

Na,szóval,értem....az tiszta hogy ez a szlogen korai stádiumban kelt életre....de nem is ezt akartam belőle kihámozni,hanem hogy értelmezzük,és mint a hangvillát tegyük a fülünk mellé....had csengjen.....na?
Na?
Ugye hallod? A több mint egy klub,TÖBBET jelent mint azt aminek jelentenie kellene. Másnak....többnek....jobbnak....szebbnek....most más jelző nem jut eszembe,de igen,az alap értelmezésében értem mire céloztál.