Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: istimester » 2019. augusztus 30., péntek 8:21

RealAsensio írta:
istimester írta:

Melyik univerzumban?
Pedig nem mondott hulyeseget.
Pedig de.
Talán a zsolnai és a nagymihályi stadion kivételével végigjártam az összes szlovák ligás stadiont. Ha valamiről, akkor erről első kézből vannak információim.

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. augusztus 30., péntek 8:20

Realista24 írta:
Szerintem rosszul látod.

Rengeteg pénz megy az utanpotlasba, remek akadémia vannak, parádés tehetségekkel.

A gond ott van, hogy hamar elkezdik tömni őket pénzzel, az ügynökök ott nyomulnak és nem mellékesen ott is tucatszam sikkasztjak el a lóvét.

Szóval jelenleg - egy két kivételtől eltekintve - az igaz, amit először írsz, hogy nem érdekli őket hogy mire jutnak a játékosok és a csapatok, mert a pénzük meglesz.
Szóról szóra így.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 30., péntek 8:14

kierkegaard írta: Nagyon rossz koncepció az, hogy a fradiba verni kell a dellát meg a többi zsákfos magyar csapatba. Ebből tökéletesen látszik az, hogy 1. valójában nem érdekük felvirágoztatni a magyar focit/magyar bajnokságot 2. nem értenek a focihoz.

Tök egyértelmű mit kell csinálni. Főnix akadémiai koncepciót bevinni az utánpótlás csapatokba és meglesz a jutalma később. Addig is marad a milliók elszórása fekákra meg a balkániakra.
Szerintem rosszul látod.

Rengeteg pénz megy az utanpotlasba, remek akadémia vannak, parádés tehetségekkel.

A gond ott van, hogy hamar elkezdik tömni őket pénzzel, az ügynökök ott nyomulnak és nem mellékesen ott is tucatszam sikkasztjak el a lóvét.

Szóval jelenleg - egy két kivételtől eltekintve - az igaz, amit először írsz, hogy nem érdekli őket hogy mire jutnak a játékosok és a csapatok, mert a pénzük meglesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. augusztus 30., péntek 6:49

Nagyon rossz koncepció az, hogy a fradiba verni kell a dellát meg a többi zsákfos magyar csapatba. Ebből tökéletesen látszik az, hogy 1. valójában nem érdekük felvirágoztatni a magyar focit/magyar bajnokságot 2. nem értenek a focihoz.

Tök egyértelmű mit kell csinálni. Főnix akadémiai koncepciót bevinni az utánpótlás csapatokba és meglesz a jutalma később. Addig is marad a milliók elszórása fekákra meg a balkániakra.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. augusztus 30., péntek 0:40

istimester írta:
Drake írta:
mégis erősebb a szlovák bajnokság színvonala,és
Melyik univerzumban?
Pedig nem mondott hulyeseget.
:goat:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2019. augusztus 29., csütörtök 22:42

Ha bejut a csapat csoportkörbe, akkor verni kell a pénzt, mondván most már ott vagyunk Európában, a keret viszont még nem európai színvonalú, mert a csoportkörben szarrá fognak verni minket, erősíteni kell.
Ha nem jut be a csoportkörbe, akkor meg verni kell a pénzt, mert még mindig gyengék vagyunk ergo erősíteni kell, tehát ugyanaz.

Az elbaszott pénzek miatti ellenszurkolás így aztán total pointless.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2019. augusztus 29., csütörtök 22:34

Nna, hát akkor további jó szurkolást a Fradi ellen, lesz még pár lehetőség ősszel. :D
Mi a 6 éves keresztfiammal kettesben végigizgultuk ezt a meccset, és ez egy óriási élmény volt mindkettőnknek. Viszontagságos volt ez a bő másfél évtized, úgy böjtöltem ezt ki mint a tizediket. Más kérdés, hogy még a másodosztályban tengődő Fradi is szimpatikusabb volt a mostaninál, de ez most nem számít, ezek a botlábú teszetoszák csak összehoztak végre valamit. Gála. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. augusztus 29., csütörtök 22:07

Holnap asszem 1-tol lesz a sorsolas, remelem a Unitedet behuzzak.
meg a mai meccsektol fugg, ezert valtozik folyamatosan a kalapok osszetetele, de elvileg jelenlegi allas szerint lehetne mu-psv-espanyol harmas is, de cszka-astana-partizan is, nagyon random.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2019. augusztus 29., csütörtök 22:05

Mondjuk részemről az utolsó bekezdésed megkönnyítti, hogy nem érted ezt az érzést. Nem kéne ennek erről szólnia, de én is csak röhögök ezeken a szerencsétleneken, és örülök minden bekapott gólnak, ami a jelenlegi finanszírozás ún. legitimációját ellensúlyozza. Egészséges gondolkodás? Cseppet sem, elismerem, de sajnos nem tudok elvonatkoztatni, ezek a botlábú faszok és az egész hóbelebanc ne jusson semmilyen siker közelébe, így is végtelen+1 forint áll rendelkezésükre nulla teljesítménnyel. Megváltozik ettől a gondolkodástól bármi? Dehogy.
Nem is értem, hogy nem lehet nem így gondolni. :lol: Ezek az eredmények megerősítik, hogy nyomni kell a pénzt ebbe a szarba. Senkit nem zavarna, ha önerőből lennének tizen milliós fizetések, de két zacskó tejet nem tudna venni a klub, ha nem lennének a kamutámogatások meg a tőkemelések. Évekig jártam Fradi meccsre, nem voltam soha szurkoló, de azért jó volt mindig kimenni. A mai csapatból Lovrencsics kivételivel szinte nincs szimpatikus ember, haver ukránok, meg kiégett tinglitangli brazilok. Most Oroszék büszkén verhetik a tamtamot. Európa. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. augusztus 29., csütörtök 22:03

Azért világi ciki lett volna, ha a Fradi nem megy tovább - papíron 4x többet ér a keretük. De amennyi helyzetet kihagytak, elpazaroltak, mintha Viniciust vagy akármelyik Real játékost láthattuk volna. De hál Isten most felénk billent a mérleg, és 15 év böjt után meglett nekik, aminek már meg kellett volna akár korábban is.
Még védelem is tiszta Realos, kész katasztrófa volt sokszor... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára _Bushido_ 2019. augusztus 29., csütörtök 22:05-kor.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:59

'shutterisland írta: valahogy csak behuztak.

sorsolasra kivancsi leszek, eleg szeles skalan mozoghat a csoport erossege.

szerintem ahogy a vidinek sorsoltak tavaly, azzal a fradi is jol jarna.
hozzanak el egy nagy halat es ket olyan ellenfelet, akikkel lehet vivni a 2. helyert.

kalapok gondolom kesobb jonnek ki.
Holnap asszem 1-tol lesz a sorsolas, remelem a Unitedet behuzzak. Legalabb legyen valami haszna annak, hogy EL-be kerult a Utd, lathatnam oket elobe. :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:55

Drake írta:
mégis erősebb a szlovák bajnokság színvonala,és
Melyik univerzumban?

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:53

valahogy csak behuztak.

sorsolasra kivancsi leszek, eleg szeles skalan mozoghat a csoport erossege.

szerintem ahogy a vidinek sorsoltak tavaly, azzal a fradi is jol jarna.
hozzanak el egy nagy halat es ket olyan ellenfelet, akikkel lehet vivni a 2. helyert.

kalapok gondolom kesobb jonnek ki.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:35

A gólja ellenére ez a Boli... :lol:
Lanzafame ma már 3 gólt lőtt volna kb.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:25

Drake írta:
Steve írta: [quote=Drake post_id=<a href="tel:1028016">1028016</a> time=<a href="tel:1567102412">1567102412</a> user_id=749]
Fradi :lol: :lol: :lol:
Komolyan mondom ha ezek ellen kiesnek bontsák le a grupit,a helyet meg hintsek ne sóval.
Csak egy ártatlan kérdés, így a beröffentés után:

Akkor jobb lesz Neked? Boldogabb leszel tőle?

Én elhiszem, hogy nagy Arsenal és Barcelona szurkoló vagy, de jobb lesz akkor ha kiesnek? Jó lenne kárörvendeni? :coffee:

Én nem is Magyarországon élek közel tíz éve. Nincs lehetőségem meccsekre járni, mégis csak örülnék a magyar sikereknek európai szinten..legyen az bármelyik csapat. Ha a válogatott veszít, szintén bosszant.

Mindegy, fura nekem ez a stílus.
Egyáltalán nem vagyok karörvendő,csak már kinomban nevetek.Termeszetesen én is szeretném ha lenne legalább 2-3 olyan magyar csapat amelyik állandó BL/EL csoportkörös,de sajnos a magyar foci 10 év múlva sem fog ott tartani ,hiába a bele nyomott kitudja hány milliárd.Mondom ezt úgy,hogy soha nem éltem Magyarországon.Itt Szlovákiában jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak a klubok,nincs minden nagyobb faluban stadion mégis erősebb a szlovák bajnokság színvonala,és ahogy elnézem az európai topligakat sokkal több szlovák játékos játszik “tűzközelben” mint magyar.Ez is azért elgondolkodtató.
[/quote]

Nézd, értem amit írsz. A svéd fociba való invesztálást én is megemlíthetem, hogy a közelében sincs a magyarnak, mégis messze sikeresebb a válogatottjuk.

Ezzel együtt mit nyerek én azon, vagy bárki, ha a magyar foci, temérdek pénz után is rossz marad?!

Szerintem ez se nem logikus gondolkozás, sem pedig hasznos. Mindenesetre elfogadom és nyilván érthető/védhető a reakció..de újra, jobb lesz ettől bármi? Nem.

Én így gondolom/gondoltam..

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:23

fel fog robbanni a trollfoci :ike:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:16

Faust írta:
Steve írta:

Én elhiszem, hogy nagy Arsenal és Barcelona szurkoló vagy, de jobb lesz akkor ha kiesnek? Jó lenne kárörvendeni? :coffee:

Én nem is Magyarországon élek közel tíz éve. Nincs lehetőségem meccsekre járni, mégis csak örülnék a magyar sikereknek európai szinten..legyen az bármelyik csapat. Ha a válogatott veszít, szintén bosszant.

Mondjuk részemről az utolsó bekezdésed megkönnyítti, hogy nem érted ezt az érzést. Nem kéne ennek erről szólnia, de én is csak röhögök ezeken a szerencsétleneken, és örülök minden bekapott gólnak, ami a jelenlegi finanszírozás ún. legitimációját ellensúlyozza. Egészséges gondolkodás? Cseppet sem, elismerem, de sajnos nem tudok elvonatkoztatni, ezek a botlábú faszok és az egész hóbelebanc ne jusson semmilyen siker közelébe, így is végtelen+1 forint áll rendelkezésükre nulla teljesítménnyel. Megváltozik ettől a gondolkodástól bármi? Dehogy. :mrgreen:

A válogatottra világ életemben szartam, lehet antimagyarozni vagy bármi, nekem a focit mindig is a Real Madrid jelentette, a többi hidegen hagy.
Tudod, hogy nem antimagyaroznék, pláne nekem mi jogom lenne..

Nyilván képben vagyok vele, hogy mi történik, még ha nem is ott élek. Nem tartom helyesnek ezt a futball bizniszt, pláne akkor nem, amikor továbbra is vannak emberek akik mélyszegénységben élnek. Ezt írom magyar és úgy eleve a foci világ szintjén is.Szóval ezen sem vesznénk össze.

Viszont ez van, én a fotelből úgysem tudom megoldani, ahogy a 200 millió eurós focisták árát sem. De ettől függetlenül inkább nyerjen bármelyik magyar csapat legalább pénz is jön vissza(más kérdés mi lesz azzal utána). De jobb a siker, mint a sikertelenség és további pénz pumpálás. Akkor legalább eredménye legyen.

Meg úgy eleve, mit nyerek én, vagy Drake kolléga, vagy te, (vagy Kerlon :mrgreen: ) azon, ha egy rakat pénzért, még siker sincs.

Szóval elfogadom az érveket, csak nem értem, meg most egyet sem értek kivételesen. :)

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:10

Steve írta: [quote=Drake post_id=<a href="tel:1028016">1028016</a> time=<a href="tel:1567102412">1567102412</a> user_id=749]
Fradi :lol: :lol: :lol:
Komolyan mondom ha ezek ellen kiesnek bontsák le a grupit,a helyet meg hintsek ne sóval.

[/quote]

Egyáltalán nem vagyok karörvendő,csak már kinomban nevetek.Termeszetesen én is szeretném ha lenne legalább 2-3 olyan magyar csapat amelyik állandó BL/EL csoportkörös,de sajnos a magyar foci 10 év múlva sem fog ott tartani ,hiába a bele nyomott kitudja hány milliárd.Mondom ezt úgy,hogy soha nem éltem Magyarországon.Itt Szlovákiában jóval kevesebb pénzből gazdálkodnak a klubok,nincs minden nagyobb faluban stadion mégis erősebb a szlovák bajnokság színvonala,és ahogy elnézem az európai topligakat sokkal több szlovák játékos játszik “tűzközelben” mint magyar.Ez is azért elgondolkodtató.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:06

Ez is egy megközelítés, nem mondom. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 29., csütörtök 21:05

Faust írta:
Steve írta:

Mondjuk részemről az utolsó bekezdésed megkönnyítti, hogy nem érted ezt az érzést. Nem kéne ennek erről szólnia, de én is csak röhögök ezeken a szerencsétleneken, és örülök minden bekapott gólnak, ami a jelenlegi finanszírozás ún. legitimációját ellensúlyozza. Egészséges gondolkodás? Cseppet sem, elismerem, de sajnos nem tudok elvonatkoztatni, ezek a botlábú faszok és az egész hóbelebanc ne jusson semmilyen siker közelébe, így is végtelen+1 forint áll rendelkezésükre nulla teljesítménnyel. Megváltozik ettől a gondolkodástól bármi? Dehogy. :mrgreen:

A válogatottra világ életemben szartam, lehet antimagyarozni vagy bármi, nekem a focit mindig is a Real Madrid jelentette, a többi hidegen hagy.
Pedig jó, ha bejut a fradi, mert akkor legalább jövőre nem biztos, hogy elkúrnak pár milliót még játékosra, ha viszont nem, akkor egyértelmű lesz a hozzá nem értőknek, hogy még igazolni kell és így kúrják el az adónkat. :mrgreen: hajrá fradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: