Faust írta:
Steve írta:
Csak egy ártatlan kérdés, így a beröffentés után:
Akkor jobb lesz Neked? Boldogabb leszel tőle?
Én elhiszem, hogy nagy Arsenal és Barcelona szurkoló vagy, de jobb lesz akkor ha kiesnek? Jó lenne kárörvendeni?
Én nem is Magyarországon élek közel tíz éve. Nincs lehetőségem meccsekre járni, mégis csak örülnék a magyar sikereknek európai szinten..legyen az bármelyik csapat. Ha a válogatott veszít, szintén bosszant.
Mindegy, fura nekem ez a stílus.
Mondjuk részemről az utolsó bekezdésed megkönnyítti, hogy nem érted ezt az érzést. Nem kéne ennek erről szólnia, de én is csak röhögök ezeken a szerencsétleneken, és örülök minden bekapott gólnak, ami a jelenlegi finanszírozás ún. legitimációját ellensúlyozza. Egészséges gondolkodás? Cseppet sem, elismerem, de sajnos nem tudok elvonatkoztatni, ezek a botlábú faszok és az egész hóbelebanc ne jusson semmilyen siker közelébe, így is végtelen+1 forint áll rendelkezésükre nulla teljesítménnyel. Megváltozik ettől a gondolkodástól bármi? Dehogy.
A válogatottra világ életemben szartam, lehet antimagyarozni vagy bármi, nekem a focit mindig is a Real Madrid jelentette, a többi hidegen hagy.
Tudod, hogy nem antimagyaroznék, pláne nekem mi jogom lenne..
Nyilván képben vagyok vele, hogy mi történik, még ha nem is ott élek. Nem tartom helyesnek ezt a futball bizniszt, pláne akkor nem, amikor továbbra is vannak emberek akik mélyszegénységben élnek. Ezt írom magyar és úgy eleve a foci világ szintjén is.Szóval ezen sem vesznénk össze.
Viszont ez van, én a fotelből úgysem tudom megoldani, ahogy a 200 millió eurós focisták árát sem. De ettől függetlenül inkább nyerjen bármelyik magyar csapat legalább pénz is jön vissza(más kérdés mi lesz azzal utána). De jobb a siker, mint a sikertelenség és további pénz pumpálás. Akkor legalább eredménye legyen.
Meg úgy eleve, mit nyerek én, vagy Drake kolléga, vagy te, (vagy Kerlon

) azon, ha egy rakat pénzért, még siker sincs.
Szóval elfogadom az érveket, csak nem értem, meg most egyet sem értek kivételesen.