Azért ez nem is olyan egyszerű.A minden szekrény barna mondat tagadása 2 pontért az nagyon megnevettetett.
OFF
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
vagy gépfegyvertcsabi* írta:ezért kell csúnya cipőt venni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
A, Van olyan szekrény amelyik nem barna'shutterisland írta:várjá'.![]()
egy szekrény sem barna ?![]()
B, Nincs barna szekrény
C, Van olyan szekrény amelyik barna
D, Pontosan egy szekrény barna
most válassz shutter
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És ezt a feladatsort dobta vissza tesóm osztálytársa.
Mindig van lejjebb.
Etetik itt a diákokat, aztán amikor beülnek egyetemi matekra/statisztikára/opkutra, akkor meg csak pislogás van.
Etetik itt a diákokat, aztán amikor beülnek egyetemi matekra/statisztikára/opkutra, akkor meg csak pislogás van.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hát én ahogy ránéztem, egyből mondtam, hogy aki konyít a matekhoz, annak ez 90% fölött lesz. Akik mérnökire mennek tovább, azoknak jól is sikerült. Én megelégedek a kb. 50%-ommalsebydani írta: Nem is értem a felháborodást a neten de komolyan, bele néztem , hogy mik voltak, hát én egyáltalán nem gondolom, hogy nehéz lenne. Az meg, hogy vannak benne olyan dolgok amik nem voltak egy ideje meg nem gyakoriak, hát basszus egy érettségiben legyen már nehezebb feladat is ne csak összeadás kivonás.A minden szekrény barna mondat tagadása 2 pontért az nagyon megnevettetett.
Mondjuk tudjuk, hogy minden évben az aktuális a valaha volt legnehezebb dolog a világom
![]()
Nekem a kedvencem a 2. feladat volt, hogy adott a 361X, és mi kell az X helyére, hogy hattal osztható legyen
@shutter': nulla pont
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
várjá'.A minden szekrény barna mondat tagadása 2 pontért az nagyon megnevettetett.
egy szekrény sem barna ?
- sebydani
Nem is értem a felháborodást a neten de komolyan, bele néztem , hogy mik voltak, hát én egyáltalán nem gondolom, hogy nehéz lenne. Az meg, hogy vannak benne olyan dolgok amik nem voltak egy ideje meg nem gyakoriak, hát basszus egy érettségiben legyen már nehezebb feladat is ne csak összeadás kivonás.Ferencváros írta:Gyerekek, nagyon easy volt ez a matek![]()
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Gyerekek, nagyon easy volt ez a matek
Holnap egy 75pontos töri, és kalap, kabát
Holnap egy 75pontos töri, és kalap, kabát
- ziro4vr
Lemegy gyepre, kis joga bonito, jönnek a brazil gyerekek és elmennek focizni a cipőjében.csabi* írta:lemész gyepre, kis joga bonito, futsz 2 kört és elmész focizni
Nem illik.
korrekt.én úgy járattam be hogy elmentem benne kutyátsétáltatni.
hazajöttem és takaríthattam le mert mert egy kurva nagy kutya szarba léptem.![]()
ettől nem tartok .rácseppentett egy kis fekete abszintot tartalmazó koktél és nem jött ki.
hát én már jó pár embertől halottam sőt neten is olvastam róla..ezeket nem is értem őszintén szólva, én még nem hallottam ilyenről
na majd kiderül remélem nem cseszi szét a lábom így első edzésen..
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Galacticos
én úgy járattam be hogy elmentem benne kutyátsétáltatni.kupak17 írta:gyerekek azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy ki hogyan szokta bejáratni új foci cipőjét?![]()
halottam olyat h az egész csukát vízbe tenni majd úgy fel venni, vagy csak a zokni legyen vizes..![]()
kinek melyik módszer jött be a legjobban?
hazajöttem és takaríthattam le mert mert egy kurva nagy kutya szarba léptem.
de a múlthéten vettem egy fehér magas szárú converset, első este felvettem és valami degenerált rácseppentett egy kis fekete abszintot tartalmazó koktél és nem jött ki.
úgyhogy a tanácsom az hogy ne hordjad, csak ha muszáj.
gyerekek azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy ki hogyan szokta bejáratni új foci cipőjét?
halottam olyat h az egész csukát vízbe tenni majd úgy fel venni, vagy csak a zokni legyen vizes..
halottam olyat h az egész csukát vízbe tenni majd úgy fel venni, vagy csak a zokni legyen vizes..
hala madrid!
- ziro4vr
Ja igen, gazdag család sarja(sicc majka) majd valahogy átpaszírozzák jövőre, aztán mehet valami fasza egyetemre fizetősön. Egészen a reg.hetes szintfelmérőkig fasza élete lesz. De nem baj, legalább a gólyatábort kiélvezheti
Nem illik.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
igazi fgy, akaratgyenge személy lehet. nincs annyi kitartás benne, hogy benn marad és ha kettesre nem is tudja akkor legalább szóbelire eljusson.ziro4vr írta:Lehet ment a hasa csak...![]()
Amúgy nem bánom, az ilyen ne is kapjon papírt, mateknál legalább nincs meg a lehetőség, hogy a jószívű tanár átengedje a bukdácsoló hülyegyereket.
apuciék gondolom leszarják, megteheti, majd jövőre meglesz addig meg ugyanúgy megveszik neki a szifon 96ot

- P. Krisz
Trolling level 9999 .Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament.![]()
![]()
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
Lehet ment a hasa csak...
Amúgy nem bánom, az ilyen ne is kapjon papírt, mateknál legalább nincs meg a lehetőség, hogy a jószívű tanár átengedje a bukdácsoló hülyegyereket.
Nem illik.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha valamit nagyon akarsz, nincs lehetetlen... ő meg nagyon haza akart jutniziro4vr írta:Húgom egyik osztálytársa megkapta a feladatlapot, átnézte, ilyet szólt "majd jövőre" és hazament.![]()
![]()
Az az igazi GG