HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 5., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 5., hétfő 13:17
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 5., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 5., hétfő 11:58
Máshogy kérdezem, ki nem sza*ja le, hogy mit csinál a testvére, nagybátyja, kutyája macskája? Mert engem aztán iszonyat mód, hidegen hagy. Ráadásul még csak nem is értem, hogy mi köze a Real vs Barca témához.Toti írta: a sok adócsalómanó mellett még ilyen ügyek is jönnek a környezetből.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 5., hétfő 11:54
nincs és. de ezt te is tudod. nem kell játszani.MesQueUnClub írta:Hát ez nagyon szomorú, és?Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 5., hétfő 11:50
Hát ez nagyon szomorú, és?Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 5., hétfő 11:32
Meg ezt is kimagyarázzátok majd, h teljesen jogosan szegte meg a törvénytDinhoL írta:Nem is értem miért nem bízik a híresen jó dél-amerikai közbiztonságban..Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. október 5., hétfő 11:15
Nem is értem miért nem bízik a híresen jó dél-amerikai közbiztonságban..Toti írta:messi tesóját elkapták illegális fegyvertartás miatt.
tiszta gengszter család.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 5., hétfő 9:27
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 4., vasárnap 19:10
Hoppá elírtam, ez tavasszal akart lenni.Becksy23 írta:Nyerni kell ma mindenképpen, és 2016-ra összehozni legalább 6 pont előnyt, mert ősszel nem fog hibázni a Barca, vagyis nem gyakran. Megvolt már nekik Bilbao, Sevilla, Atlético idegenben, egyedül a Valencia és mi maradtunk, ahol nem egyértelmű esélyesek, otthon úgye mindig azok. Visszatérnek a sérültek, beszáll Arda (ő a bajnokságban nagyon sokat fog érni, lesz cseréjük) és Vidal, lehet hogy az utolsó 19 meccsből 17-et lehoznak. Nem lesz szerintem még egyszer "nagy" sérüléshullámuk (ott ez már annak számít, nálunk ez egy jó időszak lenne), ősszel kell megfelelő előnyt szerezni szerintem. Nyerünk is ma, 1-3.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. október 4., vasárnap 18:15
Egy madridostól ez példamutató magatartás.Csabi írta:jaj de sajnálom a barcelónát.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. október 4., vasárnap 18:03
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. október 4., vasárnap 17:54
És még így is jópár jogos tizit elvettek tőlünk......sentry írta:7 meccsen 5 11es?Az idei kiírásban eddig a Real Madridnak egy, a Barcelonának pedig öt büntetőt ítéltek meg. #LigaBBVAAz már nem rossz!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 4., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 17:43
Cali írta:R.M.C.F.
Egyebkent azon nem gondolkoztal meg, hogy ha ennyien betalalnak, akkor annak lehet valamilyen oka? Nem lehet, hogy a Te keszulekedben van a hiba?
Olvastam mar toled millio alkalommal, hogy teged szemelyesen is folyamatosan basztatnak... Nem gondolod, hogy ezen az "enmindentjobbantudokesajovobeislatok" stiluson valtoztatnod kene es talan valtozna ez a helyzet?
Ez meg...ezen az "enmindentjobbantudokesajovobeislatok" stiluson valtoztatnod kene es talan valtozna ez a helyzet?
HozzászólásSzerző: Cali » 2015. október 4., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 17:21
sentry írta:Viccen kívül rosszabb vagy mint egy 5-6 éves hisztis kisgyerek és egy 14 éves mentruáló tinilány.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
Katasztrófa amit leművelsz fórumozás címen. Én be is fejeztem veled bármilyen kommunikációt.
Lehetetlen veled beszélgetni vagy vitatkozni! Pont a fentiek miatt.
Realista24 írta:Hogy tőled mar kérdezni sem lehet.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 4., vasárnap 17:09
Viccen kívül rosszabb vagy mint egy 5-6 éves hisztis kisgyerek és egy 14 éves mentruáló tinilány.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 4., vasárnap 16:37
Hogy tőled mar kérdezni sem lehet.R.M.C.F írta:Akkor minek érdekel ha én úgy is túlzok?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. október 4., vasárnap 16:36
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem