állítólag volt kötelező neki (ezt nem is vitatom), szokásos Balásy céges médiacuccokra, viszont, ha engem zavar a korrpució, akkor nemet mondok és inkább nem vezetném ingyen pénzért a fideszes intézményeket...nuevo_ericco írta:A részleteket nem ismerem, de az is lehet, hogy csak parancsot teljesített. Ezért van szó rendszerváltásról. Az egész rendszer olyan, hogy megköveteli a feltétlen hűséget, nap mint nap nyomást helyez az emberekre, akik annak részei. Egészen leglentig, ahol az embereket ügyeskedésre, kiskapuk és kapcsolatok keresésére, szükre gazdaságra kényszeríti már a hétköznapokban is.realfan írta:tény, hogy nyúlt be pénzeket
Még az elvileg független bírók sem ússzák meg, azonnal listázza őket a mocskosszájú propaganda, csak mert ki mertek állni nyilvánosan a függetlenségük mellett.
Majd ha az derül ki, hogy MP saját kútfőből, saját hasznára gazdagodott, mint legfelül Orbán, Rogán, Lázár, Pintér, Matolcsy, stb., akkor elő lehet venni. De amíg egy fogaskerék volt egy gépezetben, amelyik azonnal büntet, rágalmaz, ellehetetlenít, meghurcol, ha ellenállsz, akár kibeszélsz, addig szerintem megérdemli a második esélyt.
Csak akkor fog kiderülni, valóban mi fán terem, ha hatalomba kerül, és nem csak egy katona lesz a ok közül egy óriási, korrupcióra épülő maffiarendszerben. Lehet orbán 2.0 lesz, de ahogy lejjebb írtam, azzal csak amgának ártana, mert miért elégednének meg az emberek a másolattal, ha ott az eredeti is?
de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához

alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs, csak hangoskodás meg csomó mnagáról posztolt kép