Nyugod t legyl ha látom most már tényleg megijesztemRealista24 írta:Huligánok látom megint az utcákon. Szegény nő.

EB - 2016
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: EB - 2016
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért a 11ik nekem is fontosabb mint egy magyar kijutás a csoportból... Persze imádom minden percét de nem egy kategória a 2 siker.Míg a Realért az ideg szétvágott,hogy meg legyen itt inkább csak önfeledten szurkolok,mert ha kiesünk ez már akkor is óriási teljesítmény.
Nyilván egy magyar eb győzelem a földbe döngölne nálam is egy Real bl sikert.
Fantasztikus amit a válogatottunk csinál, és ha nem lenne retardált a bíró már rég továbbjutottunk volna...Úgyérzem ez innen már meg lesz, kérdés hogy hanyadik helyen.A portugáloknál én is attól tartok hogy nehogy ellenünk jöjjön össze a gólzápor és elszúrják a gól külöbségünket.
Ha jól számolgatok akkor a leg optimálisabb nekünk a 2ik hely lenne a csoportban.
Ha elsők leszünk:Belgium vagy olasz
2ik:Wales/Angol vagy slovákia
3ik:Német
Én innen a második packból örülnék valakinek,a többi ellen nem látnék reális esélyeket.Álmaimban sem gondoltam volna,hogy a kieséses szakasz ellenfeleit fogom matekozni idén nyáron.
Nyilván egy magyar eb győzelem a földbe döngölne nálam is egy Real bl sikert.
Fantasztikus amit a válogatottunk csinál, és ha nem lenne retardált a bíró már rég továbbjutottunk volna...Úgyérzem ez innen már meg lesz, kérdés hogy hanyadik helyen.A portugáloknál én is attól tartok hogy nehogy ellenünk jöjjön össze a gólzápor és elszúrják a gól külöbségünket.
Ha jól számolgatok akkor a leg optimálisabb nekünk a 2ik hely lenne a csoportban.
Ha elsők leszünk:Belgium vagy olasz
2ik:Wales/Angol vagy slovákia
3ik:Német
Én innen a második packból örülnék valakinek,a többi ellen nem látnék reális esélyeket.Álmaimban sem gondoltam volna,hogy a kieséses szakasz ellenfeleit fogom matekozni idén nyáron.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Huligánok látom megint az utcákon. Szegény nő.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre a hírre érdemes hazajönni.nmate írta:Ja, Lukaku lőtt kettőt, hozzuk Karim helyére.Realista24 írta:Volt meccs?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Igazad van bakker. Nem tudok olvasni ilyen állapotokban basszátok meg.nmate írta:Nem. Ez az egymás ellenit jelenti.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, Lukaku lőtt kettőt, hozzuk Karim helyére.Realista24 írta:Volt meccs?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt meccs?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Nem. Ez az egymás ellenit jelenti.Dupla D írta:Magyarul kinek van több pontja.nmate írta:Higher number of points obtained in the matches played between the teams in question;Ez az első pont.
Pontegyenlőség esetén gólkülönbség számít.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Magyarul kinek van több pontja.nmate írta:Higher number of points obtained in the matches played between the teams in question;

Pontegyenlőség esetén gólkülönbség számít.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tény, hogy vannak gyengéi a portugáloknak, de rengeteget próbálkoztak ma is, és Izland ellen is. Akinek ennyi helyzete van, én azt nem mondanám olyan vészesen szarnak. Még ha nem is volt sok konkrét ziccer... Bőven rászolgáltak volna a 3 pontra. A keretük sem olyan rossz szerintem. Jó, a védők öregek, bár gyengének nem mondanám őket. A középpályán is vannak patent kis játékosok... Egy jó befejező csatár kéne nekik, mint egy falat kenyér, és lehet jönnének a gólok is.
Mi meg egészen zseniálisak vagyunk! Olyan jó ezt az egészet megélni. Libabőr, hidegrázás... Végre van egy jó, egységes csapatunk, és látszik rajtuk, hogy tényleg nem egy lélektelen banda. Egymásért, az országért, értünk küzdenek. És még focizni is tudnak!
Mi meg egészen zseniálisak vagyunk! Olyan jó ezt az egészet megélni. Libabőr, hidegrázás... Végre van egy jó, egységes csapatunk, és látszik rajtuk, hogy tényleg nem egy lélektelen banda. Egymásért, az országért, értünk küzdenek. És még focizni is tudnak!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
TEhát a kreatív és hatalmas következtető képességemmel kitalálva (plusz pár italikarus93 írta:Akkor viszont egy a lenyeg
Izland meg ne verje Ausztriát.

de benne már mindig ott van. dokumentumfilm alapján pont nem tűnt olyannak, aki összetartja és vezeti a csapatot.babaking írta:Ő egy jelenség a pályán. Összetartja és vezeti a többieket. Emellett mindenkiben benne van a hiba, legnagyobbakban is.
- ikarus93
Akkor viszont egy a lenyegnmate írta:Szerencsére amúgy mire jön a meccsünk, tudni fogjuk, hogy mi a tétje a meccsünknek. Lehet addigra - továbbjutás szempontjából - nem lesz vesztenivalónk sem.Nem.ikarus93 írta:Én ugy tudom előbb a golkulonbseg
Higher number of points obtained in the matches played between the teams in question;
Izland meg ne verje Ausztriát.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hülyeség. Tudtam...kezded átvenni.....kár érted.ziro4vr írta:Vállalhatatlan a portugál csapat, Ronaldo meg mint egy hisztis pitsssa....
Annyira elmegy ilyenkor a kedvem a focitól, az egész eb egy fos, kivéve a mi meccseinket. Azt nem értem, aki nem Real, Barca vagy Bayern fan az hogy a picsába bírja ki ezt az egészet. Nézhetetlen.
Majd nemsokára jön a fullátlag...egylábas....fgy....és a többi. Iszonyat baromság.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
Szerencsére amúgy mire jön a meccsünk, tudni fogjuk, hogy mi a tétje a meccsünknek. Lehet addigra - továbbjutás szempontjából - nem lesz vesztenivalónk sem.
Higher number of points obtained in the matches played between the teams in question;
Nem.ikarus93 írta:Én ugy tudom előbb a golkulonbseg
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ő egy jelenség a pályán. Összetartja és vezeti a többieket. Emellett mindenkiben benne van a hiba, legnagyobbakban is.wxyz írta:Erről jut eszembe. Királyt jó lenne már végleg hanyagolni, mindig benne van a hiba. Nem igaz, hogy jobb Dibusznál és Gulácsinál is....ziro4vr írta:Én pihentetnék
Dibusz-Korhut-Guzmics-Juhász-Bese-Lovrencsics-Elek-Nagy-Dzsudzsák-Németh-Böde/Szalai
És mivel már bőven túlteljesítette az elvárásokat a válogatott nyugodtan játszhat. Van egy olyan megérzésem, mely szerint az EB után visszavonul a válogatottól. De mint a nagy öregek egyike megérdemel minden percet.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- András93
Egymás elleni, szóval Ausztria nem előzhet meg minket.ikarus93 írta:Én ugy tudom előbb a golkulonbseg
Egy szlovákok elleni nyolcaddöntő komoly lenne.

- ikarus93
Én ugy tudom előbb a golkulonbseg
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ott nem az egymás elleni meccsünk döntene a sorrendben?ikarus93 írta:Bocs elnezten ha ausztria nyer ott nagyon sok fog mulni azon hogy mennyivel nyer mi meg mennyivel kapunk ki.
én is hasonlókat számolgattam.nmate írta:Jól számolok, hogy a 4 ponttal a legjobb négy harmadik kb biztos?TheBull6 írta:Tessék itt matekozhattok.
Észak íreknek ikszelni kéne a németekkel, íreknek verniük az olaszokat és cseheknek a törököket. Továbbá legalább 3-0-ra kikapni a portugáloktól.