Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A Messi családban apuci azért szerintem bőven benne van más ügyekben is, amikről naivság azt gondolni hogy a fia nem tudott. Valamikor volt egy hír hogy bizonyítható, Leo Messi tudott az adócsalásról, vagy hasonló?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyèbkėnt annyit.Rábizta,a fater meg okoskodott.Lejáratta a fiát.Nem Messi,de egy játèkos dolga sem,hogy ezekkel foglalkozzon.Arra van a menedzser,ès ha az mèg ráadásul az apja,nem èrtem mièrt ne bizott volna meg benne.De persze szegény Messi csak annyit hibázott, hogy bízott apuban.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Valakinek kicsit sok volt a Ballers, a Draft day meg a hasonló dolgok.
De persze szegény Messi csak annyit hibázott, hogy bízott apuban.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Van egy szerződésed a menedzserrel, aláírod a felhatalmazást, onnantól az ő felelőssége a pénzmozgás, jelen esetben apukáé. Senki nem mondta, hogy itt mindenki ártatlan, és nincs bűncselekmény.
Ha meg csak tulajdonostársak voltak, akkor is elég az egyik cégjegyzésre jogosult személy. Hány embert húztak már le a nagy barátok, a közös cégben? Szerintem tudnánk sorolni párat. Ők akkor tudtak róla, mert rajt volt az aláírásuk néhány papíron, és direkt hagyták csődbe vinni a céget?
Nem védem én Messi-t, csak itt a feltételezés apró sugara se villant meg, hogy esetleg ártatlan, mert ugye a másik csapatban játszik, és "a rosszakat el kell ítélni, akik bűnösek szenvedjenek" - Gino.
Én közöltem egy lehetséges változatot, de akár több variáció is lehet. Engem igazán nem érdekel az ügy, mert nincs köze a sporthoz.
Amúgy két év az nem tétel ilyen pénznél, csak akartak valamit mondani, lesz abból még felfüggesztett, vagy házi őrizet. Szerintem itthon mindenki vigyorogva tenné össze a kezét, és menne a börtönbe, ha csak két év járna ilyen összegekért. De nálunk ez 5-10 évtől kezdődik, viszont gondolkodás nélkül rásütnék a 10-et.
Ha meg csak tulajdonostársak voltak, akkor is elég az egyik cégjegyzésre jogosult személy. Hány embert húztak már le a nagy barátok, a közös cégben? Szerintem tudnánk sorolni párat. Ők akkor tudtak róla, mert rajt volt az aláírásuk néhány papíron, és direkt hagyták csődbe vinni a céget?
Nem védem én Messi-t, csak itt a feltételezés apró sugara se villant meg, hogy esetleg ártatlan, mert ugye a másik csapatban játszik, és "a rosszakat el kell ítélni, akik bűnösek szenvedjenek" - Gino.

Amúgy két év az nem tétel ilyen pénznél, csak akartak valamit mondani, lesz abból még felfüggesztett, vagy házi őrizet. Szerintem itthon mindenki vigyorogva tenné össze a kezét, és menne a börtönbe, ha csak két év járna ilyen összegekért. De nálunk ez 5-10 évtől kezdődik, viszont gondolkodás nélkül rásütnék a 10-et.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezért kértek rá az ügyészségtől közel két év börtönt.Dupla D írta:Jó. Akkor higgyük el, hogy nem tud róla. De attól még ez bűncselekménynek számít, mivel a papír alá van írva.Anyaka írta:Bőven benne van, hogy nem tud róla semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Jó. Akkor higgyük el, hogy nem tud róla. De attól még ez bűncselekménynek számít, mivel a papír alá van írva.Anyaka írta:Bőven benne van, hogy nem tud róla semmit.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Bőven benne van, hogy nem tud róla semmit. Ha a te pénzed is menedzselik, akkor ott maximum elmondják pár szóban az igazat, vagy nem, és rábólintasz, mert valószínű nem egy pénzügyi zseni Messi sem.
Az NFL-ben is így megy. Több iroda közül lehet választani, mindig van, aki jobbat kínál, ígér. Hogy azt mivel éri el, nem kötik az ember orrára. Apuka is inkább magának akart hasznot lehet, ugyanaz is lehet, mint Adebayor esetében.
Amúgy pont ma láttam, milyen "hi-tech" körülmények között gyógyul Messi. Még, hogy pénzért nem lehet egészséget venni. Laptoptöltőről hajtott piros porszívós térdgumi.
Az NFL-ben is így megy. Több iroda közül lehet választani, mindig van, aki jobbat kínál, ígér. Hogy azt mivel éri el, nem kötik az ember orrára. Apuka is inkább magának akart hasznot lehet, ugyanaz is lehet, mint Adebayor esetében.
Amúgy pont ma láttam, milyen "hi-tech" körülmények között gyógyul Messi. Még, hogy pénzért nem lehet egészséget venni. Laptoptöltőről hajtott piros porszívós térdgumi.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Messit azért mentették fel mert ugyan aláírta a csalós dokumentumokat,de lehet nem tudta mit ír alá.Realista24 írta:Messi felmentve, az apja viszont lehet, hogy 18 hónapra megy a kóterba.

Az apja nem érdekel,egy csótány lehet az ürge,messiért kár lenne,valószínű így gondolkodott a bíróság is...és kihúzták a szarból.
Még lehet pár jó éve igy a királynak. Csak ellenünk legyen csöndben....ez lenne a kérés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lehet több köze is volt hozzá. Félre ne értsen senki, nem Messit védem, mert minket itthon sokkalta kevesebbért is meghurcolnak. De valszeg az apja intézi ezeket a dolgokat.Realista24 írta:Messi felmentve, az apja viszont lehet, hogy 18 hónapra megy a kóterba.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi felmentve, az apja viszont lehet, hogy 18 hónapra megy a kóterba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
A koksznak van csak igazán sejtregeneráló hatása
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Itt nem arról van szó,hogy ki kokszol meg ki nem.
Itt a felépülési időkről van szó.
Itt a felépülési időkről van szó.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Csodák nincsenek, az orvosi stáb a koksz nevű táplálékkiegészítőt használja. Ugyanez volt Beckham hihetetlen gyors gyógyulásának hátterében is. A mai futballisták modern gladiátorok, ezt az állandó, hihetetlenül igénybevételt nem bírhatja büntetlenül a szervezet. És ezt szerintem nemcsak a Barca orvosi stábja alkalmazza,hanem a Realé is, csak még nem tudják kimutatni. Szerintem lenne meglepődés, ha a 2014-es VB-n levett doppingmintákat 5 év múlva újra vizsgálnák, már fejlettebb technikávalAnthony írta:Ismét szemünk előtt történnek a csodák, Messi felépülése remekül halad, a classicora már top formában lesz. Lehet ez a Jézus nevű fazon mégsem csak kitaláció
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Miről maradtam le?Anthony írta:Ismét szemünk előtt történnek a csodák, Messi felépülése remekül halad, a classicora már top formában lesz. Lehet ez a Jézus nevű fazon mégsem csak kitaláció

pedig már fél9kor belinkeltem én is. :Đ
de tényleg kegyetlen.
de tényleg kegyetlen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Vicc.
Ilyíen már tényleg nincs.
Máshol heteket hónapokat hagynak ki a játékosok,nem csak nálunk itt meg 2-3 hét vagy 1 hónap alatt mindenki felgyógyul bármilyen sérülésből.
Kicsi furcsa a dolog.
Ilyíen már tényleg nincs.
Máshol heteket hónapokat hagynak ki a játékosok,nem csak nálunk itt meg 2-3 hét vagy 1 hónap alatt mindenki felgyógyul bármilyen sérülésből.
Kicsi furcsa a dolog.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ismét szemünk előtt történnek a csodák, Messi felépülése remekül halad, a classicora már top formában lesz. Lehet ez a Jézus nevű fazon mégsem csak kitaláció

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91