Szerintem még pár ilyen és neked lesz meleg a pite,de Te tudod..durrrr írta:Lesz. Veled kezdik.miro írta:n nem volt,most szerintetek lesz kitiltás a fórumon meccs előtt/közben/után?

szerk.
Meg is előzött a hóhér.

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 14., kedd 15:51
Szerintem még pár ilyen és neked lesz meleg a pite,de Te tudod..durrrr írta:Lesz. Veled kezdik.miro írta:n nem volt,most szerintetek lesz kitiltás a fórumon meccs előtt/közben/után?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 15:50
Te sem leszel hosszabb életű, ha így nyomod.durrrr írta:Lesz. Veled kezdik.miro írta:n nem volt,most szerintetek lesz kitiltás a fórumon meccs előtt/közben/után?
HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 14., kedd 15:48
Lesz. Veled kezdik.miro írta:n nem volt,most szerintetek lesz kitiltás a fórumon meccs előtt/közben/után?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 14., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 14., kedd 11:12
Mintha bármi köze lenne jegyeknek a tudáshoz. Nekem valami 58, és 40, de az egyetemet ettől még elvégeztemAnyaka írta: Egy 85-90%-os töri/magyar érettségit meg bárki tud durrantani középszinten, aki nem az gondolkozzon el valami szakközépen,
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 14., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 14., kedd 10:58
Előzetes helyfoglalás részről nem tudok semmit, de ott van a Szöglet söröző átlósan a stadionnal. Egyszer Liget előtt ott bacctunk bePipita írta:A Groupama Aréna környékén tudtok valami kocsmát ahol fogom tudni nézni a mai meccset úgy, hogy nem 1500 Ft-ot kérnek el 3 deci sörért, és nem kell előzetesen helyet foglalni ahhoz, hogy beférjek?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 14., kedd 10:55
Nekem a töri 80 lett, a magyar meg 72 vagy 76, akkor én most nem mehetek egyetemre?Egy 85-90%-os töri/magyar érettségit meg bárki tud durrantani középszinten, aki nem az gondolkozzon el valami szakközépen, úgyis néha jobban keres, mint egy egyetemi/főiskolás szakma.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 22:50
A tanárom őrült, és mindenbe beleköt, plusz utál engemAnyaka írta:Társadalom ismeret érettségin voltam én is. 98% lett, pedig a szóbeli tételek címét sem tudtam. Full alibi tantárgy, kérdeznek valami bonyolultat, aztán rém egyszerű választ mondasz rá, majd kérdeznek még egyet, aztán mehetsz a következő tantárgyra. Megírod a dolgozatodat, aztán ott ki is merül az egész. Azt kell jól összerakni, hatásos képekkel, meg ütős mondatokkal, attól függ mi a téma. Esetleg lespannolni a tanárral, hogy ne húzogassa le a pontszámokat.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 13., hétfő 22:43
HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 13., hétfő 22:35
Ezt csak én nem értem, hogy mit jelent?Anyaka írta:Például egy fúrós közel egy métert kap havonta
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 22:28
Tavaly az állami 424 volt, a fizetős 266. Nyílt napon is mondták, hogy államival azért ne nagyon számoljunk, általában 6-7 embert szoktak oda felvenni. De most 192-en is beírták a fizetőset, bár ebből "csak" 28-an elsőnek.Anyaka írta:...
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 13., hétfő 22:15
Ez így hatalmas baromság lenne a részedről. Jó, ahogy van semmivel se sorolnak előrébb. Fizetősre amúgy meg van pótfelvételi is, van belőle levelező is, amiből át lehet menni nappalisba. Szóval pénzért mindenhogy felvesznek. Hülyék lennének nem felvenni. Ha meg esélyed sincs az államira, akkor meg se kell jelölni. 360 pontod lenne, mennyi volt a tavalyi pontszám? +-10 határon belül lehet benne ráció, de ha 50-60 pont a különbség, akkor felejtős. Vagy valld magad kisebbségnek az +50 pont. Az biztos nem változott. Egy 85-90%-os töri/magyar érettségit meg bárki tud durrantani középszinten, aki nem az gondolkozzon el valami szakközépen, úgyis néha jobban keres, mint egy egyetemi/főiskolás szakma. Például egy fúrós közel egy métert kap havonta kezdésnek, aztán nem bonyolult munka, kikerülni sem nehéz. Itthon mivel keresne ennyit, ekkora kezdőfizetés? Semmivel.Tehát gondolkozok, hogy majd ha lehet, előrébb tolom a fizetőset első helyre, mert államival úgysem nagyon számolok, bár nem tudom így mennyivel lenne nagyobb esélyem.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 21:59
Köszi szépen.rashidm írta: Az emberek teljesítményéhez szokták. Ha sokan jókat írnak, akkor magasabb lesz a ponthatár. De ez attól is függ, hogy mennyien jelentkeztek az adott szakra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 13., hétfő 21:58
Realista24 írta:VÉGRE, BEVALLOTTAD!!!!érdemes realistának lenni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 21:55
Az emberek teljesítményéhez szokták. Ha sokan jókat írnak, akkor magasabb lesz a ponthatár. De ez attól is függ, hogy mennyien jelentkeztek az adott szakra.Ferencváros írta:De nem tudom, hogy most a tavalyihoz viszonyítják-e a pontokat, vagy pedig az emberek teljesítményéhez.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 21:52
Köszi a segítséget, akkor elméletileg 280-290 között lesz.sebydani írta: Az legjobb tudásom szerint ott már nem változtat, amiatt nem csúszhatsz le fizetős helyről mert az államis volt elől. A ponthatároknál meg a jelentkezők mennyisége (ha jól tudom), és a szak korábbi ponthatárai is meghatározóak, a korábbi tendenciákból jól lehet következtetni nagyjából mennyi pont lesz elég. Bár még nyár közepéig kitalálhatnak valamit az okosok ott magas pozíciókban
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 13., hétfő 21:49
Az legjobb tudásom szerint ott már nem változtat, amiatt nem csúszhatsz le fizetős helyről mert az államis volt elől. A ponthatároknál meg a jelentkezők mennyisége (ha jól tudom), és a szak korábbi ponthatárai is meghatározóak, a korábbi tendenciákból jól lehet következtetni nagyjából mennyi pont lesz elég. Bár még nyár közepéig kitalálhatnak valamit az okosok ott magas pozíciókbanFerencváros írta:Tehát gondolkozok, hogy majd ha lehet, előrébb tolom a fizetőset első helyre, mert államival úgysem nagyon számolok, bár nem tudom így mennyivel lenne nagyobb esélyem.
Szerk.: És pontosan mi alapján húzzák meg a ponthatárt?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 21:46
Karim instagram megosztás, csinos társaság a stadionban, nagy piros X lehetősége néhány embernél...nem tagadomRealista24 írta:VÉGRE, BEVALLOTTAD!!!!érdemes realistának lenni.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 21:45
ziro4vr írta:Nagyjából azért be tudod lőni kb mennyi pontod lehet majd, meg mennyi kell majd az egyes helyekre, érdemes realistának lenni.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem