OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 14., kedd 15:51

durrrr írta:
miro írta:n nem volt,most szerintetek lesz kitiltás a fórumon meccs előtt/közben/után?
Lesz. Veled kezdik.
Szerintem még pár ilyen és neked lesz meleg a pite,de Te tudod.. :roll:

szerk.
Meg is előzött a hóhér. :D
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 15:50

durrrr írta:
miro írta:n nem volt,most szerintetek lesz kitiltás a fórumon meccs előtt/közben/után?
Lesz. Veled kezdik.
Te sem leszel hosszabb életű, ha így nyomod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

durrrr

HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 14., kedd 15:48

Lesz. Veled kezdik.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 14., kedd 15:44

Barca-Realon nem volt,most szerintetek lesz kitiltás a fórumon meccs előtt/közben/után? :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 14., kedd 11:12

Anyaka írta: Egy 85-90%-os töri/magyar érettségit meg bárki tud durrantani középszinten, aki nem az gondolkozzon el valami szakközépen,
Mintha bármi köze lenne jegyeknek a tudáshoz. Nekem valami 58, és 40, de az egyetemet ettől még elvégeztem :hmmm: Középiskolában elképesztően arcra osztályoztak a tanárok. Egyetemen ez megváltozik, ott nem érdekelsz senkit, előnyöd nem származik belőle ha puncsolsz, igaz, így hátrányod se ha nem :salute:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 14., kedd 11:11

:lol: Jól hangzik, köszöntem. Sport1-ük meg csak lesz, van az mindenhol. :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. április 14., kedd 10:58

Pipita írta:A Groupama Aréna környékén tudtok valami kocsmát ahol fogom tudni nézni a mai meccset úgy, hogy nem 1500 Ft-ot kérnek el 3 deci sörért, és nem kell előzetesen helyet foglalni ahhoz, hogy beférjek?
Előzetes helyfoglalás részről nem tudok semmit, de ott van a Szöglet söröző átlósan a stadionnal. Egyszer Liget előtt ott bacctunk be :mrgreen: Árban annyira nem vészes szerintem, 400 körül megúszod a korsót. Mondjuk az is kérdés, hogy adják-e a meccset, de szerintem tuti. :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 14., kedd 10:55

A Groupama Aréna környékén tudtok valami kocsmát ahol fogom tudni nézni a mai meccset úgy, hogy nem 1500 Ft-ot kérnek el 3 deci sörért, és nem kell előzetesen helyet foglalni ahhoz, hogy beférjek?

szerk.:
Egy 85-90%-os töri/magyar érettségit meg bárki tud durrantani középszinten, aki nem az gondolkozzon el valami szakközépen, úgyis néha jobban keres, mint egy egyetemi/főiskolás szakma.
Nekem a töri 80 lett, a magyar meg 72 vagy 76, akkor én most nem mehetek egyetemre? :-(

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 22:50

Anyaka írta:Társadalom ismeret érettségin voltam én is. 98% lett, pedig a szóbeli tételek címét sem tudtam. Full alibi tantárgy, kérdeznek valami bonyolultat, aztán rém egyszerű választ mondasz rá, majd kérdeznek még egyet, aztán mehetsz a következő tantárgyra. Megírod a dolgozatodat, aztán ott ki is merül az egész. Azt kell jól összerakni, hatásos képekkel, meg ütős mondatokkal, attól függ mi a téma. Esetleg lespannolni a tanárral, hogy ne húzogassa le a pontszámokat.
A tanárom őrült, és mindenbe beleköt, plusz utál engem :lol: De szerintem is annyira alibi tantárgy, hogy a 80-90-nek így is meg kell lennie. Nagycsaládosok életéről kell írni. Eleinte könnyűnek indult, azért is választottam ezt, de most a végére már egyre nehezebb írni.

Törin pedig csináltam az eddig teszteket, mindegyik 70-80% között, bár esszéket nem csináltam meg. Szóbeli tételeket meg már most tudom. :)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 13., hétfő 22:43

Társadalom ismeret érettségin voltam én is. 98% lett, pedig a szóbeli tételek címét sem tudtam. Full alibi tantárgy, kérdeznek valami bonyolultat, aztán rém egyszerű választ mondasz rá, majd kérdeznek még egyet, aztán mehetsz a következő tantárgyra. Megírod a dolgozatodat, aztán ott ki is merül az egész. Azt kell jól összerakni, hatásos képekkel, meg ütős mondatokkal, attól függ mi a téma. Esetleg lespannolni a tanárral, hogy ne húzogassa le a pontszámokat.

cart:

Mélyfúrós egy métert halad lefelé a föld alá havonta. :mrgreen:

1 millió körül keresnek. :hmmm:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. április 13., hétfő 22:35

Anyaka írta:Például egy fúrós közel egy métert kap havonta
Ezt csak én nem értem, hogy mit jelent?

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 22:28

Anyaka írta:...
Tavaly az állami 424 volt, a fizetős 266. Nyílt napon is mondták, hogy államival azért ne nagyon számoljunk, általában 6-7 embert szoktak oda felvenni. De most 192-en is beírták a fizetőset, bár ebből "csak" 28-an elsőnek.

Én meg úgy számoltam, hogy a társadalomismeret érettségim 80-100% között, és a töri szintén.
Államit azért jelöltem meg, hátha jól sül el az emelt magyar, és egy 80%-ot össze tudok hozni, de ennek nem nagy a realitása.
Pluszpontoknál csak a nyelvvizsgával számolhatok, illetve ha az emelt úgy alakul. Kisebbséget nem olyan könnyű megoldani, illetve a más lakásba bejelentést sem. :D

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. április 13., hétfő 22:15

Aki harmadiknak vette a rangsorban az valószínű az első kettő helyre bekerül.
Az nem számít, hogy hányadik helyen van megjelölve sikeres felvétel szempontjából, mert továbbra is a pont számít.
Ha neked 450 pontod van, neki 451 akkor ő kerül előrébb.

Nekünk 430 körül volt abban az évben a legalacsonyabb állami pontszám, mellette meg jöttek a 220-280 pontos fizetősök. Volt is kontraszt keményen, egy két ember szájában még a negró is világított. Na meg volt pár 460-470 pontos agytröszt is, akkor még 480 volt a plafon.
Tehát gondolkozok, hogy majd ha lehet, előrébb tolom a fizetőset első helyre, mert államival úgysem nagyon számolok, bár nem tudom így mennyivel lenne nagyobb esélyem.
Ez így hatalmas baromság lenne a részedről. Jó, ahogy van semmivel se sorolnak előrébb. Fizetősre amúgy meg van pótfelvételi is, van belőle levelező is, amiből át lehet menni nappalisba. Szóval pénzért mindenhogy felvesznek. Hülyék lennének nem felvenni. Ha meg esélyed sincs az államira, akkor meg se kell jelölni. 360 pontod lenne, mennyi volt a tavalyi pontszám? +-10 határon belül lehet benne ráció, de ha 50-60 pont a különbség, akkor felejtős. Vagy valld magad kisebbségnek az +50 pont. Az biztos nem változott. Egy 85-90%-os töri/magyar érettségit meg bárki tud durrantani középszinten, aki nem az gondolkozzon el valami szakközépen, úgyis néha jobban keres, mint egy egyetemi/főiskolás szakma. Például egy fúrós közel egy métert kap havonta kezdésnek, aztán nem bonyolult munka, kikerülni sem nehéz. Itthon mivel keresne ennyit, ekkora kezdőfizetés? Semmivel.

Én annak idején egy szakot jelöltem meg, egy helyen (Nappali állami-levelező á.-nappali fizetős). Lehet tudni, hogy hány pontod lesz, és mennyi a felvételi pontszám. Nem igazán érhet meglepetés.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 21:59

rashidm írta: Az emberek teljesítményéhez szokták. Ha sokan jókat írnak, akkor magasabb lesz a ponthatár. De ez attól is függ, hogy mennyien jelentkeztek az adott szakra.
Köszi szépen. :)
Akkor marad tovább a parázás :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 13., hétfő 21:58

Realista24 írta:
érdemes realistának lenni.
VÉGRE, BEVALLOTTAD!!!!
:lol: nem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 13., hétfő 21:55

Ferencváros írta:De nem tudom, hogy most a tavalyihoz viszonyítják-e a pontokat, vagy pedig az emberek teljesítményéhez.
Az emberek teljesítményéhez szokták. Ha sokan jókat írnak, akkor magasabb lesz a ponthatár. De ez attól is függ, hogy mennyien jelentkeztek az adott szakra.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 21:52

sebydani írta: Az legjobb tudásom szerint ott már nem változtat, amiatt nem csúszhatsz le fizetős helyről mert az államis volt elől. A ponthatároknál meg a jelentkezők mennyisége (ha jól tudom), és a szak korábbi ponthatárai is meghatározóak, a korábbi tendenciákból jól lehet következtetni nagyjából mennyi pont lesz elég. Bár még nyár közepéig kitalálhatnak valamit az okosok ott magas pozíciókban :mrgreen:
Köszi a segítséget, akkor elméletileg 280-290 között lesz. :) Akkor remélem már 318al felvesznek :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 13., hétfő 21:49

Ferencváros írta:Tehát gondolkozok, hogy majd ha lehet, előrébb tolom a fizetőset első helyre, mert államival úgysem nagyon számolok, bár nem tudom így mennyivel lenne nagyobb esélyem.

Szerk.: És pontosan mi alapján húzzák meg a ponthatárt? :)
Az legjobb tudásom szerint ott már nem változtat, amiatt nem csúszhatsz le fizetős helyről mert az államis volt elől. A ponthatároknál meg a jelentkezők mennyisége (ha jól tudom), és a szak korábbi ponthatárai is meghatározóak, a korábbi tendenciákból jól lehet következtetni nagyjából mennyi pont lesz elég. Bár még nyár közepéig kitalálhatnak valamit az okosok ott magas pozíciókban :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 21:46

Realista24 írta:
érdemes realistának lenni.
VÉGRE, BEVALLOTTAD!!!!
Karim instagram megosztás, csinos társaság a stadionban, nagy piros X lehetősége néhány embernél...nem tagadom :lol:

(Tudtam hogy lecsapod te szemét, majdnem oda is írtam... :lol: )
Nem illik.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 13., hétfő 21:45

ziro4vr írta:Nagyjából azért be tudod lőni kb mennyi pontod lehet majd, meg mennyi kell majd az egyes helyekre, érdemes realistának lenni.

Ugyebár inkább fizetőssel számolok, ott pedig általában alapponthatár körül szokott mozogni. Tehát most is remélhetőleg 290 körül várható.

Számításaim szerint pedig nekem 320-360 között lesz.
De nem tudom, hogy most a tavalyihoz viszonyítják-e a pontokat, vagy pedig az emberek teljesítményéhez.

Vissza: