Helyesen a linkekalexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... ztar,78643 Közbeléphetnének Wengerék...És egy kis Sturridge:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,ango ... asat,78647

Közbeléphetnének Wengerék...

És egy kis Sturridge

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 31., péntek 10:42
Helyesen a linkekalexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... ztar,78643 Közbeléphetnének Wengerék...És egy kis Sturridge:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,ango ... asat,78647
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 31., péntek 10:39
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 31., péntek 1:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 30., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 30., csütörtök 14:28
Tavaly igazi vezéregyéniség volt.Idén már nem.Eddig legalább is.azért azt a testet annyit cipelni x meccsen át Angliában.. persze ettől még kumma jó, csak kellenek köré már emberek, nem tud annyi mindent megoldani egyedül
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 30., csütörtök 14:15
azért azt a testet annyit cipelni x meccsen át Angliában.. persze ettől még kumma jó, csak kellenek köré már emberek, nem tud annyi mindent megoldani egyedülmorientes írta:Ezt nagyon adom.Tavaly is már védekezésben sem volt a régi,de támadásba,a góljaival,labdáival,szabadrúgásaival ezt kompenzálta...de idén a támadó játéka is halvány...Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 30., csütörtök 12:48
Ezt nagyon adom.Tavaly is már védekezésben sem volt a régi,de támadásba,a góljaival,labdáival,szabadrúgásaival ezt kompenzálta...de idén a támadó játéka is halvány...Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. október 30., csütörtök 12:28
Silva játékát én még mindig bőven jónak mondanám. Jól szervez, teszi veszi a zsugát, Özilnél(tudom, nem szint de na) bőven jobb játékos. Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán, eredményességén. Nasrit én soha nem tartottam kiemelkedő játékosnak.Kerlon írta:Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
Tippre: 10 év múlva nem nagyon fog szóba kerülni senkinél.alexoxladjackoxi írta: őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 30., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 10:34
Utána jobb idénye volt és még kupát is nyert. Nem csak egy szimpatikus csapat, szimpatikus játékosa volt.alexoxladjackoxi írta:Érdekes, mert nekik pont, hogy most kéne a csúcson lenni... Silvának lehetnek bőven jó szezonjai szerintem, viszont Nasrinak a hozzáállásával is vannak problémák, őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben. Sokkal több volt/van benne. Bár ettől függetlenül csukott szemmel is többet tud Millnernél és helye lenne ebben a City kezdőjében. 2010-2011-es szezonban nagyon jól tolta, csak hát utána inkább elment pénzt keresni, mint, hogy azzal foglalkozott volna, amivel kellett volna.Kerlon írta:Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 30., csütörtök 10:21
Érdekes, mert nekik pont, hogy most kéne a csúcson lenni... Silvának lehetnek bőven jó szezonjai szerintem, viszont Nasrinak a hozzáállásával is vannak problémák, őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben. Sokkal több volt/van benne. Bár ettől függetlenül csukott szemmel is többet tud Millnernél és helye lenne ebben a City kezdőjében. 2010-2011-es szezonban nagyon jól tolta, csak hát utána inkább elment pénzt keresni, mint, hogy azzal foglalkozott volna, amivel kellett volna.Kerlon írta:Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 30., csütörtök 9:50
Kizártnak tartom. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kitölti az Öreg 2017-ig szóló szerződését. Én utána közülük választanék utódot: Klopp, Roberto Martinez, Rudi Garcia, Frank de Boer, Ronald Koeman. De ha tapasztalatlan edzőt akarunk akkor meg egyértelműen Bergkampot mondanám.Realista24 írta:Az megvan, hogy Carlo jobb keze, Clement jövőre átveszi az Arsenalt? (elvileg)
Pedig egyértelműen jól indult a chilei karrierje Manchesterben. Látványos foci, bajnkoi cím, ligakupa... Én még várnék vele.nmate írta:BL-ben flop a csapat, PL-ben tavaly csak annak köszönhetően nyertek, hogy a Pool meg a Chelsea elbalfaszkodták. Nagyon érik ott az edző csere, Pelle nem tud tovább fejlődni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 8:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 30., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 30., csütörtök 8:15
Ha ismet kiesnek a BL-bol es a bajnoksagban is elkezdenek pontokat vesziteni, siman elkepzelheto hogy menesztik.BBeno írta:Hat persze. Tavaly duplazott de mar telen elkoszonnek tole csak mert nem jott ossze par meccs.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 30., csütörtök 8:11
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 30., csütörtök 2:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 29., szerda 23:58
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 29., szerda 23:53
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem