Mindenkinek más. Van, aki jobban szereti a kerámiát, de van aki a teflont. A kerámiára is ugyanúgy vigyázni kell, mint a teflonosra. Minél vastagabb, annál jobb.Norbii írta:teflont? Kerámiával nem járnék jobban?

OFF
Re: OFF
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát általában sültkrumplit, hozzászoktam dobni a zöldségeket, sonkát, meg rá a tojást,/rántottát/csirkemell/comb..meg hasonlók. meg kb mindent amihez serpenyő kell, és ami pont jön. ill általában 2 főre szoktam.
teflont? Kerámiával nem járnék jobban?
teflont? Kerámiával nem járnék jobban?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor másik kérdés, hogy mit szeretnél benne csinálni? Hány személyre, stb.nah, hát nem tudom a méreteket,ezértraktam képet..gondolom 28 centi idk. noobvagyok, mióta anyám nem él velünk nekem kell okoskodnom a konyhában.
cart jól írja. Normális vastagság, ha lehet teflon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a lényeg, hogy normális anyagvastagságú legyen. Tehát nem ilyen fél centis lemez valami, az nem túl jó.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem tefalt akarok, csak a méretére utaltam ezzel a képpel. az ilyen márkákat pedig kerülném.
tudom hogy mire gondoltál, csak hát ott inkább élelmiszert vennék mintsem valami eszközt, na de azért ma suli után benézek.
nah, hát nem tudom a méreteket,ezértraktam képet..gondolom 28 centi idk. noobvagyok, mióta anyám nem él velünk nekem kell okoskodnom a konyhában.
tudom hogy mire gondoltál, csak hát ott inkább élelmiszert vennék mintsem valami eszközt, na de azért ma suli után benézek.
nah, hát nem tudom a méreteket,ezértraktam képet..gondolom 28 centi idk. noobvagyok, mióta anyám nem él velünk nekem kell okoskodnom a konyhában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbii 2015. április 29., szerda 18:01-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem Tesco serpenyot irtam hanem hogy ott nagy a választékNorbii írta:nos hát, legalább ilyen nagyságú legyen: http://www.marketworld.hu/files/images/D0780252.jpg mert jó nagy adagokat szoktam csinálni. Van 3 teflonos serpenyőnk, ami már rongyá kopott, és még finoman fogalmaztam, ma csináltam sült krumplit és a negyede ráégett/tapadt.;d
ja hát tesco termékekben azért ennyire nem biznék.

Es beraksz egy kepet centi helyett. Aucs
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó, de a Tescoban is rengeteg Tefal serpenyő van.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Norbii
nos hát, legalább ilyen nagyságú legyen: http://www.marketworld.hu/files/images/D0780252.jpg mert jó nagy adagokat szoktam csinálni. Van 3 teflonos serpenyőnk, ami már rongyá kopott, és még finoman fogalmaztam, ma csináltam sült krumplit és a negyede ráégett/tapadt.;d
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk ez igy keves info, mert az átmérő erősen befolyasolo ár tényező, na meg magas falu vagy nem, stb. Egyebkent a Tescóban szeles választék van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
Uhm, nem tudom van e köztetek főző mester de milyen serpenyőt érdemes venni? knnyen tisztitható legyen és ne tapadjon reá semmi. max 7eig.D
Huhh, haverom egyszer hozott Hollandiából Grolsch Canont, azt hiszem 11,5%-os, hát lehetett is érezni rajta.h3x0r írta:nalam a Grolsch

- h3x0r
Vegre ismeros markak. :Đ Mondjuk a Neumarktot meg a Bergenbiert hianyolom a listadrol.messideco írta:Nálam sorrend, főleg romániai (helyi, csíkszeredai) sörök vannak terítéken: Ciuc, Hargita, Bucegi.

Ha beulunk valahova, altalaban en is Ciuc-ot szoktam inni, otthoni "hasznalatra" meg marad a Timisoreana vagy a Bucegi. Esetleg Tuborg vagy Becks is johet. Mondjuk az abszolut kedvenc nalam a Grolsch, BL meccseken meg a Heineken.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Olcsó kategóriában a Kőbambi megy egy ideje. A Borsodi valamit nagyon eltolt. A jobbfélékből Beck's (csak import, a hazainak az első szériája pazar volt, de utána...), Pilsner Urquell, Staropramen, Gösser, Tuborg, a Radeberger is fasza. Az ilyen gyümölcsös, híg szutykokat messziről kerülöm.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mégpedig üveges!Nálam sorrend, főleg romániai (helyi, csíkszeredai) sörök vannak terítéken: Ciuc, Hargita, Bucegi.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Fos mocsok, de legalább olcsó.Ferencváros írta:Nálam egy ideje a Löwenbrau a kedvenc.
Nálam sorrend, főleg romániai (helyi, csíkszeredai) sörök vannak terítéken: Ciuc, Hargita, Bucegi. Tovább gyakorlatilag mindegy, ha lehet maradok ennél a három márkánál

"And my heart will leave you never."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Csak a belga!
Na jó, nem csak, de haver kint lakott pár évig, aztán amikor kimentünk hozzá egy hétvégére, reggelire is sört ittunk, mindig más milyet. 100 félét legalább kipróbáltunk, és nagyon faszák vannak köztük. Persze erősen élesztős íze van a legtöbbnek, de nagyon rá lehet pörögni.
Hétvégén meg Brno, megnézzük mit tudnak a csehek.

Hétvégén meg Brno, megnézzük mit tudnak a csehek.
Miiiiiiiiiiiiiiii?Amúgy a búza sörök a legjobbak, HB búza, Edelweiss, Hoegaarden. Valahol a Schönherz koli környékén csapolnak 500-ért Hoegaardent.