OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 1., péntek 22:37

durrrr írta:Az egyik lány ismerősömmel kialakult egy kis vita arról, hogy a férfi vagy a nő volt előbb a földön. Valamint arról, hogy a férfi semmivel sem felsőbbrendű, mint a nő. Érdekelne a ti véleményetek is erről a témáról, ti hogyan vélekedtek?
miva? :lol:
fejtsd ki előbb a véleményed, mer eskü nem értem mi alapján lett volna előbb az egyik
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 1., péntek 22:30

Biológia órán merre jártál? :lol:

durrrr

HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. május 1., péntek 22:27

Az egyik lány ismerősömmel kialakult egy kis vita arról, hogy a férfi vagy a nő volt előbb a földön. Valamint arról, hogy a férfi semmivel sem felsőbbrendű, mint a nő. Érdekelne a ti véleményetek is erről a témáról, ti hogyan vélekedtek?

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 1., péntek 22:10

R.M.C.F írta:KB 10-15 éve volt nálunk a nagy IQ teszt,az valóban az volt,a TV adta......1.5 órás móka volt....a különbség? Egy összefüggésre nem 2 perc állt rendelkezésre,hanem 10-20-30 mp. Az IQ teszt.
Én megcsináltam nagyon jó eredménnyel,de mindenki ezt mondja magáról......:) Ma már nem tudnám,25-28 éves korig lehet maxot hozni,utána már esik a teljesítmény....
Ugyan úgy a Mensa csinálta azt anno ami a TV-ben ment. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 1., péntek 22:00

KB 10-15 éve volt nálunk a nagy IQ teszt,az valóban az volt,a TV adta......1.5 órás móka volt....a különbség? Egy összefüggésre nem 2 perc állt rendelkezésre,hanem 10-20-30 mp. Az IQ teszt.
Én megcsináltam nagyon jó eredménnyel,de mindenki ezt mondja magáról......:) Ma már nem tudnám,25-28 éves korig lehet maxot hozni,utána már esik a teljesítmény....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 1., péntek 21:40

Anyaka írta:Gyors, és pontos egy mondatban elég meredek kijelentés nem gondolod?
Saját magukat reklámozzák, persze, hogy nem céltalan ez az egész, hátha kedvet kap még több ember, és elmegy hozzájuk tesztet írni, ott meg meglepődik, mert más eredményt kap. Általában sokkal rosszabbat.
Pontosságról annyit, hogy kétszer kitöltöttem egymás után, elvileg különböző kérdések voltak, mégis másodjára már 15 ponttal többet kaptam, az elég nagy szórás. Főleg 120 felett. Ezt is be lehet gyakorolni, mint sok mást.

Amúgy van egy másik teszt is ugyanitt, az kicsit hosszabb, na ott már többféle feladat is van. Azt is próbáld ki, az fél órás, és nincs két perc gondolkodási idő egy kérdésre. 15-30 másodperc/kérdés reálisabb, mert 120s alatt azt is kitalálja az ember, amit nem tud, a való életben sem ekkora a reakció idő bizonyos problémákra, amit adott esetben elé állítanak, és le kell reagálni, hiszen az iq is a problémamegoldó képességet jelentené a valóságban. Szóval azt inkább ajánlanám, mint ezt a rövidített változatot.
De egyetértek. Pont erre voltam kíváncsi. Nekem nem mérhető jött ki, azaz 125 felett, amit erősen kétlek hogy felette lenne.
Engem hidegen hagy hogy mennyi, csak pont arra lettem volna kíváncsi, mennyire propaganda az egész. De ezek szerint nagyon. :)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 1., péntek 19:40

121 lett(91%-nál magasabb) Le is fárasztott most :D

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 1., péntek 18:21

Gyors, és pontos egy mondatban elég meredek kijelentés nem gondolod?
Saját magukat reklámozzák, persze, hogy nem céltalan ez az egész, hátha kedvet kap még több ember, és elmegy hozzájuk tesztet írni, ott meg meglepődik, mert más eredményt kap. Általában sokkal rosszabbat.
Pontosságról annyit, hogy kétszer kitöltöttem egymás után, elvileg különböző kérdések voltak, mégis másodjára már 15 ponttal többet kaptam, az elég nagy szórás. Főleg 120 felett. Ezt is be lehet gyakorolni, mint sok mást.

Amúgy van egy másik teszt is ugyanitt, az kicsit hosszabb, na ott már többféle feladat is van. Azt is próbáld ki, az fél órás, és nincs két perc gondolkodási idő egy kérdésre. 15-30 másodperc/kérdés reálisabb, mert 120s alatt azt is kitalálja az ember, amit nem tud, a való életben sem ekkora a reakció idő bizonyos problémákra, amit adott esetben elé állítanak, és le kell reagálni, hiszen az iq is a problémamegoldó képességet jelentené a valóságban. Szóval azt inkább ajánlanám, mint ezt a rövidített változatot.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 1., péntek 17:15

Anyaka írta:
sentry írta:Mensa közzértett egy ingyenes IQ-tesztet

Valakinek nincs kedve kitölteni?
Szívesen fogadnám privátban az eredményt, aki vállalja, mert a sajátomat nem akarom elhinni.
Mármint hogy ilyen magas :lol: Pedig ez a világon a legelismertebb szervezet, ami intelligenciát mér. :mrgreen:
Szóval csak érdekel statisztikailag, hogy ez most mennyire reális, vagy mennyire reklámfogás. :)
Nem túl nehéz intelligencia teszt ez. Sőt ez nem is igazán az, csak egy része annak. Egyszerűen csak meg kell keresni az összefüggéseket a képek között, hogy merre forog, mi mit vált, esetleg egybeilleszti e. Ha rendes tesztet akarsz meg kell írni a mensanal.
Nézd. Leírtam, hogy csak statisztikai szempontból érdekel az egész. Erre leírod, hogy mi ez, és hogy kell megoldani. :lol:
De idézek a Mensatól "Célunk az volt, hogy egy mindenki számára elérhető, ingyenes, pontos és gyors mérést lehetővé tevő IQ-tesztet hozzunk létre."

Amúgy meg lesz_rom a sajátom, és más IQ pontszámát is, csak szimplán azért érdekelt, hogy emögött valamifajta propaganda van, vagy sem. Ennyi az egész.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 1., péntek 16:05

Szívesen fogadnám privátban az eredményt, aki vállalja, mert a sajátomat nem akarom elhinni.
Mármint hogy ilyen magas :lol: Pedig ez a világon a legelismertebb szervezet, ami intelligenciát mér. :mrgreen:
Szóval csak érdekel statisztikailag, hogy ez most mennyire reális, vagy mennyire reklámfogás. :)
Nem túl nehéz intelligencia teszt ez. Sőt ez nem is igazán az, csak egy része annak. Egyszerűen csak meg kell keresni az összefüggéseket a képek között, hogy merre forog, mi mit vált, esetleg egybeilleszti e. Ha rendes tesztet akarsz meg kell írni a mensanal.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: volt » 2015. május 1., péntek 15:50

Nekem 112 jött ki. Magasabb, mint az emberek 78 százalékának. :Đ

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. május 1., péntek 15:23

Valaki tudna segíteni,hogy PowerPoint-ban hogyan tudok képfeliratot készíteni?

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 1., péntek 15:06

Mensa közzértett egy ingyenes IQ-tesztet

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 30., csütörtök 17:41

szval nem erre választottak ki...46-nak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2015. április 30., csütörtök 17:38

srácok, van olyan köztetek aki otthon van a labview használatában? egy egyszerűnek (tűnő...) játék megvalósításához kéne segítség. :)
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. április 30., csütörtök 0:34

Ha van itt valaki aki jaratos a HTML, CSS illetve JavaScriptben legyszi kuldjegy pu-t . Lenne par kerdesem.

durrrr

HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 29., szerda 21:53

Realista24 írta:
durrrr írta:Help!

Hol lesz fent a leghamarabb a meccsünk? Sajnos nem tudtam megnézni, de minél előbb megszeretném.
viewtopic.php?f=9&t=50&p=471697#p471697
Ezer köszönet. :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 21:52

durrrr írta:Help!

Hol lesz fent a leghamarabb a meccsünk? Sajnos nem tudtam megnézni, de minél előbb megszeretném.
viewtopic.php?f=9&t=50&p=471697#p471697
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

durrrr

HozzászólásSzerző: durrrr » 2015. április 29., szerda 21:51

Help!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 29., szerda 18:11

Norbii írta:hát általában sültkrumplit, hozzászoktam dobni a zöldségeket, sonkát, meg rá a tojást,/rántottát/csirkemell/comb..meg hasonlók. meg kb mindent amihez serpenyő kell, és ami pont jön. ill általában 2 főre szoktam.

teflont? Kerámiával nem járnék jobban?
Az is jó, de én valamiért a teflont jobban szeretem.
http://tesco.hu/akcios-termekek/lakasfe ... t-serpenyo
Nekem mind a háromféle van, mind a hármat imádom. Nem Tefalok valami tarrington house.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: