Óóó én ezek után inkább nem mennék felétek, gyanús a dolog...peti_madrid írta: Még egyiket sem döngettem meg, mielőtt még jönnél, ziro
OFF
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: OFF
BizonyámZsombor írta:És legalább jól néznek ki?
ne kíméljetek :Đ :Đ
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ezaz, hogy ő meg mondta, hogy ő másét nem mossa el...A másik szobatársam ő meg évfolyamtársam volt, és vele meg lehet beszélni hogy elmosom én azt ő meg ezt... nah mind1 én elengedtem ezt a témát már.peti_madrid írta:A sztorihoz: én 2 csajjal lakok együtt itt Szegeden, meg egy sráccal, de köztünk sose volt vita a mosogatás. Volt, hogy ott volt hagyva a csetres, de ha szólt valaki valakinek, az elmosogatott. Vagy max odébbraktuk, esetlegesen elmostuk a másét.
A csetres pedig a mosdatlan edényt jelenti. Nálunk így hívják.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Szerintem csetreszt akart írni ami a kacat ősmagyar megfelelője. :ĐGéci írta:Mi az a csetres?
Som i Serem!
6oat
6oat
És legalább jól néznek ki?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Te többnyire minden olyan témát, amiben van vmi nőstény, erre vezetsz le :Đziro4vr írta: Én is laktam anno albiban csajjal, aki nem a barátnőm volt. Nos, nem tartott sokáig. Ha már azzal bünteted magad, hogy egy nősténnyel osztasz meg egy kecót, legalább húzhasd meg. Az a minimum ami jár.
A sztorihoz: én 2 csajjal lakok együtt itt Szegeden, meg egy sráccal, de köztünk sose volt vita a mosogatás. Volt, hogy ott volt hagyva a csetres, de ha szólt valaki valakinek, az elmosogatott. Vagy max odébbraktuk, esetlegesen elmostuk a másét.
Még egyiket sem döngettem meg, mielőtt még jönnél, ziro
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is laktam anno albiban csajjal, aki nem a barátnőm volt. Nos, nem tartott sokáig. Ha már azzal bünteted magad, hogy egy nősténnyel osztasz meg egy kecót, legalább húzhasd meg. Az a minimum ami jár.rashidm írta:10-ből egy 7-es mondjuk. Csak a baj az, hogy úgy tűnik hogy ő 10-esnek gondolja magát, illetve ő azt hiszi hogy ő megcsinálhatja, más meg nem (mint most, én elmosogattam amit használtam, ő "mily meglepő módon" ott van a konyhapulton...Zsombor írta:Legalább jól néz ki?).
Nem illik.
-
rashidm
10-ből egy 7-es mondjuk. Csak a baj az, hogy úgy tűnik hogy ő 10-esnek gondolja magát, illetve ő azt hiszi hogy ő megcsinálhatja, más meg nem (mint most, én elmosogattam amit használtam, ő "mily meglepő módon" ott van a konyhapulton...Zsombor írta:Legalább jól néz ki?
Legalább jól néz ki?
-
rashidm
Csak szerintem nagyon szánalmas ez a történet?
Az egész előző héten kezdődött. Előző hétvégén sütöttem főztem és hagytam egy nagy rumlit a konyhában...aztán én úgy szoktam hogy berakom a mosogatóba és majd elmosom, nem hagyom ott a cuccokat 1-2 hétig...aztán jött a lakótársam
hát hogy: "ez mi? miért nem mosogatom el? ez is itt van 3 hete, az is, stb." (amikre mondta h 3 hete, egyiket se én hagytam ott...). Mert lemegyek vidékre dolgozni a dél-balatoni projektre, aztán maximum vasárnap este mindent elmosok, amit én összehoztam(hogy ne maradjon ott hétköznap a csetres). Aztán mondtam neki hogy ne haragudjon de fáradt vagyok meg másnapos, majd vasárnap megcsinálom...aztán mondta tovább, hogy mekkora gyökér meg csicska vagyok meg hogy ő nem fogja elmosogatni az én csetresemet... Én mondtam neki, hogy senki se mondta, hogy neki kell, csak nem akarom azonnal mert fáradt vagyok. De ő csak nem hagyta abba, mondja mondja...aztán mondom neki: hát te hülye vagy. Aztán emiatt megharagudott vagy nem tudom, azóta nem is beszéltem vele. Én dolgoztam balcsin, ezen a hétvégén egész nap bent volt a szobájában, ki se jött, max wc-re. Ma jött át a másik lakótársam szobájába mert kell a lakótársam laptop töltője, ott nézte a sorozatát, a trónok harcát...Kérdeztem tőle (szimpla, egyszerű kérdés): hányadik részt nézi? Erre ő, először meg se akarta hallani, aztán kérdezem: Betty, melyik részt nézed? És most jön a lényege
Szólt a másik lakótársamnak hogy mondja meg nekem hogy 3. évad 5. rész
Csak szerintem dedó meg kibaszott szánalmas ez a viselkedés?? :Đ
Bocs, hosszú lett, csak már le kellett írnom.
Az egész előző héten kezdődött. Előző hétvégén sütöttem főztem és hagytam egy nagy rumlit a konyhában...aztán én úgy szoktam hogy berakom a mosogatóba és majd elmosom, nem hagyom ott a cuccokat 1-2 hétig...aztán jött a lakótársam
hát hogy: "ez mi? miért nem mosogatom el? ez is itt van 3 hete, az is, stb." (amikre mondta h 3 hete, egyiket se én hagytam ott...). Mert lemegyek vidékre dolgozni a dél-balatoni projektre, aztán maximum vasárnap este mindent elmosok, amit én összehoztam(hogy ne maradjon ott hétköznap a csetres). Aztán mondtam neki hogy ne haragudjon de fáradt vagyok meg másnapos, majd vasárnap megcsinálom...aztán mondta tovább, hogy mekkora gyökér meg csicska vagyok meg hogy ő nem fogja elmosogatni az én csetresemet... Én mondtam neki, hogy senki se mondta, hogy neki kell, csak nem akarom azonnal mert fáradt vagyok. De ő csak nem hagyta abba, mondja mondja...aztán mondom neki: hát te hülye vagy. Aztán emiatt megharagudott vagy nem tudom, azóta nem is beszéltem vele. Én dolgoztam balcsin, ezen a hétvégén egész nap bent volt a szobájában, ki se jött, max wc-re. Ma jött át a másik lakótársam szobájába mert kell a lakótársam laptop töltője, ott nézte a sorozatát, a trónok harcát...Kérdeztem tőle (szimpla, egyszerű kérdés): hányadik részt nézi? Erre ő, először meg se akarta hallani, aztán kérdezem: Betty, melyik részt nézed? És most jön a lényege
Szólt a másik lakótársamnak hogy mondja meg nekem hogy 3. évad 5. rész
Csak szerintem dedó meg kibaszott szánalmas ez a viselkedés?? :Đ
Bocs, hosszú lett, csak már le kellett írnom.
Előbb fogok CNC géppel fellépéseket tartani a Carnegie Hallban, minthogy egyetértsek vele akármiben.ziro4vr írta:Aztán hamesszel kézenfogva belesétáltok a fénybe, mint Jack a lostban.
Még 2 hét, aztán húzóra lenyomom az egészet.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mekkora egy aljas vagy teZsombor írta:Nem köcsögségből, de én nem is emlékeztem rád.Andrew Dawn írta:Tisztelt fórumozók!
Úgy érzem eddig tartott az én itteni karrierem. Olvasni fogom még az oldalt, viszont írni egy jó darabig nem. Aki eddig elolvasott, annak köszönöm, majd ha megritkul a barcás közösségem, lehet visszatérek. Elvileg azért regeltem ide, hogy egy idő után elbeszélgethessek pl. RMFC-vel, mert nagyon érdekel a véleménye, viszont a sok új miatt úgy gondolom, nem leszek egy közülük, és inkább takaréklángon égek tovább egy darabig. Ha jövőre nem nyerünk semmit, jövök visszaAzért minden jót.
Gothamet indítsd inkább be :Đ
Nem illik.
-
Andrew Dawn
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
15 hszbe nem is fér bele sokZsombor írta:Nem köcsögségből, de én nem is emlékeztem rád.Andrew Dawn írta:Tisztelt fórumozók!
Úgy érzem eddig tartott az én itteni karrierem. Olvasni fogom még az oldalt, viszont írni egy jó darabig nem. Aki eddig elolvasott, annak köszönöm, majd ha megritkul a barcás közösségem, lehet visszatérek. Elvileg azért regeltem ide, hogy egy idő után elbeszélgethessek pl. RMFC-vel, mert nagyon érdekel a véleménye, viszont a sok új miatt úgy gondolom, nem leszek egy közülük, és inkább takaréklángon égek tovább egy darabig. Ha jövőre nem nyerünk semmit, jövök visszaAzért minden jót.
Tudatosan El Classico előtt regeltem, hogy aztán ne legyek ledivatozva
Valamint igyekeztem nem meccs után írni,mikor forrnak az indulatok
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
Nem köcsögségből, de én nem is emlékeztem rád.Andrew Dawn írta:Tisztelt fórumozók!
Úgy érzem eddig tartott az én itteni karrierem. Olvasni fogom még az oldalt, viszont írni egy jó darabig nem. Aki eddig elolvasott, annak köszönöm, majd ha megritkul a barcás közösségem, lehet visszatérek. Elvileg azért regeltem ide, hogy egy idő után elbeszélgethessek pl. RMFC-vel, mert nagyon érdekel a véleménye, viszont a sok új miatt úgy gondolom, nem leszek egy közülük, és inkább takaréklángon égek tovább egy darabig. Ha jövőre nem nyerünk semmit, jövök vissza
-
Andrew Dawn
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tisztelt fórumozók!
Úgy érzem eddig tartott az én itteni karrierem. Olvasni fogom még az oldalt, viszont írni egy jó darabig nem. Aki eddig elolvasott, annak köszönöm, majd ha megritkul a barcás közösségem, lehet visszatérek. Elvileg azért regeltem ide, hogy egy idő után elbeszélgethessek pl. RMFC-vel, mert nagyon érdekel a véleménye, viszont a sok új miatt úgy gondolom, nem leszek egy közülük, és inkább takaréklángon égek tovább egy darabig. Ha jövőre nem nyerünk semmit, jövök vissza
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510