Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
http://www.oddsshark.com/nba/odds
Indi +1,5 körül lesz.
Washingtonra pattanok, max 1 playt húzok még be, szép lassan vissza kell jönnöm a tegnapi kemény bukás után.
Indi +1,5 körül lesz.
Washingtonra pattanok, max 1 playt húzok még be, szép lassan vissza kell jönnöm a tegnapi kemény bukás után.
Bnőt, házat, kutyát, családi almafát a spanyol -2.5-re most.
Azért, ne, de óriási.

Azért, ne, de óriási.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Végeredményben plusz 6 unit. A gyűjtő 4/5 lett, Leonardtól tartottam, vitte is a Spurs, hülyeség volt, na mindegy.
Ma:
-Wizards -4.5, nem hiszem el, hogy még egyszer ennyire gyatrán játsszon a Wizards plusz ennyire jól a Nets, a letdown várható volt a Wiztől, most nem.
-Hotlanta -2.5, ismét:streak ellen nem megyünk, ez pedig már-már hihetetlen, hogy nem csak SU, hanem ATS is 11 zsinórban. Igazából félek a letdown-tól most, mert a csillagokat ledobták tegnap, nagyon készülhettek a Raptors-ra, kérdés mennyire pörögnek fel ma ezek után. A Chicago nincs mit szépíteni:szar otthon, inkozisztens, Noah ismét Q, bár Rose megtalálta a fonalat. A Bulls még arról is ismeretes, hogy minden észérv ellenére elkapja és megszakítja a győzelmi sorozatokat, és igazából majdnem minden emellett is szól.
Nagyon klasszikus letdown-dog win-nek néz ki ez, csak egy a probléma:ez az Atlanta nem klasszikus csapat. Ha Noah játszik, akkor talán, de csak talán buy-outolok, de ha bukok velük, ám legyen, még mindig pozitív hozam rájuk tenni.
Mindkét tétre csak egy-egy unit, nem olyan biztosak, mint pl. a tegnapi. Illetve még lehet, hogy lesz az Indiana mára, spreadtől és a Hornets sérültektől függ, minden más meccs nagy passz.
Ma:
-Wizards -4.5, nem hiszem el, hogy még egyszer ennyire gyatrán játsszon a Wizards plusz ennyire jól a Nets, a letdown várható volt a Wiztől, most nem.
-Hotlanta -2.5, ismét:streak ellen nem megyünk, ez pedig már-már hihetetlen, hogy nem csak SU, hanem ATS is 11 zsinórban. Igazából félek a letdown-tól most, mert a csillagokat ledobták tegnap, nagyon készülhettek a Raptors-ra, kérdés mennyire pörögnek fel ma ezek után. A Chicago nincs mit szépíteni:szar otthon, inkozisztens, Noah ismét Q, bár Rose megtalálta a fonalat. A Bulls még arról is ismeretes, hogy minden észérv ellenére elkapja és megszakítja a győzelmi sorozatokat, és igazából majdnem minden emellett is szól.
Nagyon klasszikus letdown-dog win-nek néz ki ez, csak egy a probléma:ez az Atlanta nem klasszikus csapat. Ha Noah játszik, akkor talán, de csak talán buy-outolok, de ha bukok velük, ám legyen, még mindig pozitív hozam rájuk tenni.
Mindkét tétre csak egy-egy unit, nem olyan biztosak, mint pl. a tegnapi. Illetve még lehet, hogy lesz az Indiana mára, spreadtől és a Hornets sérültektől függ, minden más meccs nagy passz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Warriors ML @ 2.25 2 unit
Wiz -4.5 @ 1.9 1 unit
Wiz -4.5 @ 1.9 1 unit
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
BKN Nets -6.5
ATL Hawks -11.5
MEM Grizzlies -7.5
CHI Bulls -1.5
Élőben ment egy ilyen, ez jött is.
DET Pistons +1.0
CHI Bulls -5.0
DAL Mavericks -8.5
Itt meg a Dallas ment el. Végén a Dallas kihagyta mind a két büntetőjét, utána meg pár másodperccel a vége előtt Denver 3 pontost dobott. 1 ponton múlott.
ATL Hawks -11.5
MEM Grizzlies -7.5
CHI Bulls -1.5
Élőben ment egy ilyen, ez jött is.
DET Pistons +1.0
CHI Bulls -5.0
DAL Mavericks -8.5
Itt meg a Dallas ment el. Végén a Dallas kihagyta mind a két büntetőjét, utána meg pár másodperccel a vége előtt Denver 3 pontost dobott. 1 ponton múlott.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Annyit mondtátok az NBA-s fogadást itt a topikban, hogy kipróbáltam, és 19 fogadásomból 14 jött, elég jó szorzókért, szóval köszi srácok a gondolatot
Mára mondjuk eddig csak focit tettem, a Derby és a Lyon elég szép szorzóval volt, és amennyire utánajártam nincsenek nagy hiányzóik, este meg jöhet ismét az NBA

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Bejött a reverse jinx, 3-2.

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ksiebb összeggel ajánlom az aston villa-pool meccsre az under 2.5 és pool win-t
3.5-4-es odds

- nmate
Ne hisztizzél
Nekem lett ggbb money. Olyan 1-4 mint a picsa.

Nekem lett ggbb money. Olyan 1-4 mint a picsa.
Olyan 0-5 lesz az este, hogy öröm lesz nézni. Beszarás.
- nmate
Ja, hát oda is rakják rendesen ahogy nézem
Timberkutyák Suns under tetszik még, 217 nagyon sok oda szerintem. Wolves 101,5 alatt is jól néz ki.

Timberkutyák Suns under tetszik még, 217 nagyon sok oda szerintem. Wolves 101,5 alatt is jól néz ki.
Kétlem, hogy nem fog nyerni az Atlanta, eddig kétszer kaptak ki a Raptorstól, biztos, hogy nincs ínyükre ez, nekik, a legjobb csapatnak és vissza akarnak vágni. Nem véletlen pihentették a kezdőket a Philly ellen, oké, sokat játszottak, de nekem egyértelműen azt jelezte a dolog, hogy minden idegszálukkal már a Torontóra koncentrálnak.
- nmate
Nekem most bűzlik az a meccs. Öreg Korver pontjait akartam csak megrakni, de 13,5-re rakták a bukik. Player specekben nem találtam ma semmit, egyébként kurva jó dolgokat lehet halászni néha.PEEtör írta:Csak most értem haza, de már napközben ment Hotlanta -1.0 helyett ML naaaaaggyal. Nem gondoltam volna, hogy +1.5-ről ilyen gyorsan lemegy.
Csak most értem haza, de már napközben ment Hotlanta -1.0 helyett ML naaaaaggyal. Nem gondoltam volna, hogy +1.5-ről ilyen gyorsan lemegy.
Meg egy buligyűjtő, 4/5:
OKC +2.5
Atlanta -1.0
Portland +4.5
Miami +3.5
Boston +2.5 1h
Tegnap 3-1, és picit nagyon zabos voltam, mert nem tudtam hovatenni az OKC meccsen azt a nagy line mozgást, amúgy Houston -1.5-öt tettem volna, de passz lett.

Meg egy buligyűjtő, 4/5:
OKC +2.5
Atlanta -1.0
Portland +4.5
Miami +3.5
Boston +2.5 1h
Tegnap 3-1, és picit nagyon zabos voltam, mert nem tudtam hovatenni az OKC meccsen azt a nagy line mozgást, amúgy Houston -1.5-öt tettem volna, de passz lett.

- nmate
Még:
Nuggets 1Q +3 és Bulls 1H -2,5
Nuggets 1Q +3 és Bulls 1H -2,5
- nmate
ORL Magic +5.5 @ 1.86
WIN Jets @ CHI Blackhawks Felett 5.5 @ 2.05
IND Pacers -1.0 @ 1.95
GL skacok.
WIN Jets @ CHI Blackhawks Felett 5.5 @ 2.05
IND Pacers -1.0 @ 1.95
GL skacok.
Macik és a pelikánok mentek még.
Bulls -5
Pistons -1.5
GSW -1.5
Pistons -1.5
GSW -1.5
Mavs -8
Pistons -1,5
Thunder +2,5
Pistons -1,5
Thunder +2,5
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
getafe - real madrid H @ 13.00
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91