Ha jól értelek, akkor vitatod, hogy erős a Bayern támadójátéka. Lelked rajta, én ezt a vitát itt befejeztem, semmi értelmét nem látom.pesta írta: Ez továbbra is csak eredményekből elemzés. Kikeresed a neked kedvező végeredményeket.
Hát például a Chelseanek pont nem volt védekezése. Akkor Lampard volt az edzőjük, vele még az angol alsóházi csapatok is meg tudták szórni a Chelseat. Az a Chelsea akkor komoly edzői problémákkal küszködött.
A Tottenhamet úgy verték meg, hogy amúgy válságban voltak a gyenge Kovaccal a padon, ezt a meccset leszámítva még az eredmények se nagyon jöttek. Utána még edzőt is kellett váltaniuk. Az egy kifutott eredmény volt, bement nekik minden.
A Dortmund pedig tudomásom szerint Bundesliga csapat. És a Dinamo Kijev, mint mérce?
Bundesliga
Re: Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Valami Barca is volt ott.pesta írta:Ez továbbra is csak eredményekből elemzés. Kikeresed a neked kedvező végeredményeket.illgner írta:
Akkor az elmúlt évek tanúsága szerint a Chelsea-nek, Atléticonak,Dortmundnak, Dinamo Kijevnek, Lazionak, Tottanhemnek stb. sincs védekezése, mert mindegyiket megszórták 4-5-6-7 gólokkal. Túl sok az a csapat, amelyik nem tud védekezni, vagy csak brutálisan erős a Bayern támadójátéka.
Hát például a Chelseanek pont nem volt védekezése. Akkor Lampard volt az edzőjük, vele még az angol alsóházi csapatok is meg tudták szórni a Chelseat. Az a Chelsea akkor komoly edzői problémákkal küszködött.
A Tottenhamet úgy verték meg, hogy amúgy válságban voltak a gyenge Kovaccal a padon, ezt a meccset leszámítva még az eredmények se nagyon jöttek. Utána még edzőt is kellett váltaniuk. Az egy kifutott eredmény volt, bement nekik minden.
A Dortmund pedig tudomásom szerint Bundesliga csapat. És a Dinamo Kijev, mint mérce?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez továbbra is csak eredményekből elemzés. Kikeresed a neked kedvező végeredményeket.illgner írta:
Akkor az elmúlt évek tanúsága szerint a Chelsea-nek, Atléticonak,Dortmundnak, Dinamo Kijevnek, Lazionak, Tottanhemnek stb. sincs védekezése, mert mindegyiket megszórták 4-5-6-7 gólokkal. Túl sok az a csapat, amelyik nem tud védekezni, vagy csak brutálisan erős a Bayern támadójátéka.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alapvetően sosem tudtam igazán a németekkel meg a bajorokkal szimpatizálni, a játékosok miatt sem, illetve kifejezetten hajlamosan hisztizni meg sírni egy-egy zakó után. Ugyanakkor a Bayern üzleti modellje (most a lerablást hagyjuk) kifejezetten szimpatikus, addig nyújtózkodnak amíg a takaró ér, jól építenek fel játékosokat, igyekeznek a legjobb németeket maguknál tudni. Ez a mostani csapatuk is eléggé összeállt, bár szerintem a védelem továbbra sem annyira erős. Ellenben a kp és a befejező sor, valamint az edző annál inkább.
A bundesliga egy teljesen nézhető, jó tempójú bajnokság, a minőség azért néha hiányzik, de ott nincs olajpénz, max egy kis red bull, de azt se úgy költik el mint az arabok. Nemzetközi szinten azért a Bayern a tényező, a Dortmund soso, most lehet összeállnak majd Rose alatt. Ettől függetlenül azt látni kell, hogy a spanyol bajnokság iszonyat lassú, fejben is és iramban is, annyi ideje van egy játékosnak döntést hozni, ami a nemzetközi porondon nem adatik meg. Ez egy Modricnak, Benzemanak, Messinek nem probléma, de egy Koke egy Isco stb már megszenvedi, emiatt is vannak bajban.
A bundesliga egy teljesen nézhető, jó tempójú bajnokság, a minőség azért néha hiányzik, de ott nincs olajpénz, max egy kis red bull, de azt se úgy költik el mint az arabok. Nemzetközi szinten azért a Bayern a tényező, a Dortmund soso, most lehet összeállnak majd Rose alatt. Ettől függetlenül azt látni kell, hogy a spanyol bajnokság iszonyat lassú, fejben is és iramban is, annyi ideje van egy játékosnak döntést hozni, ami a nemzetközi porondon nem adatik meg. Ez egy Modricnak, Benzemanak, Messinek nem probléma, de egy Koke egy Isco stb már megszenvedi, emiatt is vannak bajban.
Nem illik.
Akkor az elmúlt évek tanúsága szerint a Chelsea-nek, Atléticonak,Dortmundnak, Dinamo Kijevnek, Lazionak, Tottanhemnek stb. sincs védekezése, mert mindegyiket megszórták 4-5-6-7 gólokkal. Túl sok az a csapat, amelyik nem tud védekezni, vagy csak brutálisan erős a Bayern támadójátéka.pesta írta: Ki írta, hogy minden máshol nem nyílt a játék, nincsen olyan csapat amire ez ne lenne jellemző?
Láttál te például idén Barca meccset? Koemannal a padon pont hasonlóan nincs védekezésük, mint ma a Kusennek.
Ki írta, hogy minden máshol nem nyílt a játék, nincsen olyan csapat amire ez ne lenne jellemző?
Láttál te például idén Barca meccset? Koemannal a padon pont hasonlóan nincs védekezésük, mint ma a Kusennek.
Akkor arra mi a magyarázat, hogy a Bayern a BL-ben is 4-es gólátlagot hoz, ahol állítólag nem "nyílt a játék.... és nem fiatal, feltörekvő, kísérletező, támadószellemű, letámadásalapú játékú edzők" ülnek az ellenfél padjain?pesta írta: Még mindig nem a bajnokság ereje a lényeg, vagy hogy a többi német csapat mire megy a BL-ben.
A német bajnokságban nyílt a játék, sokkal jobban, mint az olasz, spanyol, angol hármasnál. Fiatal, feltörekvő, kísérletező, támadószellemű, letámadásalapú játékú edző ül a csapatok padjain. Sorra tudja a Bayern játszani a sok gólos meccseket.
Így lehet 30 gólokat összerugdosni, teljesen rád épített támadójátékkal.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Pesta nagyon jókat ír amúgy.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Még mindig nem a bajnokság ereje a lényeg, vagy hogy a többi német csapat mire megy a BL-ben.
A német bajnokságban nyílt a játék, sokkal jobban, mint az olasz, spanyol, angol hármasnál. Fiatal, feltörekvő, kísérletező, támadószellemű, letámadásalapú játékú edző ül a csapatok padjain. Sorra tudja a Bayern játszani a sok gólos meccseket.
Alapbol szerintem most egyetlen spanyol csapat sem tudna olyan tamadojatekot villantani hosszabb tavon (ertsd: nem 10-15 percre) ami meglepne a Bayernt. Kalap szar a bajnoksag, mint az olasz pontvadaszat amikor elkezdtem focit nezni 20 eve, otlettelen lelektelen szar, bekkelessel es kontrara valo torekvesekkel, nulla tamado szellemmel. Nem rendezne szerintem a Bayern ekkora darakat, de utcahosszal nyerne a mai LaLigat.
-
Reteti
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Másképp a bajnokságokat nem tudod összehasonlítani csak a bl_en keresztülSwineherd írta:Ez tiszta és igazad is van, de én nem a BL-ről írtam.illgner írta: Az olaszban nyilván esélytelen lenne, amikor a tavaly toronymagasan bajnok Inter egy Sahtar meg Gladbach mögött hullott ki a BL-ben. Most erősen megnevettettél. A Lazionak sem vágtak idegeben egy laza négyest tavaly, arra is rosszul emlékszem. Hát hiába, a tények makacs dolgok.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat en meg pl nem hiszem, hogy az atleti, mint spanyol cimvedo, ne izzadna rendesen a dortmund, leverkusen, lipcse, wolfsburg, gladbach elleni meccseken.
meg van sok pofas kozepcsapat ott is, mint a freiburg, frankfurt, hoffenheim, stb.
102-bol 70-et se gyujtenenek meg ha bajnokok is lehetnenek.
persze mondhatnank, hogy a bl a fokmero, de azert egy ligarendszer teljesen mas.
meg van sok pofas kozepcsapat ott is, mint a freiburg, frankfurt, hoffenheim, stb.
102-bol 70-et se gyujtenenek meg ha bajnokok is lehetnenek.
persze mondhatnank, hogy a bl a fokmero, de azert egy ligarendszer teljesen mas.
Én azt látom, hogy szintekkel erősebb bármelyik olasz csapatnál. De amúgy tényleg csak fantáziálunk ezekről a kérdésekről, mert sosem fognak egy ligában játszani, arra ott van a BL, ahol a különböző bajnokságok megmérettetnek.Swineherd írta:Ez tiszta és igazad is van, de én nem a BL-ről írtam.illgner írta: Az olaszban nyilván esélytelen lenne, amikor a tavaly toronymagasan bajnok Inter egy Sahtar meg Gladbach mögött hullott ki a BL-ben. Most erősen megnevettettél. A Lazionak sem vágtak idegeben egy laza négyest tavaly, arra is rosszul emlékszem. Hát hiába, a tények makacs dolgok.
- Swineherd
Ez tiszta és igazad is van, de én nem a BL-ről írtam.illgner írta: Az olaszban nyilván esélytelen lenne, amikor a tavaly toronymagasan bajnok Inter egy Sahtar meg Gladbach mögött hullott ki a BL-ben. Most erősen megnevettettél. A Lazionak sem vágtak idegeben egy laza négyest tavaly, arra is rosszul emlékszem. Hát hiába, a tények makacs dolgok.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Az olaszban nyilván esélytelen lenne, amikor a tavaly toronymagasan bajnok Inter egy Sahtar meg Gladbach mögött hullott ki a BL-ben. Most erősen megnevettettél. A Lazionak sem vágtak idegeben egy laza négyest az idén, arra is rosszul emlékszem. Hát hiába, a tények makacs dolgok.Swineherd írta: Szerintem meg esélytelen lenne mindkét liga esetében.
A spanyolban a támadójáték miatt, az olaszban meg a védelem miatt.
-
KovaLlos
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
10 éve amikor a Real meg a Barca hozott ilyen számokat a bajnokságban,akkor a Spanyol bajnokság volt így lehurrogva,pedig a BL-ben is szórták a gólokat.Tükörsimán nyernék ezt a Spanyol bajnokságot,én irigylem tőlük ezt a fajta támadófocit.Swineherd írta: A Bayern a spanyol bajnokságot nem dominálná, egy dobogó meglenne azért a Barca gyengélkedése miatt.
Igen, bohócbajnokság, ahogyan a francia is az.
Az, hogy negyedik, ötödik legerősebb liga, az édeskevés ahhoz, hogy fejet hajtson bárki.
- Swineherd
Szerintem meg esélytelen lenne mindkét liga esetében.
Az igaz, hogy nem úgy dominálná, mint a Bundesligát. Itt csak 4-5 ponttal lenne bajnok (szerintem), az olaszban meg max. 8-10 ponttal.
- Swineherd
A Bayern a spanyol bajnokságot nem dominálná, egy dobogó meglenne azért a Barca gyengélkedése miatt.
Az, hogy negyedik, ötödik legerősebb liga, az édeskevés ahhoz, hogy fejet hajtson bárki.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sok mulik a jatekstiluson is, szerintem az olasz nem erosebb liga a nemetnel, de ennyire nem dominalnak le.
megnyernek, siman, de ritkabban szakadna ki a golzsak es osszessegeben szerintem rosszabb merleggel es golarannyal lenne meg az aranyérem.
a spanyolt meg biztosan nem dominalnak igy le, meg ha ok lennenek a top favoritok es gyoztesek is.
de most ezek olyan dolgok, amiket sosem tudunk meg.
megnyernek, siman, de ritkabban szakadna ki a golzsak es osszessegeben szerintem rosszabb merleggel es golarannyal lenne meg az aranyérem.
a spanyolt meg biztosan nem dominalnak igy le, meg ha ok lennenek a top favoritok es gyoztesek is.
de most ezek olyan dolgok, amiket sosem tudunk meg.