Így, az elődöntőknél már én is jobban feszülök, 2 meccsre vagyunk a 15iktőlCS0ki írta: Na, azért kezdek már izgulni.![]()

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 19:02
Így, az elődöntőknél már én is jobban feszülök, 2 meccsre vagyunk a 15iktőlCS0ki írta: Na, azért kezdek már izgulni.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 8., szerda 18:48
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 18:36
Valahogy így.Faust írta:Gondolom, aki meglovi ma elete goljat 30-rol.Anthony írta:Ki az a Pavlovic?![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. május 8., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 8., szerda 17:55
Gondolom, aki meglovi ma elete goljat 30-rol.Anthony írta:Ki az a Pavlovic?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 8., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 8., szerda 17:14
Hmmm elég sok változtatás: DeLigt, Pavlovic, Gnabry a kezdőben. Ez jó vagy rossz nekünk? Ki az a Pavlovic?Pad'em írta: Bayern Munich XI tonight:
Neuer;
Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui;
Pavlovic, Laimer;
Sané, Musiala, Gnabry;
Kane
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 16:59
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 8., szerda 16:42
HozzászólásSzerző: flori » 2024. május 8., szerda 16:35
Én meg pont többet érzek benne, mint anno a két brazilban.BlancoMark írta:En ketszer lattam jatszani, a spanyolok es az angolok ellen. Jott ket gol (az egyik tap-in), de mezonyben nagyon nem voltam elajulva tole. Sok hibas dontes, lassunak tunt minden teren. Viniben es Rodrygoban anno tobbet ereztem sokkal. Nem leszek nepszeru de Yamal is mas szinten van jelenleg.Pad'em írta: Lassúcska? Brutálul robban a kis izomgolyó, kimagasló lövőtechnika, lövőerő, nem lennék meglepve ha rögtön berobbanna és kezdőben is látnánk jövőre jópárszor.
Nyáron le kell rövidítenie a szabiját a Copa után és jönnie előbb edzésbe állni, aztán megmutatnia magát gyorsan. Lehetőleg ne úgy mint Arda.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 16:28
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 16:23
En ketszer lattam jatszani, a spanyolok es az angolok ellen. Jott ket gol (az egyik tap-in), de mezonyben nagyon nem voltam elajulva tole. Sok hibas dontes, lassunak tunt minden teren. Viniben es Rodrygoban anno tobbet ereztem sokkal. Nem leszek nepszeru de Yamal is mas szinten van jelenleg.Pad'em írta: Lassúcska? Brutálul robban a kis izomgolyó, kimagasló lövőtechnika, lövőerő, nem lennék meglepve ha rögtön berobbanna és kezdőben is látnánk jövőre jópárszor.
Nyáron le kell rövidítenie a szabiját a Copa után és jönnie előbb edzésbe állni, aztán megmutatnia magát gyorsan. Lehetőleg ne úgy mint Arda.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 16:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 16:03
Nem olvasol eleg forumot.BlancoMark írta:Meglepo, hogy ezt mondod. Nem hittem volna hogy egy egylabas, lassucska gyerek nalad atmegy az eye testen. De remelem en tevedek.hehetheoriginal írta: hat ahogy nezem az idei teljesitmenyet, akar a felnottvalogatottban, akkor centerbe, a kezdobe![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 15:59
Meglepo, hogy ezt mondod. Nem hittem volna hogy egy egylabas, lassucska gyerek nalad atmegy az eye testen. De remelem en tevedek.hehetheoriginal írta:hat ahogy nezem az idei teljesitmenyet, akar a felnottvalogatottban, akkor centerbe, a kezdobeNem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. május 8., szerda 15:58
Vini néha most is csak azért kerül be vérszegények vagyunk előlBlancoMark írta:Nem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret a kovetkezo evi tamadoszekcioban. Messze nem az a szint mint ami volt mondjuk egy 18-19 eves Neymar es a tamadoink is bombaerosek lesznek. Vini is azert tudott konstant bekerulni anno mert atmeneti idoszakban voltunk es nagyon verszegenyek voltunk elol.hehetheoriginal írta:
ha jön endre meg papi, akkor eleve tulcsordulas lesz tamadoszekcioban, cserebe lehet ugyesen forgatni az 5-6 embert, plusz meg güli ha marad, akkor neki is kene perceket adni tamadoban valahol.
szoval egyszeruen se darabra, se minosegileg nincs ertelme sanchonak vagy barki egyebnek
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 15:57
hat ahogy nezem az idei teljesitmenyet, akar a felnottvalogatottban, akkor centerbe, a kezdobeNem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 15:53
Nem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret a kovetkezo evi tamadoszekcioban. Messze nem az a szint mint ami volt mondjuk egy 18-19 eves Neymar es a tamadoink is bombaerosek lesznek. Vini is azert tudott konstant bekerulni anno mert atmeneti idoszakban voltunk es nagyon verszegenyek voltunk elol.hehetheoriginal írta:ha jön endre meg papi, akkor eleve tulcsordulas lesz tamadoszekcioban, cserebe lehet ugyesen forgatni az 5-6 embert, plusz meg güli ha marad, akkor neki is kene perceket adni tamadoban valahol.ferni írta: Maradni fog az idei felállás, felesleges jobbszélre ember
szoval egyszeruen se darabra, se minosegileg nincs ertelme sanchonak vagy barki egyebnek
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem