Matekból nem volt szarakodás, ott tutira mentem, kellett a sok pontocska.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:55
Nehezebb elérni a 30%-ot, mint a 70%-ot. De komolyanGT37 írta:Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?
Törinél voltam így, hogy írásbelin éreztem aznap reggel, hogy a 48as forradalmat és szabadságharcot át kell még néznem, mert az kimaradt. A kérdések nagy része onnan voltziro4vr írta:Amúgy tételeknél én mindegyik tárgyból kb a legjobbat húztam anno. Folyosón parázik mindenki mellettem, mondom nyugi srácok a napos oldalon születtem, ízi, erre a legjobb tételek nálam landoltak.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 4., hétfő 15:46
Egész gimnáziumban közöm nem volt a matekhoz, nem érdekelt, nem figyeltem órán, így jó pár dolgot nem is értettem, de egy 75% körüli írásbelit (szintén középszint) még így is összehoztam valahogy. Szóval szerintem ne aggódj, aránylag könnyen lesz ebből 30%-nál több is.Ferencváros írta:Srácok, elhiszem, hogy nagy pengék vagytok matekból, de 30%-os középmateknál ugye nem fogtok kitagadni?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:45
Hogy kicsit megnyugtassalak ez csak az írásbeli, én szóbelin izzadtam. Kidolgoztam minden tételt, de közvetlenül a szóbeli napja előtt csak az elejét, meg csak a végét tudtam átnézni.. aztán belehúztam a közepébe. így lement 97-re.ziro4vr írta: Őőőő, tényleg nem kellett volna inkább.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 4., hétfő 15:43
Nem.nmate írta:
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 4., hétfő 15:42
Ugyanez volt.Zsombor írta:Hát, én ott az írásbelit szépen elszúrtam(relatíve, mert így is ötösre álltam), de szóbelin kiszuggeráltam a derékszögű háromszögek tételt. Szóbeli előtt csak röhögtek rajtam, mert én mondtam hogy azt fogom húzni. Aztán mikor kijöttem a teremből és mutattam a fukkot, kicsit lehűlt a hangulat.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 4., hétfő 15:41
Ja, mert most már ilyen a rendszer? Kötelező egy term.tud. tárgy?ziro4vr írta:természettudományos szükségletet
Oké és most szégyelljük magunkat, vagy mi?RealRaúl77 írta:100%
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:37
Őőőő, tényleg nem kellett volna inkább.RealRaúl77 írta:100%ziro4vr írta: Na, szólalj.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:36
100%ziro4vr írta: Na, szólalj.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:31
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 4., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:25
Na arra mondjuk jár a respekt.nmate írta: Viszont én emelten fizikát toltam, az nagyon szotyi volt. Kísérletek...vizet kellett forralnom és elmagyarázni hogyan hűl le.
Na, szólalj.RealRaúl77 írta:inkább meg sem szólalokziro4vr írta:
Emelt matek, na ott volt izzadás azért...
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 4., hétfő 15:23
De ez tipikus. 2+3=6 volt az egyetlen hibám, persze rögtön egy feladat elejénziro4vr írta:Írásbelin én azon buktam, hogy egy zárójelet rossz helyre tetttem, ment 1 oldalnyi számítás a levesbe. Mikor megláttam betekintésen, azt hittem odaszarok.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 4., hétfő 15:21
inkább meg sem szólalokziro4vr írta:
Emelt matek, na ott volt izzadás azért...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 4., hétfő 15:16
Hát, én ott az írásbelit szépen elszúrtam(relatíve, mert így is ötösre álltam), de szóbelin kiszuggeráltam a derékszögű háromszögek tételt. Szóbeli előtt csak röhögtek rajtam, mert én mondtam hogy azt fogom húzni. Aztán mikor kijöttem a teremből és mutattam a fukkot, kicsit lehűlt a hangulat.ziro4vr írta: Emelt matek, na ott volt izzadás azért...![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 4., hétfő 15:13
Mai napig bánom, hogy nem emelt matekoztam és a jóval gyengébb szintű közepet írtam inkább.ziro4vr írta:Emelt matek, na ott volt izzadás azért...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 4., hétfő 15:11
Elég hülyén fejeztem ki magam, de szóval jah..elérni ezekből a tárgyakból a minimumot, nem nagy kihívás.Zsombor írta:Jó, hát az azért elég szánalmas ha valaki nem tud 20? százalékot összehozni középszinten matekból. De még a 40-re is azt mondom hogy vicces.ziro4vr írta: Aki egy kettest nem tud összehozni középszinten az első részből, az ne is kapjon érettségit.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem