Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Telegraph: Benítez is one of 1,500 investors who are being investigated by HMRC for their involvement in an inversion fund set up by FCP.
Telegraph: Cudicini & Ferguson also invested money into the scheme which involved buying £50k worth of shares in a renewable energy company.
ON: Barcelona's last 14 goals: Suarez 7, Neymar 7 .
Telegraph: Cudicini & Ferguson also invested money into the scheme which involved buying £50k worth of shares in a renewable energy company.
ON: Barcelona's last 14 goals: Suarez 7, Neymar 7 .
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
A Pincér elrakta a borravalót .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bár kicsit off itt, de ez az adócsaló topic; angol hírek szerint Rafa után nyomoznak az angolok adócsalás gyanúja miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem biztos,mert T.Silvat biztos elcserèlnèm a spanyol válogatottba Pique helyett ha lehetne...MesQueUnClub írta:Ez a belsővédő téma azért is felesleges, mert ki melyik nagycsapatnak szurkol, és ott esetleg van egy klasszis védő, úgyis őt választja egyik jelöltnek.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[quote="palesz77] Ramostól számtalan kisebb nagyobb bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy se [/quote]
Persze,hogy nem. A legkomolyabb meccs amin pályára lépett palyafutasa soran az egy marseille-psg rangado vagy egy bl negyeddonto.
Persze,hogy nem. A legkomolyabb meccs amin pályára lépett palyafutasa soran az egy marseille-psg rangado vagy egy bl negyeddonto.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a belsővédő téma azért is felesleges, mert ki melyik nagycsapatnak szurkol, és ott esetleg van egy klasszis védő, úgyis őt választja egyik jelöltnek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én se cserélném el a helyetekben, de lejjebb írta valaki, hogy biztos Ramos és Varane a top2, arra szólt a hsz-em. Stabilitást meg máshogy látjuk, én nem tudom elképzelni, hogy Thiago Silva olyan felesleges faultokat és "elkattanásokat" csinálna a Realban, és azt se tudom elképzelni, hogy Segio higgad és meggondolt lenne mindig a PSG-ben, egyszerűen ilyen karakter a kettő. De ezen nem veszünk össze..morientes írta:Nem volt èrtelmetlen,mivel kijelentetted hogy T.Silva stabilabb lenne.Erre mondom azt hogy nem tudni.Nem akarok ezen vitázni,pár hsz-el ezelott irtam hogy kinek hogy,de mondjuk èn nem jelentettem ki kategorikusan hogy Ramos jobb,csak azt hogy nem cserèlnèm el senkire.

- morientes
Nem volt èrtelmetlen,mivel kijelentetted hogy T.Silva stabilabb lenne.Erre mondom azt hogy nem tudni.Nem akarok ezen vitázni,pár hsz-el ezelott irtam hogy kinek hogy,de mondjuk èn nem jelentettem ki kategorikusan hogy Ramos jobb,csak azt hogy nem cserèlnèm el senkire.palesz77 írta:Ebből kiindulva meg egy játékos se hasonlítható össze senkivel, csak csapaton belül - bár még úgy se, mert más szerepek vannak sokszor -, szóval értelmetlen volt a vita itt.morientes írta:Ilyen osszehasonlitásnál tudni kellene mit hozna a realba a brazil,meg mit hozna a psg-be a spanyol.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Ebből kiindulva meg egy játékos se hasonlítható össze senkivel, csak csapaton belül - bár még úgy se, mert más szerepek vannak sokszor -, szóval értelmetlen volt a vita itt.morientes írta:Ilyen osszehasonlitásnál tudni kellene mit hozna a realba a brazil,meg mit hozna a psg-be a spanyol.
- morientes
Ilyen osszehasonlitásnál tudni kellene mit hozna a realba a brazil,meg mit hozna a psg-be a spanyol.palesz77 írta:Mondjuk max a Hollandok ellen játszhatott rosszul - azt enyhén illuminált állapotban néztem, nem rémlik ott ki milyen volt -, a többin szerintem hozta a szokásos színvonalát. De nem is azt írtam, hogy sohasem hibázik, hanem hogy Ramosnál stabilabb, megbízhatóbb teljesítményt nyújt, és azt is leírtam miért.morientes írta:A vb-n minden volt csak stabil nem.
De nem voltak jo meccsei a vbn sztm.Nem hozta azt a klasszist amit vártak tole,meg az az eltiltás sem vált a javára.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Mondjuk max a Hollandok ellen játszhatott rosszul - azt enyhén illuminált állapotban néztem, nem rémlik ott ki milyen volt -, a többin szerintem hozta a szokásos színvonalát. De nem is azt írtam, hogy sohasem hibázik, hanem hogy Ramosnál stabilabb, megbízhatóbb teljesítményt nyújt, és azt is leírtam miért.morientes írta:A vb-n minden volt csak stabil nem.
- morientes
A vb-n minden volt csak stabil nem.Thiago Silva kerülne be helyette a stabilabb, de hasonlóan színvonalas teljesítménye miatt -
LEGIO PATRIA NOSTRA

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Van igazság abban amit palesz ír, én is hasonlóan képzelem el. Ramos amúgy simán top1 lehetne, ha tudatosan, fokozatosan orvosolta volna a hibáit, de ez nem ment neki. Kellett volna egy jó pedagógus aki higgadtabbá teszi.
Mikor 15-ik percben döntő meccsen besárgul ne mondja egy Real szurkoló sem, hogy nincs gyomoridege.
Varane-al sokkal nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy pl ha szembejön egy csúcs Messi, akkor is tartja magát a francia, és nem kattan el. Persze, hibázhat ő is, de van esélye javítani mert sose kap pirosat.
TS meg valóban nem rossz, bár nem egy vezér típus, igazából nem nagyon tudott egy csapatot sem cipelni a hátán, talán a Milant, amikor scudettot nyert, de ennyi.
Mikor 15-ik percben döntő meccsen besárgul ne mondja egy Real szurkoló sem, hogy nincs gyomoridege.
Varane-al sokkal nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy pl ha szembejön egy csúcs Messi, akkor is tartja magát a francia, és nem kattan el. Persze, hibázhat ő is, de van esélye javítani mert sose kap pirosat.

TS meg valóban nem rossz, bár nem egy vezér típus, igazából nem nagyon tudott egy csapatot sem cipelni a hátán, talán a Milant, amikor scudettot nyert, de ennyi.
-
Persze, a képességei egyértelműen megvannak hozzá, az enyémbe is bekerülhetett volna, keretbe bent is lenne. Én csak azt mondom, hogy más is bekerülhet ugyanúgy helyette, és akkor se lehet megszólni azt a kezdőt, mert nem olyan egyértelmű a "kezdőtagsága" szerintem, mint azt itt sokan mondják. Ti nyilván jobban elnézitek a bakijait és elborulásait, amik lássuk be azért nem évente 1-2-szer fordulnak elő. Nálam ezek nem férnek bele, akkor sem, ha ezt mással kompenzálja. Inkább választanék az alapján védőt, hogy egy rangadó előtt ne azon kelljen izgulnom, hogy épp az idegbeteg énjét küldi-e fel a pályára, minthogy mennyi gólt fejel - ti is szoktátok ezt írni, szóval nem csak légből kapott szöveg ez részemről. Van aki meg inkább kockáztatna, és felküldené őt a kezdőbe, amibe benne lenne az is, hogy felmegy és 60 perc után leküldik pirossal, meg az is, hogy a 90. percben visszahozza a meccset. Kinek mi a fontosabb, ki hogy látja.. De azt se lehet mondani szerintem, hogy Thiago Silva rossz választás lenne bárki kezdőjébe, még 31 évesen is oktat rendesen - és amúgy támadásban ő sem elveszett, vannak fontos góljai, meg nagy passzai neki is, nyilván kevesebb, mint Ramosnak, de nem egy Skrtel szint előre játékban.Steve írta:palesz77
Ramos véleményem szerint elfogultság nélkül bárkinek az álom kezdöjébe bekerülhetne.
Azon túl, hogy jelenleg a védök közül az egyik legjobb rengeteget ad a támadásokhoz. Olyan szinten amit kevesen tesznek az ö posztján ezt is érdemes figyelembe venni.
Ugyanez igaz a középpályára is, van akinél Kroos kerülne be a több pontos hosszú labdája miatt, nálam Verratti, mert ebben ugyan gyengébb a németnél, de másban meg jobb. Ennyi lett volna a mondandóm lényege csak, hogy az a kijelentés, hogy Varane és Ramos BIZTOS top2 szerintem fals. Én megértem, ha valakinél igen, de nekem például nem, és szerintem nem is hülyeségekkel indokoltam meg, hogy miért.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Na ez egy remek videó, gracias!Mike írta:Most komolyan az a téma h ki a legjobb védő és ő szóba sem kerül?
kommenteket is érdemes átolvasni

Som i Serem!
6oat
6oat
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
palesz77
Ramos véleményem szerint elfogultság nélkül bárkinek az álom kezdöjébe bekerülhetne.
Azon túl, hogy jelenleg a védök közül az egyik legjobb rengeteget ad a támadásokhoz. Olyan szinten amit kevesen tesznek az ö posztján ezt is érdemes figyelembe venni.
Amúgy nekem fura, hogy Varane mennyire nincs sehol túlhypeolva, pedig ha magabiztos védöröl kell beszélni, szigorúan védekezö feladatokat nézve, akkor a francia iszonyatosan kiemelkedik.
Az egyik legnagyobb kincse a Realnak.
A Real Maldinije Varane.
Amúgy nekem fura, hogy Varane mennyire nincs sehol túlhypeolva, pedig ha magabiztos védöröl kell beszélni, szigorúan védekezö feladatokat nézve, akkor a francia iszonyatosan kiemelkedik.
Az egyik legnagyobb kincse a Realnak.
A Real Maldinije Varane.

-
Igazából szerintem ezt elfogulatlanul nem lehet nézni, ti Istenítitek Ramost, nálam viszont inkább Thiago Silva kerülne be helyette a stabilabb, de hasonlóan színvonalas teljesítménye miatt - még ha adottságok alapján nálam is a legjobnak egyike a spanyol. Ramostól számtalan kisebb nagyobb bakit láttam már döntő meccseken, a braziltól nem rémlik egy nagy se - nyilván azért is, mert nem láttam annyit játszani. Csatárposzton senkit nem raknék be tőletek, max talán Benzemát, de inkább az MSN - lehet itt is van elfogultság, de szerintem jelenleg a legerősebb támadóhármas ez. Kerlon írta a jobbhátvédet, nálam oda pl Aurier kerülne be, pedig őt meg se szokták nagyon említeni ilyen csapatok összerakásánál.. Középpályára se biztos, hogy Kroost választanám - Modricot igen -, nálam pl Verratti inkább bekerülne, kinek mi kell jobban egy játékostól.. De ott van Gündi vagy Thiago is pl, de van még számtalan jó formában levő játékos, akiket nem is követünk nagyon hétről hétre szerintem - vagy akkor 0-24-ben focit néz itt mindenki..
Ezért se nagyon lehet ilyen "legjobb 11"-et összerakni normálisan szerintem, ha a szezon összes meccsét látnánk, akkor azt mondom, de így rengeteg olyan játékos van, akiről "lecsúszik" az ember, pedig lehet ő is bekerülne - pl Aurier is, de ez csak egy példa.

Ezért se nagyon lehet ilyen "legjobb 11"-et összerakni normálisan szerintem, ha a szezon összes meccsét látnánk, akkor azt mondom, de így rengeteg olyan játékos van, akiről "lecsúszik" az ember, pedig lehet ő is bekerülne - pl Aurier is, de ez csak egy példa.
Egy kicsit tuti elfogultak vagyunk, de egyedül kapus poszton, csatár poszton, vkp?, 10-es poszton(jobbszélső) vagyunk egyértelműen megverve. Aztán Carvajal, Marcelo posztján forma függően... Lahm és Alaba nálam kihívók. Mondjuk Bellerín az Arsenalba idény nagyon berobbant. Persze nüanszok döntenek sok esetben, de míg pl egy Kompanyt a posztja legjobbjának tartanak, addig szerintem Ramos és Varane simán köröket ver rá...Becksy23 írta:Az a helyzet hogy a top2 biztos hogy Varane és Ramos. Lehet vitatkozni hogy melyik a jobb, én Varane-t tartom annak, pedig ő még fejlődni is tud(na) (fejjáték elsősorban). Ezen pedig lehet sok antiRealos röhög, de jobbat egyik sem tud mondani. Középpályán ugyanez a Modric-Kroos, igazából egy világválogatott (legalább) felét a Real adja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Az a helyzet hogy a top2 biztos hogy Varane és Ramos. Lehet vitatkozni hogy melyik a jobb, én Varane-t tartom annak, pedig ő még fejlődni is tud(na) (fejjáték elsősorban). Ezen pedig lehet sok antiRealos röhög, de jobbat egyik sem tud mondani. Középpályán ugyanez a Modric-Kroos, igazából egy világválogatott (legalább) felét a Real adja.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- morientes
Mert o annyira jo,hogy nem jutnak eszembe azok a szuperlativuszok,amiket ide kellene irnom,kevesebbel meg nem szeretnèm sèrtegetni.Mike írta:Most komolyan az a téma h ki a legjobb védő és ő szóba sem kerül?
kommenteket is érdemes átolvasni
LEGIO PATRIA NOSTRA