Anya: "Hát, nem szeretnék a fodrászához járni"

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. november 8., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 8., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 8., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. november 8., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 8., szombat 18:42
Nevetséges....azért mert Hart balfasz,még a gól attól szabályos.Megnéztem volna fordított esetben..Toti írta:nézitek a qpr - city meccset?
austin fejelt egy gólt, de 3 méteres les volt így nem adták meg.
így szabadrúgás kifelé.
hart nagyon szarult rugta ki pont austinhoz aki átvette és bebaszta 18ról az alsóba.
és azt sem adták meg.
de miért?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 8., szombat 18:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 8., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 8., szombat 17:26
De neki max lesz még 3 hónap,utánna vekk...nmate írta:Belátta, hogy ehhez kevés a 3 hónap
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 8., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. november 8., szombat 17:12
Nem úgy volt hogy a Manu a PL 7ik helyről is a futball csúcsa? Azért ment oda DM hogy szintet lépjen.ziro4vr írta:még 3 év, ennyik kért Luííí, aztán visszatérnek a csúcsraKerlon írta:Fán Hálék is remek focit játszanak.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 8., szombat 17:09
ezekkel az egy-egy szezonos angol tehetségekkel vigyázni kell, iszonyú árakat tudnak kérni értük, aztán gyakran besülnek. mondjuk ebben a liverpool profi, lásd andy carollCS0ki írta: Persze, nem a konkrét igazolásokról beszélek, nyilván lehetett volna jobban is csinálni, de alapvetően az, hogy csak ilyen szintű embereket és tehetségeket tudtak venni, az szerintem adott volt. Lallana mondjuk nagy csalódás, tavaly elég jó szezonja volt, persze ettől függetlenül az ára komolytalan, de ugye PL...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 8., szombat 17:05
Persze, nem a konkrét igazolásokról beszélek, nyilván lehetett volna jobban is csinálni, de alapvetően az, hogy csak ilyen szintű embereket és tehetségeket tudtak venni, az szerintem adott volt. Lallana mondjuk nagy csalódás, tavaly elég jó szezonja volt, persze ettől függetlenül az ára komolytalan, de ugye PL...jogos amit írsz, de pl egy balotelli szerintem hiba volt, vagy egy lallana amennyiért jött az is hiba volt. azért lettek volna jobb opciók talán
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 8., szombat 17:01
jogos amit írsz, de pl egy balotelli szerintem hiba volt, vagy egy lallana amennyiért jött az is hiba volt. azért lettek volna jobb opciók talánCS0ki írta:Én nem mondanám azért hibának. Mármint sokmindent nem tehetett sem a Spurs, sem a Pool. Ők most ezen a szinten vannak, nem igazán élcsapatok, a tavalyi Liverpooli második helytől függetlenül. A legnagyobb sztárjaik menni akartak, rengeteg pénzt kaptak értük. De azért nem tudták megközelitőleg olyan jó emberekkel pótolni őket, mert azok nem akarnak odamenni. (pl sanchezről már kvázi tény, hogy hiába licitálta túl az arsenalt a pool, a játékos inkább az ágyúsokhoz akart menni. Se a liverpool, se tavaly a spurs már csak a következő szintről válogathat, azokból, akik nem kellenek a nagyoknak. Maradnak azok, akik már idősebbek, de eddig sem kellettek a topcsapatoknak, meg tehetségek, akikből sok van, és persze egy részükből nem lesz semmi. A liverpoolnak még kéne pár folyamatos BL-ben szereplés, hogy ne gondolkodjon sokat egy játékos, mert még most inkább mennek a soha semmit nem nyerő arsenalhoz is inkább, mert azok fixen ott vannak a BL-ben.ugyanaz a hiba szerintem mint a tottenhamnél miután eladták Balet..
DM meg mintha megkezdte volna a jövendölt visszaesést, persze az MU játéka sem működik.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 8., szombat 16:56
Én nem mondanám azért hibának. Mármint sokmindent nem tehetett sem a Spurs, sem a Pool. Ők most ezen a szinten vannak, nem igazán élcsapatok, a tavalyi Liverpooli második helytől függetlenül. A legnagyobb sztárjaik menni akartak, rengeteg pénzt kaptak értük. De azért nem tudták megközelitőleg olyan jó emberekkel pótolni őket, mert azok nem akarnak odamenni. (pl sanchezről már kvázi tény, hogy hiába licitálta túl az arsenalt a pool, a játékos inkább az ágyúsokhoz akart menni. Se a liverpool, se tavaly a spurs már csak a következő szintről válogathat, azokból, akik nem kellenek a nagyoknak. Maradnak azok, akik már idősebbek, de eddig sem kellettek a topcsapatoknak, meg tehetségek, akikből sok van, és persze egy részükből nem lesz semmi. A liverpoolnak még kéne pár folyamatos BL-ben szereplés, hogy ne gondolkodjon sokat egy játékos, mert még most inkább mennek a soha semmit nem nyerő arsenalhoz is inkább, mert azok fixen ott vannak a BL-ben.ugyanaz a hiba szerintem mint a tottenhamnél miután eladták Balet..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 8., szombat 16:51
még 3 év, ennyik kért Luííí, aztán visszatérnek a csúcsraKerlon írta:Fán Hálék is remek focit játszanak.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 8., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 8., szombat 16:29
Annyit tennék még hozzá, hogy a tavaly erőn felül teljesítő Gerrard, Allen, Henderson kp idén a valódi szintjét hozzaziro4vr írta:ugyanaz a hiba szerintem mint a tottenhamnél miután eladták Balet..teletömték a keretet közepesen jó emberekkel, a csapat meg vezér nélkül maradt. coutinho meg sterling tehetséges, lendületes fazonok, de kevesek még egy csapat húzására
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 8., szombat 16:28
Így van.Azért egy képzeletbeli All Star gálán egy Balotelli-Soldado ékpár nagyot ütnesucre írta:Igen, sajnos úgy néz ki, a tottenham-szindróma beütött nálunk is. mondjuk még sturridge-ban van remény.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. november 8., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 8., szombat 16:16
Suarez Sturridge-al juttatta el a poolt oda,ahova.Most hogy Sturtidge nincs,Suarez meg barcelonaba szenved,slekt az egész.A Cou.-Stu.-Ster. hármas érzi egymást,de mivel Sturridge nincs,hanem Balotelli van,nem tudja a jobbkéz,hogy mit csinál a bal.ziro4vr írta:ugyanaz a hiba szerintem mint a tottenhamnél miután eladták Balet..teletömték a keretet közepesen jó emberekkel, a csapat meg vezér nélkül maradt. coutinho meg sterling tehetséges, lendületes fazonok, de kevesek még egy csapat húzására
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem