Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 14:53

nem csak tok mas a szabaly mint amire te gondolsz. lehet egybol letamadni meg fmezni. de a harom pontegyenloseggel allonak nezik meg az egymas elleni eredmenyet. ott 5 5 5 pontja van mindharomnak. majd jon a golkulonbseg amiben a porto 1 gollal rosszabb mint a chelsea
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. december 9., szerda 14:53

Realista24 írta:
BBeno írta:x eseten a porto kiesik. mivel 1 gollal rosszabb a a kjev chelsea porto harmas osszeveteseben. ha iker nem potyazik az elozo meccsen akkor x nel ugyanolyan golkulonbseguk lenne mint a chelseanek
A Chelsea gólkülönbsége +8, a Portoé +3.
Azt már meg sem említem, hogy 0-2 lett a meccs, így ha nem kap egy gólt, akkor is 0-1, vagy arra az FM-ben már jár a pont? Meg egy gól ötöt ér? Vagy valamit nem értek? Komolyan kíváncsi vagyok.
Nem az alap gólkülönbség,hanem a 3 csapat egymás közti gólkülönbsége :) És ha nincs az a gól,most egyenlő a gólkülönbségük a Chelseavel.
A Chelsea a két Maccabi meccsel +8as alapban :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 9., szerda 14:34

BBeno írta:x eseten a porto kiesik. mivel 1 gollal rosszabb a a kjev chelsea porto harmas osszeveteseben. ha iker nem potyazik az elozo meccsen akkor x nel ugyanolyan golkulonbseguk lenne mint a chelseanek
A Chelsea gólkülönbsége +8, a Portoé +3.
Azt már meg sem említem, hogy 0-2 lett a meccs, így ha nem kap egy gólt, akkor is 0-1, vagy arra az FM-ben már jár a pont? Meg egy gól ötöt ér? Vagy valamit nem értek? Komolyan kíváncsi vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 9., szerda 13:47

MesQueUnClub írta:
dannen írta:mi lesz ha ma a chelsea-porto iksz, a kijev pedig nyer? három 11 pontos csapat lenne, ki megy tovább?
Megnéznék a 3 egymás elleni eredményt. De egyébként, a Livescore folyamatosan frissen írja, hogy lenne az aktuális csoport állás, az aktuális eredménnyel.
Egymás elleni meccseken, akkor 5-5-5 ponttal állnának, így az egymás elleni gólkülönbség döntene, amiben a Kijev +1, a Chelsea 0, a Porto -1. Vagyis a Kijev nyerné a csoportot, a Chelsea második és a Porto Európa Liga.
ericco írta:Mert a PL színvonala jelenleg olyan alacsony, hogy még ennek a semmiylen MU-nak is van esélye a bajnoki címre. Majd ha épphogycsaik meglesz a PL, és ismét nem szereznek kupát, bánni fogják, hogy nem feküdtek rá picit jobban az EL-ra. Azért az MU nem egy Arsenál, 2-3 kupa nélküli szezon, és ott is uralkodni kezd a pánik.
Világos, én sem hagynám veszni az EL-t, de LvG úgy tűnik nem így gondolkozik. Még is csak ez is egy európai kupa, még ha fontossági sorrendben egy bajnokság, vagy akár az FA-kupa is előrébb van.
Amúgy nem könnyű megnyerni, mert itt is van azért pár erős csapat.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 13:43

Akkor ezt ne kifogásként könyveljük el, mintha szándékosan tennének az EL-re,
Játèk a szavakkal.Most kèrdezhetnèm,hol irtam èn olyat hogy szándèkosan...èn azt irtam hogy nem èrdekli oket kulonosebben.Lehet vitázni a hangsulyokon,az árnyalatni kulonbsègeken,de szerintem felesleges.
Maradjunk annyiba,hogy mindenuk az europaliga,csak kèptelenek dominálni ebben a higfos mezonyben is.Ki vagyok èn hogy vitatkozzak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 12:56

morientes írta:az van amit csoki is ir,probálják magukat feszivni,de csak probálják...de isten igazábol nem jelent nekik annyit,amennyit kellene.
Akkor ezt ne kifogásként könyveljük el, mintha szándékosan tennének az EL-re, hanem egy sima gyengeségnek, mint pl nálunk azt, hogy még egy El Clasicóra is képesek csupán a mezt felvinni a pályára. Az sem szándékos.
Van Gaal nyilatkozatából én nem arra következtetek, hogy foglalkozna az Európa Ligával.
Mert a PL színvonala jelenleg olyan alacsony, hogy még ennek a semmiylen MU-nak is van esélye a bajnoki címre. Majd ha épphogycsaik meglesz a PL, és ismét nem szereznek kupát, bánni fogják, hogy nem feküdtek rá picit jobban az EL-ra. Azért az MU nem egy Arsenál, 2-3 kupa nélküli szezon, és ott is uralkodni kezd a pánik.
Merci Zizou!

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 9., szerda 12:27

Van Gaal nyilatkozatából én nem arra következtetek, hogy foglalkozna az Európa Ligával.
"Véget ért a BL-kaland, nem mutathatjuk meg többé tudásunkat ebben a sorozatban, pedig ez a legjobb hely erre. Egy év múlva ismét szerepelhetünk itt, de addig is lesz hol harcolnunk, gondolok itt a bajnokságra és az FA-kupára.”

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 9., szerda 12:26

Mourinho rááll a x-re mert azt hiszem nekik az is jó, és 93. percben egy 11essel nyer a Porto, a másik meccsen pedig a 94. percben egy öngóllal nyer a Kijev. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 9., szerda 12:00

dannen írta:mi lesz ha ma a chelsea-porto iksz, a kijev pedig nyer? három 11 pontos csapat lenne, ki megy tovább?
Megnéznék a 3 egymás elleni eredményt. De egyébként, a Livescore folyamatosan frissen írja, hogy lenne az aktuális csoport állás, az aktuális eredménnyel.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 11:41

Szerintem nem is volt arról szó, hogy valaki szándékosan akar kikapni. A legmagasabb szinten elég, ha nem teszed oda magad teljesen. És ezt még csak tudatosan sem kell csinálni, egyszerűen fejben, tudatalatt ha úgy van a játékos, hogy ez csak egy EL meccs, csökken a koncentráció és a teljesítmény. És azért voltak olyan játékosok, akik konkrétan elmondták, hogy leszarják az EL-t. (asszem Robben például)
Magyarán ha mondjuk jon egy "rangado",vagy,egy
egy derbi,fejben már ott vannak,nem azon a meccsen.
Ha pedig edzői utasításra teszik ezt, ott az edzőt kell sürgősen eltávolítani, nem egészséges mentalitás ez a sportban.
Sterintem egyáltalán nem edzoi utasitásra teszik,hisz látszott nem egyszer,hogy AvB vagy Brandon Rodgers majd megorul a technikaiban,a gyerekek meg tettek rá...az van amit csoki is ir,probálják magukat feszivni,de csak probálják...de isten igazábol nem jelent nekik annyit,amennyit kellene.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 11:31

Én még mindig úgy érzem, hogy az esetek többségében utólag magyarázták a bizonyítványt. Főleg a szurkolók, akik vérszemekkel állítják, hogy a PL a legjobb.
És ha fejben nem tudtak ott lenni, az is gyengeség, úgy, mint az 5 méteres passzok elrontása vagy a sorozatos védelmi hibák.
Arról nem is beszélve, hogy az ilyen dogok miatt esik a PL koeficiense, és lassan már eggyel kevesebb csapatot küldhetnek európába.
Robben pedig már játszott pár top klubban, nyert ezt-azt, nála érthető. De az MU angol középcsapatokból összevásárolt játékosai, akiknek otthon max ifis érmeik vannak, nehogy már szarjanak koncentrálni egy EL-re.
Ha pedig edzői utasításra teszik ezt, ott az edzőt kell sürgősen eltávolítani, nem egészséges mentalitás ez a sportban.
Merci Zizou!

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 9., szerda 11:22

CS0ki írta:
Amúgy eltaláltad, bár szintén nem magas szinten, de egy-két sörmeccsen kívül az összesre úgy mentünk fel, hogy nyerni akarunk. Kétlem, hogy egy profi focista szándékosan ki akarna kapni csak azért, hogy a ligára koncentráljon.
Szerintem nem is volt arról szó, hogy valaki szándékosan akar kikapni. A legmagasabb szinten elég, ha nem teszed oda magad teljesen. És ezt még csak tudatosan sem kell csinálni, egyszerűen fejben, tudatalatt ha úgy van a játékos, hogy ez csak egy EL meccs, csökken a koncentráció és a teljesítmény. És azért voltak olyan játékosok, akik konkrétan elmondták, hogy leszarják az EL-t. (asszem Robben például)
Gyakran előfordul, hogy egy olasz középcsapat bejut az EL-be, hatalmas eredmény, de nincs meg a megfelelő kerete az edzőnek arra, hogy bírják a kettős terhelést. Ilyenkor szokott jönni az, hogy nem veszik olyan komolyan az EL-t hiszen, ha onnan kiesnek nem fogja érdekleni a szurkolót, amennyiben a bajnokságban jól teljesítenek. Viszont ha továbbjutnak az EL-ben de szopóágon vannak a bajnokságban, akkor megskalpolják az edzőt, így ő sem fogja magát törni, hogy valami hatalmas menetelésbe kezdjen..-

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 9., szerda 10:49

Amúgy eltaláltad, bár szintén nem magas szinten, de egy-két sörmeccsen kívül az összesre úgy mentünk fel, hogy nyerni akarunk. Kétlem, hogy egy profi focista szándékosan ki akarna kapni csak azért, hogy a ligára koncentráljon.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. december 9., szerda 10:20

Azért a Sevilla se gyenge.
Valamivel több mint 2 hónap alatt megverték a Barcelonát,a Real Madridot meg a Juventust. :lol:
Komoly. :)
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 10:00

morientes írta:Ami meg a "rendes csapatot" illeti,engem degradálhatsz,lekezelhetsz,de a règi társaimat,csapatomat láttatlanba minositeni,azt nem hagyom.
Félreértettél. A rendes csapatot úgy értettem, hogy nem a grundon a haverokkal. hanem rendesen, versenyszerűen, pontvadászatban, stb., amit nem szokás elhülyéskedni. Egyáltalán nem a csapatod minőségére céloztam. Ha így tűnt, bocsi, legközelkebb pontosabban foglamazok.
morientes írta:Èn azt irtam oda,amit látok.
Én is. És azt láttam, hogy az MU akart volna a Bilbao ellen, de nem tudott. Egyszerű okból, nem volt KP-juk. persze a szurkolóek egyből hangoztatták, hogy szándékosan ejtették az EL-t, stb. Fergusson meg akarta azt nyerni, csak hát megfelelő játékosai nem voltak hozzá.
Pl. Everton is akart, el is jutottak sokáig. Chelsea meg is nyerte.
Merci Zizou!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 9:41

Akkor egy profi focista, edző, akiknek a győzelem a lételeme, azért csinálják az egészet, hogy a másik csapat szomorkodjon, ők pedig győztesként tudjanak aznap lefeküdni, majd nem teszi magát oda. Csak azért, hogy egy másik, 10 hónapig tartó sorozatban hátha jobb esélyük lesz.
Èn azt irtam oda,amit látok.Ès azt látom,hogy egyáltalán nem teszik oda magukat ugy mint egy bajnokin.Nem azèrt mert nem hagyják oket focizni,mert az látszodna,egyszeruen az az ember èrzèse,hogy legyenek már tul rajta,azt annyi.

Ami meg a "rendes csapatot" illeti,engem degradálhatsz,lekezelhetsz,de a règi társaimat,csapatomat láttatlanba minositeni,azt nem hagyom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 9:13

morientes írta:Nem,soha... Lènyeg hogy te igen
A lényeg, hogy megfogtad a lényeget. Amúgy eltaláltad, bár szintén nem magas szinten, de egy-két sörmeccsen kívül az összesre úgy mentünk fel, hogy nyerni akarunk. Kétlem, hogy egy profi focista szándékosan ki akarna kapni csak azért, hogy a ligára koncentráljon. Szerintem ez bullshit, és csak a szurkolók vigasztalják magukat ezzel. Esetleg egy-két gyengébb jellemű edző utólag ezzel takaródszik.
Nem errol beszèltem.Az más kèrdès,hogy indiszponált szerencsètlen társaság mind,de hogy nem rohadnak meg egy EL meccsen,az látszik.Ha máshogy látod,akkor nem nagyon nèzed.
Szerintem minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják őket. Ha egy angol csapat indiszponált az EL-ben, szerintem az adott napon, az adott csapat ellen csak ennyit tud, nem hiszem, hogy szándékos lenne ez.
Onnantol kezdve,hogy ha a bajnoki helyezèsrol van szo,van
Lehet, egy-két alkalommal tényleg ez a helyzet, de szerintem gyakrabban van az, hogy ha már az EL-ben játszanak, akkor meg is akarják azt nyerni.
Ès odarakom magam,ahogy az èletben is.Mindig.
Akkor egy profi focista, edző, akiknek a győzelem a lételeme, azért csinálják az egészet, hogy a másik csapat szomorkodjon, ők pedig győztesként tudjanak aznap lefeküdni, majd nem teszi magát oda. Csak azért, hogy egy másik, 10 hónapig tartó sorozatban hátha jobb esélyük lesz.
Merci Zizou!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 8:52

Úgy néz ki, Te sem fociztál még rendes csapatban, bajnokságban.
Nem,soha... :/ Lènyeg hogy te igen :salute:
Mondjuk amit nem èrtek,az az hogy hogy jon ez most ide...
Ha nem így lenne, tudnátd, hogy olyan nincs, hogy egy meccs nyűg egy focistának, edzőnek vagy klubnak. Ha igen, akkor semmi keresnivalójuk a pályán, profi futballban.
Onnantol kezdve,hogy ha a bajnoki helyezèsrol van szo,van.Láthato volt ez már sok angol klubnál,egyedul a Pochettino fèle spursnèl lehet látni hogy probálják komolyan venni,de nekem az is fals...
Simán ennyit tudnak az angol csapatok pár éve az európai porondon. Ahogy szembejön egy csapat, akinek masszívabb a KP-ja, nem lehet őket annyira szétfutni, nem ad annyi területet, mint a PL-ben van, máris megáll a tudomány.
Nem errol beszèltem.Az más kèrdès,hogy indiszponált szerencsètlen társaság mind,de hogy nem rohadnak meg egy EL meccsen,az látszik.Ha máshogy látod,akkor nem nagyon nèzed.

Ami meg a sportkarrierem illeti,megyei I. osztály,de mind a mai napig kispályázok itt nèmetországban is,de spanyolországban is megragadtam az alkalmat.
Ès odarakom magam,ahogy az èletben is.Mindig.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 8:49

x eseten a porto kiesik. mivel 1 gollal rosszabb a a kjev chelsea porto harmas osszeveteseben. ha iker nem potyazik az elozo meccsen akkor x nel ugyanolyan golkulonbseguk lenne mint a chelseanek
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 9., szerda 8:31

Egymás elleni eredmények számítanak. Körbeverés esetén gólarány, majd a legtöbbb rúgott gól, végül UEFA koeficiens, ha jól tudom. De javítsatok ki nyugodtan :mrgreen:
Merci Zizou!

Vissza: